FUNDATIA IOAN BARBUS

Islam Rising

Un documentar despre răspândirea Islamului, în care apar, printre alţii: Nonie Darwish, Briggite Gabriele şi Walid Shoebat. AICI prezentam trailerul.

Deoarece pentru părțile 1, 2 și 3 primim mesajul – This video has been removed from Metacafe (nici KitmanTV nu le deține) – postez linkurile către Tudou (nu am reușit să-mi dau seama pe unde e codul embed, probabil nici nu permite)

Islam Rising part 1 of 4

Islam Rising part 2 of 4

Islam Rising part 3 of 4

Un imam despre strategia islamică:

If we as muslims are going to win the Western World, we must first win Western Europe. If we were to win Western Europe, we must first win England. And if we were to win England, we must first win London.”

În anii ’60 exista o singură moschee în Londra, azi (2009, data realizării documentarului) sunt 632 de moscheii


Islam Rising: Part 4 of 4Watch more funny videos here

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Vlad P.

Vlad P.

13 comentarii

 1. euNuke
  19 mai 2010

  Meşteresc de ceva vreme la un text despre percepţia europeană asupra Islamului si in acelasi timp despre ramificaţiile financiare pro-trust in structurile economice ale UE si in industria occidentului [cu vizibila propensiune către monopolizare sau absorţie] dezvoltate in ultimul deceniu de fondurile suverane arabe, in special cele din EAU. Nu mi’a ieşit nimic mulţumitor, dar postez aici mîzgălelile mele, poate se dovedesc utile pentru cineva cu mai multă răbdare.

  Clanul Prăvălierilor Mubadala şi Criza Eunucilor din Marginea
  -o schiţă conspiraţionistă

  Din Marginea acelui Califat închipuit –pentru cei cu o imaginaţie bogată ce reuşesc să evadeze din realitatea impusă de politicile mai mult decît prietenoase ale UE faţă de lumea islamică- renăscut sub titulatura modernă de OCI, Organizaţia Conferinţei Islamice [sau OIC, pe englezeşte], structura panislamica pe care o pomenesc incă din start cu următorul mesaj-ultimatum adresat de către şefii de state din oci in principal Europei, mai exact europenilor incă liberi:

  1. Commends the efforts of the Secretary-General to promote the true image and
  tolerance of Islam through his activities and visits to all countries as well his work
  to voice the deep concerns of the OIC Member States over the smear campaigns
  waged by some media and information outlets in order to tarnish the good name
  of Islam and Muslims, thereby fuelling and exacerbating the phenomenon of
  Islamophobia around the world.
  2.Warns of the dangers of such smear campaigns and hostile propaganda inimical to
  Islam and Muslims, which foment Islamophobia in all its forms and thus induce
  blatant discrimination against Muslim communities or citizens of the OIC Member
  States.
  3.Requests the Secretary-General to redouble his efforts and organize appropriate
  programmes and activities in order to pursue the project to promote the positive
  and tolerant image of Islam and refute any aspersions against the reputation of
  Islam and Muslims.
  ” [din rezolutia finala a sesiunii 34]

  restul aici:

  http://www.oic-oci.org/34icfm/…..AL-ENG.pdf

  Din multitudinea de chipuri pe care Islamul contemporan le îmbracă după voie şi nevoie am ales să privesc mai cu atenţie două:
  1] Islamul-politic, manifest, in opinia mea, sub forma unei confederaţii intitulate pompos OCI care reprezintă in realitate nucleul şi organul de conducere al Califatului modern. Pentru mine, Califatul nu mai trebuie căutat cu instrumentarul antropologic şi istoric printre triburile Mesopotamiei dezbinate, ci doar relevat cu un creion politic bine ascuţit, dată fiind renaşterea temeiului şi unităţii islamice în 1969, o dată cu apariţia acestei organizaţii de tip hegemonic, cu activitate susţinută unanim de statele membre, deosebit de activă şi concertată in toate structurile-instituţiile de drept internaţional, ce se întruneşte periodic şi hotăreşte in numele a 57 de state politica de adoptat in raport cu lumea ne-islamică. OCI este o structura suprastatala, de tip imperialist, cu o politică si substanţă evident hegemonice, o putere globala cu o pronunţată activitate de tip colonialist, într-un cuvînt necesar –un Califat, unul modernizat, dar in esenţă aceeaşi Aişă dintotdeauna, purtînd doar o altă băsmăluţă şi un şorţuleţ nou, impulsionînd aceeaşi gloată in slujba aceluiaşi macho-mad la acte de violenţă faţă de cei ce-şi permit să nu se supună şi să nu iubească islamul, gloată trimisă la plimbare prin lumea largă cu o mînă întinsă, cu alta tîrînd cadavrul palestinei ciopîrţit de o alta întru zgîndărirea inimilor slabe ale creştinilor, cu încă una pe trăgaci şi cu ultima pe megafon, unde-şi urlă cu evlavie rugăciunile globalizate.

  2] Islamul-capitalist, acaparator rapace al bogăţiilor Occidentului.
  Această uniune a statelor islamizate sau in curs de islamizare este deocamdată lipsită de o căpetenie vizibilă ,calif sau sultan, dar se configurează din mers, căpătînd cu o iuţeală demnă de invidie pentru europeni atributele unui supra-stat autocratic şi teocratic, cu propensiuni hegemonice, imperialiste: o religie comună monopolistă şi antagonică faţă de celelalte religii ale lumii, o politică externă comună ce decurge din consacrarea ca temei al existenţei organismului international OCI a unui deziderat religios milenar, o politică economică concertată marcată de un efort continuu in materie de finanţe şi apărare, concretizată şi sub forma unui mecanism ce vizează pe de o parte slăbirea şi dez-naţionalizarea* întreprinderilor mari din industria statelor europene, iar pe de alta conectarea in acele sfere ale industriilor strategice, vitale pentru securitatea pseudo-federatiei UE, stat ce încă nu şi-a definitivat personalitatea juridică internaţională. Mecanismul acesta poartă numele de Fond de Investitii Suveran, iar capacitatea de penetrare a economiei europene de către capitalul islamic a fost asigurată prin intermediul Comisiei Eunucilor Europeni, organ însărcinat cu supervizarea proiectelor de constituţie europeană, compus din politicieni castraţi inainte de redactarea şi adoptarea ultimului Tratat UE care garantează in mod expres libertatea de circulaţie a capitalurilor între statele membre şi între acestea şi statele terţe:

  Articolul 63

  (ex-articolul 56 TCE)

  (1) În temeiul dispozitiilor prezentului capitol, sunt interzise orice restrictii privind circulatia capitalurilor între statele membre, precum si între statele membre si tarile terte.

  (2) În temeiul dispozitiilor prezentului capitol, sunt interzise orice restrictii privind platile între statele membre, precum si între statele membre si tarile terte.

  http://www.europeana.ro/comuni…..anelor.htm
  [din versiunea consolidată a Tratatului privind uniunea si funcţionarea UE]

  *nu am găsit un termen mai potrivit, pe de o parte procesul este similar globalizării de tip corporatist, pe de alta aduce cu o naţionalizare de tip lucrativ-politic comparabilă cu cele efectuate de Franţa socialistă in anii 80, numai că de data asta statul ‘salvator’ este străin in raport cu sediul firmei, cu locul apariţiei şi dezvoltării afacerii sau corporaţiei şi cu naţionalitatea predominantă a foştilor acţionari originari; iată şi un link pentru informaţie de specialitate:
  http://www.emergingindex.com/2…..funds.html
  [revin]

 2. euNuke
  19 mai 2010

  incerc sa postez un text nitel mai lung si nu reusesc, o fi din cauza linkurilor?

 3. costin
  19 mai 2010

  euNuke, care versiune vrei sa ramana? le-a oprit filtrul de spam. asa face

 4. euNuke
  19 mai 2010

  asta ultima corectata de mine e ok, cred ca era de la niste linkuri catre conferinta islamica [fireste, un fel de spam ????

 5. costin
  19 mai 2010

  bine, o sa ma uit peste ea, daca am timp in seara asta. miine e sarbatoare si vreau sa ma pregatesc

 6. euNuke
  19 mai 2010

  part 2 [legături periculoase]

  de ce prăvălieri şi de ce Mubadala?
  Ar putea să te ducă cu găndul la prăvălie, la activitatea comercială de expunere a mărfurilor în mici dughene de mahala, dar te-ai afla pe un drum greşit, etimologic vorbind; prăvălierii îs cei ce dau năvală, se aciuează intr-un loc nu pentru a-l sălăşlui, ci pentru a-l devora, nu pentru a face negoţ sau pentru a vinde cîte ceva ca toată lumea, că nu au nimic de vîndut, nu crează bunăstare băştinaşilor şi nici nu-şi doresc să producă aşa-ceva, şi nici nu au idei şi idealuri şi nici nu-s interesaţi de asemenea banalităţi kafiristice, îs o gloată de şeici şi calicii lor ce se prăvălesc pe tărîmurile mănoase, înmiresmate şi convenabil de populate ale Europei, îs papugiii deşertului ce au găsit un nou spaţiu de manevră după ce bocancul sovietic s-a împotmolit la poalele capitalismului. Cine-i Mubadala, totuşi? E o figură hilară şi in acelaşi timp o adresă pe strada Khalifatului din Abu Dhabi, EAU, o sinecdocă maliţioasă pentru haznalele forjate ale hrăpăreţilor şeici ce au dat năvală la acţiunile şi participaţiunile şi asociaţiunile de tip occidental, instrumente pe care tocmai le-au descoperit.
  http://www.sovereignwealthfund…..badala.php
  De ce Mubadala şi nu un alt nume de fond de investiţii arab? pentru că aşa s-a întîmplat, să pice măgăreaţa pe cămara şi contractele ăstora, iată:
  +in 2006, Mubadala împreună cu un partener din Dubai achiziţioneaza 70% din concernul SR Technics
  http://gulfnews.com/business/a…..b-1.254235
  http://www.bloomberg.com/apps/…..9VYsSWBpMY
  ceea ce n-ar fi o problemă dacă nu am observa că SR technics se ocupă cu mentenanţa in industria aviatică. Este sau nu o chestiune ce ţine de securitatea Europei? eu zic că este strict legată de apărarea Europei şi de politica anti-terorism, dar politicienii europeni întîrzie in comunicarea opiniei lor. Probabil nu-i deranjează nici faptul ca Mubadala nu respectă legislaţia socială din UE
  http://www.rte.ie/business/2009/0312/srt.html/

  +pentru ca tacîmul să fie şi mai sofisticat ornat, să zicem şi de colaborarea fructuoasă a Mubadala cu Lockheed Martin, de data asta direct in aviaţia militară:
  http://www.ameinfo.com/124046.html

  şi dacă ar fi vorba doar de uzinele astea prăpădite de prin Europa eunucilor şi de un acord cu hamericanii pentru tehnică militară, hai să zicem ţinut sub control de instituţiile US, n-ar fi mare bai, dar Mubadala are ambiţii mari, este multilateral dezvoltată şi in afara aeronauticii i-au surîs şi
  +Carlyle Group – 7,5%
  +AMD – 8%
  +Ferrari – 5%
  +Piaggio Aero – 35%
  şi, mult mai important, Liwa Energy, dar despre asta intr-un episod viitor, sau de aici încolo, spre Libia: http://en.wikipedia.org/wiki/M…..nt_Company

 7. vlad
  19 mai 2010

  Afghanistan: Talibanii au lansat un atac sinucigas asupra celei mai mari baze NATO din tara

  Talibanii au lansat in noaptea de marti spre miercuri un atac deosebit de indraznet asupra bazei militare din Bagram, cea mai mare din Afghanistan, in cursul caruia si-au pierdut viata 11 insurgenti si un muncitor american, iar noua soldati ai NATO au fost raniti, anunta AFP.

  „In cursul acestei dimineti, 20 de talibani kamikaze au atacat baza din Bagram din flancurile estic si vestic”, a declarat Zabihullah Mujahid, un purtator de cuvant al comandamentului militantilor islamisti.

  Atacul vine la doar o zi dupa un atentat sinucigas cu o masina-capcana care a ucis cinci soldati americani, un colonel canadian si 12 afghani in Kabul.

  Atacul a inceput in jurul orei patru dimineata si s-a incheiat dupa circa sase ore.

  Cel putin patru atacatori purtau veste cu explozibil si au fost ucisi inainte de a reusi sa le detoneze. Insurgentii nu au reusit sa intre in baza militara, sustin reprezentantii NATO.

  Un purtator de cuvant al coalitiei a declarat pentru AFP: „Au atacat o poarta dar nu au reusit sa intre… raspunsul soldatilor a fost destul de rapid”.

  Bagram se afla la circa 60 de kilometri de Kabul si adaposteste o imensa baza militara si un aeroport al NATO.

  Incepand cu 2005, fiecare an aduce un nou record negru in ceea ce priveste pierderile in randul trupelor aliate, care se afla in Afghanistan de la sfarsitul anului 2001.

  Talibanii, a caror insurectie s-a intensificat in ultimii doi ani, lanseaza tot mai des atacuri sinucigase indraznete, ajungand pana in centrul capitalei Kabul, zona cea mai bine pazita din tara, dar atacurile asupra bazelor militare NATO sunt mult mai rare.

 8. vlad
  19 mai 2010

  Talibanii primesc pana la 2.000 de euro pentru fiecare militar NATO ucis in Afghanistan

  „Sunt multi bani pentru noi. Nu ne pasa ca omoram straini, sangele lor ne permite sa ne hranim familiile si cu cat ucidem mai multi, cu atat ii slabim mai mult. Bineinteles ca vom sarbatori acest lucru”, spune un lider insurgent din provincia Ghazni.

 9. costin
  19 mai 2010

  ceva dragut despre viata si moarte in islam:

 10. Corneliu
  19 mai 2010

  #8 Costin
  Şeicul ăsta nu minte deloc. El expune exact starea de lucruri.
  Mă duce cu gândul la o poezie pe care o învăţam demult, în anii de şcoală. N-are importanţa contextul de atunci, căci se potriveşte teribil. Citez două versuri, atâtea câte-mi amintesc:
  La masa verde, faţă-n faţă,
  unii cer moarte, alţii cer viaţă…

  E bine de ştiut că extremiştii islamişti nu mint şi sunt integral sinceri în intenţiile exprimate. Ei nu aplică takia.

 11. costin
  19 mai 2010

  @Corneliu, este bine de stiu, dar nu este indeajuns de bine stiut ????
  MEMRI face tot ce se poate face in acest sens.

 12. vlad
  19 mai 2010

  Corneliu, nu aplica taqyia intre ai lor, in Occident schimba macazul

 13. costin
  19 mai 2010

  via Frank Kitman:

  Complete Islam Rising – Geert Wilders Warning to the West

  Geert Wilders lives with a constant death threat over his head. Al-Qaeda has vowed to kill him. As a Dutch parliamentarian and outspoken critic of radical Islam, Mr. Wilders must travel with four bodyguards and sleep in a safe house, each and every night.His short documentary film, Fitna set off a firestorm in the Middle East and Western Europe immediately upon its release. That message can be seen here in this DVD, with striking clarity in film, photographs and a special message from Geert Wilders himself, who came to America with an urgent and terrifying warning: „Islam is on the verge of conquering the West.”
  http://www.IslamRising.com
  Former Muslims and expert scholars tell of first-hand experiences of the atrocities of Quranic teaching and ideology of constitutional Sharia. (Islamic religious and political law based on its holy books, the Quran and Hadith). Those interviewed offer personal insights into myriad aspects of Islam, give shocking facts and tell of their own, oft times heart-wrenching experiences involving Islam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian