FUNDATIA IOAN BARBUS

Îndoctrinare islamică în școlile din Europa

„O mare civilizaţie nu este cucerită din afară până ce nu se distruge singură din interior” (Will Durant)

Germania

Voce de bărbat:

– Asta v-o puteți pune pe față, sau în păr.

-Cartea musulmanilor este Coranul, iar Coranul arată așa.

-Aici vedeți scris arăbesc.

-Așa arată.

-Ce fac musulmani vinerea?

-Ei au un covor de rugăciune, mai întîi află unde este Sudul, acole e Mecca, pun covorul jos, fesul pe cap.

-Bărbații, că femeile poartă basma.

-Apoi se roagă.

-Ați văzut asta deja?

-Apoi stau în loc ridicînd mîna, și se asează pe podea.

-Fac asta de cinci ori pe zi.

-Dimineața, la prînz, după prînz, seara și noaptea.

-Știți ce le place copiilor turci să joace?

-Sar sfoara, merg cu bicicleta și așa mai departe. La fel ca voi!

(Aplauze)

Voce feminină:

Acum îmi puteți spune ce știți despre turci

Copil:

Eu sînt turc.

Bisericile europene transformate în muzee, percepute în general ca relicve impresionante, dar bizare, ale unui trecut „primitiv” și „întunecat”, au devenit simboluri al unei lumi muribunde. O civilizație al cărei organ religios se atrofiază, își uită scopurile, se stinge încet refuzînd procrearea și ajunge să își pună sub semnul întrebării trecutul, și implicit, valorile. Mai apoi ajunge să le deteste. Măcinat de relativism cultural și moral, îndoieli postmoderne și patos suicidal, continentul european își îneacă vidul existențial în ideologie, hedonism și în perpetuu carpe diem, lasînd porțile larg deschise mult mai vigurosului islam, care debordează de încredere de sine și expansionism.

Olanda

Imam:

-Astăzi, copii, vom vorbi despre religie.

Copii:

-Ce este religia?

Imam:

-Religia e închinarea la Dumnezeu. Dar există o singură religie care este, bineînţeles, cea mai bună. Aceasta este islamul. Vă voi vorbi despre islam. Aveţi întrebări? Curaj, întrebaţi!

Copii: De ce vă rugaţi mereu cu faţa spre est?

Imam:

-Pentru că Mecca este în est, astfel ne rugăm cu faţa spre est. De asemenea, dacă în moschee se roagă în toate direcţiile, se vor ciocni cap în cap.

Copii:

-Este în est?

Imam:

-Da, este în est… ai ascultat cu atenţie. Următorul!

Copii:

-Iar dacă Meca ar fi fost în vest?

Imam:

-Atunci ne-am fi rugat şi am fi făcut plecăciuni spre vest.

Copii:

-De ce vă rugaţi de 5 ori pe zi?

Imam:

-Pentru că rugăciunea este bună pentru sănătate şi suflet, de asemenea cînd vă rugaţi e ca şi cum aţi face sport. Corpul vostru se ridică şi se apleacă.

Să va demonstrez. Haideţi cu toţii… staţi în picioare! Staţi frumos unul lîngă celălalt. Pentru început aşezaţi-vă în genunchi. Aplecaţi-vă şi coborîţi capul spre pămînt. Apoi ridicaţi doar capul, apoi înapoi în genunchi… apoi ridicaţi-vă din nou pe picioare.

Apoi faceţi din nou aceste mişcări. Aşezaţi-vă în genunchi. Aplecaţi-vă şi coborăţi capul pînă atingeţi pămîntul. Ridicaţi-vă, ridicaţi-vă din nou! Vedeţi? E un sport. Acum, toată lumea, aşezaţi-vă jos!

Ia acum, cu toţii…

Sper foarte mult…
Cu voia lui Allah

Că veţi creşte…
Cu voia lui Allah

Într-o lume liberă…
Cu voia lui Allah

Şi că veţi deveni musulmani..
Cu voia lui Allah

În vremuri bune…
Cu voia lui Allah

În vremuri de restrişte…
Cu voia lui Allah

Şi în libertate…
Cu voia lui Allah

Veţi trăi cu toţii!
Cu voia lui Allah

Amin.

Nihilismul multicultural propagat de mass media, mediile academice și politice este acceptat cu pasivitate de alegătorii care decenii la rînd au tolerat imigrația islamică masivă acceptînd justificarea discursul oficial care decreta „egalitatea absolută a culturilor și a valorilor”. Ca efecte secundare, orbirea ideologică a impus ignorarea totală a incompatibilităților profunde dintre valorile occidentale – fostele valori occidentale – și bagajul cultural al imigranților din lumea islamică. Rezultatele sînt apariția a sute, mii de zone „stat în stat”, așa numitele „no-go zones” sau „zone urbane sensibile„, în care poliția a pierdut controlul în fața minorității musulmane care refuză cu agresivitate integrarea.

Eforturile de integrare se fac în sens invers:

Spania

Marea Britanie

Mai mult decît atît: creștinismul devine o ciudățenie excentrică și este expulzat din viața publică de CEDO și alte organisme eurocrate, iar în locul lui prozelitismului islamic își face încet loc în școli. Indiferentă la ultimele mode (post)intelectuale, religia rămîne relevantă și își menține locul central în viața a miliarde de oameni, din lumea islamică, în special. Alt efect secundar al zecilor de milioane de musulmani veniți, e creșterea tensiunilor sociale. Pentru ameliorarea situației, apare moda claselor de îndoctrinare islamică, în școli, a copiilor europeni, prezentate drept „schimb intercultural”. Lucru de neconceput în sens invers. Ce le scapă din vedere acestor veritabili idioți utili, e că acțiunile lor pot elimina definitiv diversitatea făcînd posibilă societatea monoculturală islamică.

Austria

La începutul lunii, la o școală din Viena, copiiilor li s-a cerut să sărbătorească Eid Al Adha prin cîntece despre Allah.

Sărbătoarea Eid Al Adha marchează sfârşitul peleriajului Haj la Mecca în ziua de Waqfa, sărbătoare în care musulmanii sacrifică animale.

Conform sitului organizației Copți fără granițe, copiilor li s-a cerut să cînte „La Ilah ela Allah – Nu e nici un alt dumnezeu decît Allah!

Franța

În timp ce copiilor foștilor creștini li se predau virtuțile islamului în școli, ai musulmanilor primesc un mesaj oarecum diferit, care, să spunem așa, îngreunează integrarea.

Germania

Credem în Torah. De la cine vine Torah? De la evrei. Dar urmează ei cuvîntul din Torah? Nu! Torah a fost deformată, falsificată.

Credem în Evanghelie, „al-Injil”. Dar urmăm „al-Injil?” Nu. A fost falsificată. Din această cauză Allah a trimis umanității Coranul, creștinilor, evreilor și tuturor oamenilor de pe Pamînt. Iar Coranul este ultimul update, pentru toți oamenii de pe Pămînt, pîna la ultimul. Coranul abrogă toate cărțile de pînă la el, le anulează.

Dacă cineva spune: „Nu, eu vreu să cred în Biblie”, va merge în Paradis? Niciodată! Va merge pentru veșnicie în Iad.

Dacă un evreu spune: „Nu vreau să urmez Coranul, voi urma doar Torah”, va intra în Paradis? Niciodată! Va merge în Iad pentru eternitate.

De ce? Pentru că Allah a poruncit evreilor și creștinilor să creadă în Coran și să creadă în profetul Mahomed (pacea fie cu el). Cine nu face asta, și moare, va merge pentru eternitate în Iad.

Dacă un șeic, sau învățat, care spune că e musulman, spune în public despre creștini că merg în Paradis, că evreii merg în Paradis, atunci el e un kafir (necredincios). De ce este kafir? Deoarece contrazice cuvîntul lui Allah și al profetului lui. (…) Profetul Mahomed (PBUH) spune în hadithul 156 dat musulmanilor: „Oricare dintre evrei și creștini mă aude și nu devine musulman, cînd moare va ajunge în Iad pentru eternitate.” (…)

Ați văzut că unele organizații (islamice), aici în Gemania, au început să ureze creștinilor „Crăciun Fericit”. Asta e trădarea islamului… în loc să le ureze spunîndu-le „trebuie să acceptați islamul”. Asta e în primul rînd trădarea islamului. Știți, și fiecare musulman cunoaște că creștinii și evreii sînt kuffar. Dacă nu acceptă islamul vor merge în Iad pentru veșnicie. Vine cineva numit ‘hodja și spune „Crăciun Fericit!” Adică vede oameni care îndreaptă spre Iad și le transmite „Urări de bine pentru ruinarea voastră în Iad”. Este el un bun musulman? E un trădător și nu are nimic de aface cu islamul, acest act îl pune înafara islamului.
(…)

update Olanda 2016

Angry parents have demanded a primary school in Holland changes its curriculum after a video showing children learning how to pray in a mosque emerged.
Local media said the mosque in question is believed to be the Ghulzar e Madina in the city of Zwolle, which has previously been visited by radical preachers from Pakistan.
Among them was M Anas Noorani Siddiqui, who promoted the death penalty for those who insult the Prophet Muhammad and once said ‘non-Islamic Dutch behave like dogs and b*****s.’

The video shows an imam explaining to the children how Muslims pray, with all boys forced to stand on one side of the room while the girls are on the other side.
The children, most of whom are thought to be Christians, are told to put their ‘elbows on the ground’ and ‘hands close to your ears’.
The video was reportedly taken last year but it has emerged after a Dutch MP spotted it and called for schools not to participate in similar ‘politically correct activities.’

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

6 comentarii

 1. bogdan calehari
  26 noiembrie 2011

  O idee excelenta, aceea de a trage cortina care ascunde zguduitoarea realitate din gradinitele si scolile occidentale in care, departe de ochii “opiniei publice”, dar sub ochii si cu stiinta unor parinti abulici, se desfasoara procesul de indoctrinare islamica a copiilor. Daca societatile musulmane au reusit in ultima jumatate de secol sa scape complet de “Occidentoxificare”, ele se afla in prezent in plina ofensiva desfasurata asupra unui Occident islamotoxificat. Laicitatea devoreaza un Occident, in care catedralele au devenit, asa cum bine spune Costin “ relicve impresionante dar bizare”. Copiii europeni, fara radacini intr-un trecut glorios, dar devenit muzeal, sunt “plantati” in trecutul extrem de prezent si cu un viitor sigur, al profetului Mohammed. Islamul, asa cum remarca Huntington, exista si acum 1400 de ani, exista si acum si, dupa cum vedem, este foarte preocupat sa-si asigure viitorul. Occidentul laicizat isi inchipuie cretin ca prezentul pe care-l traieste va fi vesnic. Se inseala amarnic!
  Felicitari Costin si astept cu nerabdare continuarea.

 2. Corneliu
  26 noiembrie 2011

  Costine, esti genial.

 3. bogdan calehari
  26 noiembrie 2011

  Daca societatea occidentala considera de bon ton sa-si islamizeze copiii, musulmanii sositi in occident isi trimit copiii, imbracati in hainele traditionale, la scolile coranice -madrassa- pentru a invata araba si invataturile Coranului; numai in Anglia, 200000 de copiii musulmani frecventeaza madrassele.
  http://www.in.com/videos/watch…..07957.html

 4. Silvapro
  26 noiembrie 2011

  Bravo Costin pentru materiale. Unul din filmulete il vazusem poate tot la tine la islamizarea in Olanda si poate si la Walid Shoebat, si nu-mi venea sa cred asa o porcarie. Acum vad ca tu ai acumulat mai multe segmente, deci nu-i de gluma. O religie asa de nemiloasa, de fapt chiar cruda, asa de diamentral opusa fata de invataturile lui Cristos, o rusine sa intineze copiii si mitile lor fragede.. Daca tot vor secularism, atunci de ce atita toleranta pentru Islam? Ce le e rau in crestinism?

  Astia din Europa isi baga capul in gura leului. Mai ales ca Islamul este impotriva crestinismului. In ivrit se poate zice: Se scuipa pe tine, si tu crezi ca este ploaie.

 5. trasca elena
  26 noiembrie 2011

  ca sa combati imamii, ar trebui sa mergi la biserica ta -in primul rand, daca crezi. daca nu, ai cam pus-o de o coliva . pana una alta, crestinii chiar trec printr-o perioada de „recesiune’ spirituala si de reasezare a dogmelor. islamul atinge astazi apogeul sau -„inchizitia” medievala a crestinismului. este o desincronizare a dogmelor. de vreo cateva sute de ani. islamul atinge apogeul iar crestinismul este in recesiune (sincer, isi reaseaza dogmele si modul de propovaduire si de ce altceva numiti voi -de intelegere, daca vreti). islamul e cu vreo doua, trei trepte in urma -la nivel de mase vorbesc. religia a premers economia. asa va fi mereu. gandirea pre-merge actiunea. ideal ar fi sa cautam solutii, nu sa facem din tantar , armasar. daca nu facem nimic, vom retraii inchizitia…pana ajungem toti la nota de trecere.

 6. AliKimicu
  26 noiembrie 2011

  @5 De acord ca islamul este cu cateva sute de ani in urma crestinismului ca dezvoltare a dogmei insa nu sint de acord cu ultima fraza. Tantarul de care vorbesti e ditamai calul troian in inima Europei iar politicieni cu ochelari de cal nu numai ca se fac ca nu il vad dar chiar in incurajeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian