FUNDATIA IOAN BARBUS

Imagini din Piata Victoriei, 3 iulie 2012 – Protest impotriva batjocoririi statului de drept si a Constitutiei

The following two tabs change content below.BioLatest Posts Costin Andrieş Latest posts by Costin Andrieş (see all) Invazia dorelilor, terorism islamic și comentariatul local – 21 august 2017 Cazul Marius Văcărelu – Adepții lui Alexandr Dughin, omniprezenți la televiziunile din România – 12 iunie 2017 Bogdan Stanciu (lista lui Dughin) reprezintă „Coaliția pentru Familie” la …

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Măgurele -> Britania -> Gent -> Patruped:bun Biped:rău -> În Linie Dreaptă

Asociația "21 Decembrie 1989", în colaborare cu doamna profesoară Daria Kustanovych, alungată din orașul Harkiv de hoardele Kremlinului, organizează sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 17, un nou protest autorizat împotriva agresiunii rusești ce se desfășoară la scară largă contra Ucrainei de peste 1 an și o lună. Manifestația va avea loc în Piața Universității …

Ce ai mai putea citi

Comentarii

 1. AdiSpune:

  Răspunde
  iulie 4, 2012

  Mein Fular! :))

 2. Mih.Spune:

  Răspunde
  iulie 4, 2012

  Deocamdata alaturi de „plimbareti” cu mintea si cu sufletul! ????
  Costin,multumiri pt imagini!
  Joi venim si noi in Bucuresti.

 3. Mih.Spune:

  Răspunde
  iulie 4, 2012

  Rog admin sa corecteze (rapid) „alaturi”
  Mii de scuze pt greseala ????

 4. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  iulie 4, 2012

  ne vedem joi, vorba cintecului ????

 5. DictaturajustitieiSpune:

  Răspunde
  iulie 4, 2012

  Mulțumesc și eu pentru fotografii. Îmi pare rău că nu sunt capabilă să ajung în capitală în fiecare zi, deh, așa-i când locuiești în provincie, dar sper ca joi să fiu acolo. Mult succes !

 6. DictaturajustitieiSpune:

  Răspunde
  iulie 4, 2012

  Sunt cu sufletul alături de voi.

 7. TranssilvaniaPhoenixSpune:

  Răspunde
  iulie 4, 2012

  Vad foarte putini oameni in pozele tale Costin…si sint ingrozit de numarul minuscul de Romani care realizeaza ca tara noastra este in proces rapid de demolare a institutiilor democratice si re-Stalinizare.

  Este vre-o sansa sa fim dati afara din EU in cazul in care guvernul Ponta continua acapararea puterii prin metode ilegitime si Romania devine o dictatura rosie de tip Venezuelean? Cred ca reintroducerea vizelor de intrare ar fi singura sansa de trezire la realitate a majoritatii maneliste.

  20 de ani de evolutie chinuita a democratiei Romanesti dusi pe apa sambetei in doar doua luni…
  „Toute nation a le gouvernement qu’elle mérite”–Joseph de Maistre

 8. Daniel FrancescoSpune:

  Răspunde
  iulie 4, 2012

  Din pacate UE e tot mai mult un UERSS. Nu vor face nimic, Hollande si alti „revolutionari” sunt la putere, iar Germania e – de prea multe ori – pilotata de Putin.

 9. TranssylvaniaPhoenixSpune:

  Răspunde
  iulie 4, 2012

  Da, cam asta este si impresia mea. Cu socialistii la putere in Franta si cu influenta lui Putin, nu cred ca sant sanse reale ca Romania sa fie pedepsita pentru livitura de stat USLasha
  Chiar ma gandeam sa vizitez Romania de Craciun, pentru prima oara in 13 ani. Nu cred ca am sa o mai fac, nu in conditiile in care a devenit din nou o dictatura.

 10. Daniel FrancescoSpune:

  Răspunde
  iulie 4, 2012

  Puterea USL-asha este foarte mare, au reusit sa bage spaima in f. multi. Dar si mai multi il APROBA pe plagiator-in-chief! Un sondaj de opinie prezentat de mincinosii de pe Latrina 3 arata ca 64% din poporul intervievat este cu USL-ul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian