FUNDATIA IOAN BARBUS

Israelul ar negocia pacea, dar nu are cu cine

S-a spus că Israelul trebuie să cedeze pământul luat de la arabi și va fi pace. A cedat. În anul 1979, statul evreu a dat înapoi Egiptului întreg Sinaiul, deși l-a cucerit cu arma în mână în timpul Războiului de Șase Zile din 1967. Nu a fost de ajuns. La auzul veștii, Yasser Arafat, unul dintre inventatorii marii minciuni „palestiniene”, a rostit disprețuitor: „Lăsați-i să semneze ce doresc, falsa pace nu va rezista”. Câțiva ani mai târziu, în 1981, președintele egiptean Anwar al Sadat, liderul arab care a semnat înțelegerea cu Israelul și a recunoscut statul evreu, a fost asasinat în Egipt de Jihadul Islamic. Astăzi, Frăția Musulmană egipteană încă mai vrea sa distrugă Israelul. În timpul primăverii arabe, atât de lăudate de intelectualii de stânga din Europa și Statele Unite, Yusuf al Qaradawi, marele lider religios al Egiptului, a invitat dreptcredincioșii egipteni să smulgă Ierusalimul din mâinile evreilor. Numai venirea la putere a mareșalului Abdel Fattah al-Sissi și începutul campaniei de decapitare a organizației teroriste au pus capăt planurilor de război ale Frăției Musulmane.

Egiptul democratic al lui Mohammed Morsi: Demonstrații împotriva Israelului.

Egiptul democratic al lui Mohammed Morsi: Demonstrații împotriva Israelului.

S-a spus că Israelul trebuie sa renunte la colonii si va fi pace. Israelienii s-au retras din Fâșia Gaza, și-au abandonat toate coloniile fondate acolo. Ce s-a ales de Gaza? A ajuns Hamastan, o regiune de unde Fatah, cea mai mare facțiune teroristă din Organizația de Eliberare a Palestinei, a fost data afară în șuturi de frații ucigași din Hamas, filiala palestiniană a Frăției Musulmane. Arabii incomozi pentru islamiștii din Hamas au fost târâți pe străzile din Gaza ca ultimii criminali, spânzurați și împușcați ca trădători vânduți evreilor.

Praful s-a ales de tot ce au lăsat în urmă israelienii care au plecat din Gaza. Până si serele au fost distruse pentru a se face tuneluri înspre Israel prin care sa treaca atentatori sinucigași sau echipe de asasini al căror unic scop în viață este uciderea unui evreu. Business Insider arată cât se poate de clar cum islamiștii din Hamas se folosesc de rețeau de tuneluri creată în Fâșia Gaza pentru a invada teritoriul israelian și a ataca punctele de securitate ale armatei.

S-a spus că Israelul trebuie să dea dovadă de reținere în fața provocărilor palestiniene. Israelul a rezistat zile la rând fără să își trimită la atac fortele sale terestre, desi orice altă țară de pe lumea asta ar fi ocupat Fâșia Gaza după primele rachete lansate de teroriștii din Hamas. Nu a contat. Israelul nu s-a lăsat călcat în picioare ad infinitum, loviturile aviației israeliene au omorât teroriști, dar și nevinovați și nu a mai contat altceva. Rațiunea și bunul simț au făcut un pas înapoi, fiind înlocuite de dezinformare și reacredință.

S-a spus că Israelul trebuie să negocieze. Puțini par să își fi pus întrebarea dacă are cu cine să se așeze la masa negocierilor.

Fiul ei avea nevoie de tratament medical pentru problemele pe care le avea la inimă. În timp ce IDF (Forțele de Apărare ale Israelului, armata israeliană n.t.) lupta în Fâșia Gaza împotriva grupurilor teroriste ale Hamas, guvernul israelian și-a deschis ușile pentru această femeie și fiul ei, lăsând-o să primească tratamentul de care acesta avea nevoie, într-un spital israelian, oferit de doctori și asistente care erau evrei.

Cele spuse acestui reporter israelian sunt pentru dvs. să le cântăriți.

23 iulie 2014

Reporter: Așa că îl vom împărți (Ierusalimul n.t.).

Femeie „palestiniană”: Nu.

Reporter: Jumătate – jumătate.

Femeie „palestiniană”: Nu, Ierusalimul este al nostru.

Reporter: Chiar așa?

Femeie „palestiniană”: Chiar așa.

Reporter: După cum a zis Arafat, „un milion de shahizi” (martiri n.t.) pentru Ierusalim?

Femeie „palestiniană”: Mai mult de un milion. Toți pentru Ierusalim. Ierusalimul este al nostru. (râde n.t.) Te-ai enervat, nu-i așa?

Reporter: De ce m-aș fi enervat?

Femeie „palestiniană”: Pentru că am spus asta.

Reporter: Nu, nu deloc. Toată chestiunea asta cu martirii este o prostie.

Femeie „palestiniană”: (Își schimbă expresia chipului n.t.) Nu, ți-am spus, nu un milion, cu toții ne vom sacrifica pentru Ierusalim. Înțelegi? Moartea este ceva natural pentru noi. Nu ne temem de moarte. De la cel mai mic copil, mult mai mic ca Mohamed (arată spre camera unde băiatul ei primește asistență medicală din partea medicilor evrei n.t.), până la cei mai mari – toți ne vom sacrifica pentru Ierusalim. Simțim că avem dreptul la el. (Râde n.t.) Ești liber să te superi.

Reporter: Mă voi supăra.

Femeie „palestiniană”: N-ai decât. Este o problemă religioasă. Nu pot… afirmația că Ierusalimul nu este al nostru este o trădare a credinței. Ți-ai trăda religia?

Reporter: Nu.

Femeie „palestiniană”: Atunci asta este.

Reporter: Atunci moartea este la ordinea zilei?

Femeie „palestiniană”: Cât se poate de!

Reporter: Dacă moartea este ceva obișnuit în religia ta, atunci cum se face că te zbați pentru viața lui Mahomed (băiatul său n.t.)?

Femeie „palestiniană”: Este ceva firesc, ce pot face dacă el moare? Este firesc. Ambele mele fete mi-au murit în brațe în timp ce le căram. Și? Am murit eu însămi din cauza asta? Allah ne-a dat un dar – uitarea. (Moartea n.t.) Nu este o problemă, este firească.

Reporter: Firească?

Femeie „palestiniană”: Firească.

Reporter: Cum te-ai simțit atunci când ți-ai pierdut fetele?

Femeie „palestiniană”: Am ținut doliu, mi-a fost foarte greu, dar ce poți face? Îi mulțumești lui Allah, îl lauzi pe Domnul, Allah a dat și Allah a luat. Nu mă pot împotrivi morții, fiecare suflet este destinat să moară. Aș putea muri chiar acum, în timpul acestei conversații. Voi credeți în moarte? (Zâmbește n.t.)

Reporter: Nu, noi credem că viața este valoroasă.

Femeie „palestiniană”: Viața este de preț, dar nu pentru noi. Viața este nimic, nu are nici o însemnătate. (Râde n.t.) De aceea avem atâția atentatori sinucigași. Nu se tem de moarte, este ceva obșinuit. (Zâmbește n.t.) Noi toți, chiar și copiii noștri, nu ne temem de moarte, pentru noi este firească.

Reporter: Te-am mai întrebat și înainte, după ce Mahomed se va face bine, vei dori să devină un shahid (martir n.t.)?

Femeie „palestiniană”: Desigur.

Reporter: Serios? Pentru ce cauză?

Femeie „palestiniană”: Dacă este pentru Ierusalim, atunci este în regulă.

Dincolo de acest reportaj din 2014, există și studiile sociologice, la fel de încurajatoare pentru procesul de pace din Orientul Mijlociu. O asemenea cercetare din 2011 arată cât se poate de clar că ce înțeleg „palestinienii” prin rezolvarea conflictului pe care îl au cu statul Israel: o dulce exterminare a poporului evreu.

Respondenții au fost întrebați în legătură cu afirmația președintelui Obama, potrivit căruia „trebuie să existe două state, Palestina ca patrie a poporului palestinian și Israelul ca patrie a poporului evreu”. Doar 34% s-au declarat de acord cu ideea, în timp ce 61% au respins-o. 66% au spus că adevăratul țel al palestinienilor trebuie să fie acela de a porni la drum cu ideea soluției a două state (unul evreu și unul arab n.t.) și de a ținti formarea unui unic stat palestinian (prin distrugerea celui evreu n.t.).

Întrebați despre soarta Ierusalimului, 92% consideră că trebuie să fie capitala Palestinei, 1% capitala Israelului, 3% capitala ambelor state și 4% un oraș neutru internațional. 72% dintre respondenți s-au declarat de acord cu negarea miilor de ani de prezență evreiască în Ierusalim, 62% s-au pronunțat în favoarea răpirii de soldați evrei și a ținerii lor ca ostateci și 53% au zis că susțin predarea în școlile palestiniene a cântecelor care instigă la ură față de evrei.

Puși în fața unui citat de Carta Hamas privitor la nevoia de a forma batalioane din lumea arabă și islamică pentru a-i distruge pe evrei, 80% dintre respondenți s-au declarat de acord. 73% sunt de acord și cu un citat din cartă (și un hadith, tradiție atribuită profetului Mahomed) referitor la nevoia de a-i ucide pe evreii care se ascund în spatele bolovanilor și copacilor. Numai (! n.t.) 45% dintre palestinieni și-au afirmat susținerea pentru afirmația din document potrivit căruia unica soluție la problema palestiniană este jihadul.

Nici măcar arabii israelieni, cei care se bucură de cele mai multe drepturi civile din întreaga lume arabă, nu sunt cu mult mai iubitori față de evrei. În 2009, doar 53% dintre ei credeau că statul evreu are dreptul de a exista. Mai mult, patru arabi israelieni din zece susțineau atunci că Holocaustul, exterminarea programatică a poporului evreu în lagărele național-socialiștilor conduși de Adolf Hitler, nici nu a avut loc, fiind o simplă invenție. Nici nu mai este de mirare că acum câteva zile un imam din Ierusalim s-a trezit instigând la uciderea evreilor.

Nidhal Siam: Un studiu a fost realizat de o organizație britanică. Nu aparține mie sau musulmanilor, ci necredincioșilor englezi. Potrivit acestuia, armata egipteană este capabilă, cu armele pe care le deține în prezent, să zdrobească Israelul în trei zile. Pe Allah, trei zile este chiar mult! Dacă armata egipteană pornește acum la război, după ce ne facem rugăciunile, luni la prânz se va putea ruga în Moscheea Al Aqsa (din Ierusalim n.t.) – chiar mai devreme dacă i se alătură măreața armată turcă, armata iordaniană, armata algeriană, armatele din Maroc și Mauritania, și armata pakistaneză va striga „Allah akbar! Alăturați-vă jihadului! O, armăsar al lui Allah, ridică-te și adu-ne buna veste a Paradisului!”

[…]

Înainte de toate, armata egipteană are datoria de a se abține de la neutralitate în fața actualelor evenimente din Gaza. Datoria sa este de a anexa Gaza la Egipt chiar acum, în această noapte, de a instala conducerea islamică, și de a mărșălui spre a-i anihila pe evrei. Ne va aduce pe Emirul Credincioșilor, cel căruia îi vom jura credință, și acesta va conduce procesiunea de rugăciune în Moscheea Al Aqsa. El va ține predica în următoare vineri!

Așadar, Israelul a cedat pământ, și-a distrus coloniile, a dat dovadă de reținere și ar negocia, dar nu are cu cine. Nu contează – este vinovat pentru toate relele pământului. Islamul înseamnă pace, în vreme ce Israelul este sinonim cu războiul, masacrarea inocenților, intoleranță și apartheid, deși tolerează la granițele sale grupări care îi terorizează populația. O știm de la toate marile conștiințe ale umanității, care astăzi varsă lacrimi de crocodil pentru morții arabi și instigă la ură față de „asupritorul evreu”. Stăpânesc perfect arta de a ignora trecutul și de a înlocui prezentul cu un surogat ideologic menit să le apere aura de profeți ai năpăstuiților, de susținători ai cauzelor „celor mai slabi, mai vulnerabili și mai nedreptățiți”. Numai așa, închizându-se în fața realității, pot reuși să mai rămână în proprii ochi umaniști și miloși, deși stau alături de călăii psihopați ai Hamas, filiala palestiniană a Frăției Musulmane din Egipt, și luptă, poate chiar fără să își dea seama, pentru anihilarea evreilor.

Miting al susținătorilor Hamas din Gaza.

Miting al susținătorilor Hamas din Gaza.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Vlad M.

Vlad M.

14 comentarii

 1. Vlad M.
  31 iulie 2014

  Cativa ganditori ai neamului: Mihai Burcea (Militia Spirituala, grupul anarhist al „anticomunistului” Marius Stan), Caterina Preda (Universitatea Bucuresti, sora parlamentarului PMP Cristian Preda), Tudorina Mihai (feminista Filia – SNSPA) si Dan Selaru (fost colaborator la HotNews).

  Exemplul 1

  Great minds think alike. Mihai Burcea de la Miliția Spirituală și Caterina Preda, sora parlamentarului european Cristian Preda.
  Great minds think alike. Mihai Burcea de la Miliția Spirituală și Caterina Preda, sora parlamentarului european Cristian Preda.

  Exemplul 2

  Anarhiștii simpatici ai lui Marius Stan, Miliția Spirituală.

  Anarhiștii simpatici ai lui Marius Stan, Miliția Spirituală.

  Exemplul 3

  Caterina Preda e îngrijorată de manipularea evenimentelor din Gaza... în favoarea Israelului.
  Caterina Preda e îngrijorată de manipularea evenimentelor din Gaza… în favoarea Israelului.

  Exemplul 4

  Feminista Tudorina Mihai si liberalul Dan Selaru, fost colaborator al HotNews: Israelul este de vină.
  Feminista Tudorina Mihai si liberalul Dan Selaru, fost colaborator al HotNews: Israelul este de vină.

  Exemplul 5

  Desigur, pentru feminista Tudorina Mihai, admiratoare a lui Hugho Chavez si mare luptător pentru toleranță, organizația Hamas nu are nimic de a face cu terorismul.
  Desigur, pentru feminista Tudorina Mihai, admiratoare a lui Hugho Chavez si mare luptător pentru toleranță, organizația Hamas nu are nimic de a face cu terorismul.

 2. Costin Andrieş
  31 iulie 2014

  Haha, Vlad, ca tot am ajuns la capitolula asta, uite ce considera socialogul Ciprian Necula, doctorandul lui Vintila Mihailescu, ca ar fi o sursa „credibila” de informare: Russia Today, organul de presa al guvernului de la Moscova, de fapt, toata lumea stie, doar sociologul si doctoranul nostru se pare ca nu, RT e un organ de dezinformare si nimic mai mult. Un reportaj in care RT, deci Putin, numeste Israelul un stat rasist, aparheid, aproape nazist (ca sa vedeti de unde isi iau ideile ).

  https://www.facebook.com/ciprian.necula.12/posts/10202522254046178

  Take Sara Firth, a London-based reporter who resigned from the Kremlin’s propaganda channel RT this month. Announcing her resignation on Twitter, she wrote, “I have huge respect for many on the team, but I’m for the truth.” Or Liz Wahl, Firth’s former colleague in the network’s U.S. bureau, who announced her resignation on-air a few months earlier: “I cannot be part of a network funded by the Russian government which whitewashes the actions of [Vladimir] Putin. I’m proud to be an American, and believe in disseminating the truth.” In the early days of the Russian invasion of Ukraine, another U.S.-based American employee of the station, Abby Martin, rebelled on-air without resigning. “Just because I work here, for RT, doesn’t mean I don’t have editorial independence, and I can’t stress enough how strongly I am against any military intervention in sovereign nations’ affairs.” She was not telling the truth: Being employed by the Kremlin’s mouthpiece most certainly means she does not have editorial independence.

  In December, for example, it aired a half-hour report in which it was suggested that the U.S. invasion of Iraq was the result of a “larger plan” for the creation of a “greater Israel.” This month, it ran a half-hour documentary that claimed the United States was an even worse place for gay people than Russia — and also homosexual relationships carry “risks of mental and physical health problems and other social pathologies.” And, of course, as far back as December, it was portraying the Ukrainian protest movement as pawns of the Europeans who wanted the country’s legitimate elected government overthrown. This month, YouTube blocked RT’s news stream, apparently after a series of complaints about inaccuracies in its reporting from Ukraine.

  Lying is not a side effect of what RT does; it is the channel’s heart. “Every single day we are lying and finding sexier ways to do it,” Firth told BuzzFeed upon her departure from the channel. She described the ma­nipu­la­tion of reporting to suggest that the Ukrainian government was responsible for shooting down Malaysia Airlines Flight 17 on July 17. In an interview with the Guardian, she said, “It was the most shockingly obvious misinformation, and it got to the point where I couldn’t defend it anymore.”

  Ciprian, intelectual si om de stiinta, habar nu are pe ce lume traieste. Cum considera de incredere RT, mai de incredere decat surse altfel respectabile americane, inseamna ca va considera de incredere si acest documentar despre cat de buna e mancarea in Coreea de Nord, despre cat de frumoase sunt femeile, despre cat de buna e educatia, ce frumos e peisajul, cat de buni sunt iubitii contucatori coreeni si stalin si lenin, cat de grea e viata sub embargoul imperialist. Coreea de Nord este un stat pretin al celui care controlea RT, cum ari fi putut vorbi astfel de tara in care canibalismul se practica din cauza foamei.

  Spune, Ciprian, e asa ca Coreea de Nord e un rai din cauza comunismului si un iad din cauza embargoului american?

  Ciprian Necula este un dintre exemplele cele mai de vaza produse ale sistemului de invatamant superior din Romania.

  Ma intreb, oare Prof Dr Univ Vintila Mihailescu ce parere are despre lipsa totala de contact cu realitatea a lui Ciprian?

  in zona societatilor civili ai stangii radicale din Romania, ignoranta popmpoasa a lui CN este norma.

 3. Costin Andrieş
  31 iulie 2014

  va mai amintiti de Adrian Grigoriu?

  catindatul la primaria capitalei, la un moment dat, distribuia pe contul lui de facebook, urmarit de multi oameni, poze cu musulmani ucisi de musulmani in Siria ca dovada ca evreii sunt criminali

  http://inliniedreapta.net/inse…..antisemit/

  Iulian Capsali, candidatul lui Putin la europarlamentare, este si el foarte activ pe facebook in combaterea sionazistilor.

 4. snakecharmer
  31 iulie 2014

  ” loviturile aviației israeliene au omorât teroriști, dar și nevinovați”

  Ca veni vorba de denaturarea adevarului, exprimarea de mai sus e cel mai concludent exemplu. Era greu de precizat proportia combatanti / civili/ copii ucisi? Greu, intr-adevar, cand prezinti israelul drept model de echitate si toleranta si trebuie sa maturi repejor mizeria genocidului sub pres. Nu sustine nimeni cu cap pe umeri ca Hamas ar fi freedom fighters curati ca lacrima. Dar sa sustii asta despre Israel, care uite tocmai a implinit 200+ de copii nevinovati ucisi doar in ultimele cateva zile, bashca Inca 800+ de alti civili – Medici, pompieri, etc – e ca si cum ai inchide ochii in data dovezilor ca Auschwitz a existat. Cat de ironic….

 5. NorA Fab
  31 iulie 2014

  Aproape toate problemele pe care le mentionati sunt analizate competent in acest articol.

  http://www.haaretz.com/opinion/.premium-1.608008#!

 6. Vlad M.
  31 iulie 2014

  Si, ma rog, unde vezi ca a fost denaturat adevarul? Da, este greu de precizat proportia combatanti/ civili/ copii, da. De ce? Pentru ca Hamas, spre deosebire de o armata decenta, nu lupta in uniforma. Ba chiar mai are si prostul obicei de a trage din randul civililor. Hamas a inteles, asa cum nu au inteles o multime de naivi/ idioti utili, ca pe un european/ american il duci usor de nas daca ii arati niste poze cu cadavre de (aparent) civili/ copii. In rest, esti chiar simpatic cu exprimarea ta. „Nu sustine nimeni cu cap pe umeri ca Hamas ar fi freedom fighters curati ca lacrima”. Da’ ce sunt, freedom fighters putin murdari? Sa-ti intre in cap bine, snakecharmer, Hamas sunt niste psihopati islamisti. Iti convine, nu-ti convine, iti plac evreii sau nu-ti plac, Hamas asta sunt. Psihopati islamisti. In rest, treaba cu Auschwitz-ul este de un penibil desavarsit.

 7. snakecharmer
  31 iulie 2014

  Nu e deloc greu de precizat. Au murit 232 de copii. Oricat ai incerca sa o invarti pe orice latura jihadista, copiii aia sunt copii si nimic altceva. Lasand la o parte politica pasilor marunti cu asezarile ilegale prin care Israelul isi extinde teritoriul, responsabilitatea colectiva (suna cunoscut? Ca te-a deranjat cand am pomenit Auschwitzul), nu exista scuza pentru a bombarda o scoala ONU, mai ales cand ti s-a zis de 17 (saptesprezece) ori in aceeasi zi sa NU o faci, de catre ONU, ti s-au dat coordonatele, etc. Daca scopul e sa distruga tunelele alea (care apropos au fost facute initial pentru a putea aduce bunuri oprite de blocada, dar despre asta tace malc toata lumea), care e scopul omorarii a 1400 de civili, dintre care unu’ nu era macar in apropierea vreunui tunel? Da’ daca ai sprijinul US nu e epurare etnica si genocid, nunu, sunt „terrists”, ca oamenii stiu bine ca post-9/11 pot justifica aproape orice in ochii publicului american daca o baga p-aia cu terorismul. Si, din nou. Nu sustin cauza Hamas. Dar nimic, absolut nimic nu justifica 200 de copii omorati, fie ca-s evrei, palestinieni sau mozambicani.

 8. roxana
  31 iulie 2014

  Lucruri scoase din context si invartiate bine sa iasa in favoarea evreilor israelieni. Domnule un lucru e cert in gaza se moate pe capete se bombardeaza copii in parcuri ambulante si spitale in ultima instantaiar in israel au aplicatii pe telefon care ii anunta cand si unde vor fi bombe. Nici hitler nu ataca spitale….evreii nu au invatat nimic din suferintele lorvpentru ca acum provoaca mult mai multa suferinta …. Gratuit. Palestina nu e pamantul lor! Punct

 9. Vlad M.
  31 iulie 2014

  Ce curios, cum iti dai matale seama ca sunt copii atunci cand cad victime loviturilor aeriene israeliene si nu atunci cand Hamas trage din randul lor, rugandu-se la Allah cel Mare ca evreii sa trimita o racheta in acel moment. Hamas isi doreste sa moara cat mai multi oameni. Pentru teroristi, nu e nici o problema daca sunt ucisi de evrei. Ei ajung la sexul cu cele 72 de virgine si erectia eterna (asta li se promite imbecililor). Iar daca in jurul lor mai mor si niste trecatori/ copii/ batrani/ orice altceva, e perfect, se gaseste material pentru snakecharmerii acestei lumi cauta sa apere Hamastan. Responsabilitatea colectiva face parte din gandirea hamasista ca doar astia vaneaza evrei in intreaga lume, dar n-ai nici o problema cu asta, asa ca nu inteleg ce sens are introducerea ei in discutie.

  Nu sustin cauza Hamas. Dar nimic, absolut nimic nu justifica 200 de copii omorati, fie ca-s evrei, palestinieni sau mozambicani.

  Sa fim seriosi, te doare fix in cot de copiii omorati. Ai scris doua mesaje in care nu ai fost in stare sa condamni in nici un fel comportamentul criminal al Hamas. Nici o vorba despre atacurile organizate din mijlocul populatiei civile, nici o vorba despre folosirea infrastructurii ONU (inclusiv a scolilor) pentru lansarea de rachete si depozitarea de armament, nici o vorba despre folosirea moscheilor pentur aceleasi scopuri, nici o vorba despre construirea de tuneluri menite sa inlesneasca atacurile asupra evreilor, nici o vorba despre MINAREA CLADIRILOR DIN GAZA si distrugerea lor pentru a-i casapi pe soldatii care intra in ele, nici o vorba despre fanatismul psihopat al acestei bande de dezaxati. Doar cateva afirmati despre cum Hamas e un grup de freedom figters cu ceva probleme, considerati pe nedrept „terrists” din cauza cainilor americani. Ca sa-mi citez fostii colegi din liceu, sa mori tu ca nu sustii cauza Hamas?

 10. Vlad M.
  31 iulie 2014

  #8 roxana

  Sunt scoase din context? Ia explica frumusel cum e scos din context:

  Viața este de preț, dar nu pentru noi. Viața este nimic, nu are nici o însemnătate. (Râde n.t.) De aceea avem atâția atentatori sinucigași. Nu se tem de moarte, este ceva obșinuit. (Zâmbește n.t.) Noi toți, chiar și copiii noștri, nu ne temem de moarte, pentru noi este firească.

  Apoi explica la fel de frumusel cum e scos din context:

  Doar 34% s-au declarat de acord cu ideea, în timp ce 61% au respins-o. 66% au spus că adevăratul țel al palestinienilor trebuie să fie acela de a porni la drum cu ideea soluției a două state (unul evreu și unul arab n.t.) și de a ținti formarea unui unic stat palestinian (prin distrugerea celui evreu n.t.).

  Întrebați despre soarta Ierusalimului, 92% consideră că trebuie să fie capitala Palestinei, 1% capitala Israelului, 3% capitala ambelor state și 4% un oraș neutru internațional. 72% dintre respondenți s-au declarat de acord cu negarea miilor de ani de prezență evreiască în Ierusalim, 62% s-au pronunțat în favoarea răpirii de soldați evrei și a ținerii lor ca ostateci și 53% au zis că susțin predarea în școlile palestiniene a cântecelor care instigă la ură față de evrei.

  Puși în fața unui citat de Carta Hamas privitor la nevoia de a forma batalioane din lumea arabă și islamică pentru a-i distruge pe evrei, 80% dintre respondenți s-au declarat de acord. 73% sunt de acord și cu un citat din cartă (și un hadith, tradiție atribuită profetului Mahomed) referitor la nevoia de a-i ucide pe evreii care se ascund în spatele bolovanilor și copacilor. Numai (! n.t.) 45% dintre palestinieni și-au afirmat susținerea pentru afirmația din document potrivit căruia unica soluție la problema palestiniană este jihadul.

  Si, desigur, cum e scos din context:

  armata egipteană are datoria de a se abține de la neutralitate în fața actualelor evenimente din Gaza. Datoria sa este de a anexa Gaza la Egipt chiar acum, în această noapte, de a instala conducerea islamică, și de a mărșălui spre a-i anihila pe evrei.

  Dupa ce termini cu prostiile de mai sus, explica relevanta contextului pentru MOARTE ISRAELULUI.

  P.S.

  evreii nu au invatat nimic din suferintele lorvpentru ca acum provoaca mult mai multa suferinta …. Gratuit. Palestina nu e pamantul lor! Punct

  Tocmai, evreii au inteles. Cand unii urla „Moarte evreilor!”, chiar o doresc. Cat despre Palestina, te anunt ca era numele roman al Iudeei, iar „poporul palestinian” a fost inventat in a doua jumatate a secolului al XX-lea de teroristul Yasser Arafat si consilierii sai sovietici.

 11. snakecharmer
  31 iulie 2014

  Ei ajung la sexul cu cele 72 de virgine si erectia eterna (asta li se promite imbecililor).

  Banuiesc ca multi de pe situl asta sunt crestini, ca doar e de dreapta. Ceea ce cred Hamashii despre viata de apoi e la fel de ridicol ca si ce cred arabii, evreii, hindusii si cine mai vrei tu. Ca la unii e cu virginii, la altii cu intalnirea cu mortii dragi si loc cu verdeata, la fel de credibil sau demonstrabil.

  Sa fim seriosi, te doare fix in cot de copiii omorati. Ai scris doua mesaje in care nu ai fost in stare sa condamni in nici un fel comportamentul criminal al Hamas.

  Condamn deschis comportamentul asta al Hamas. Pe de alta parte, e razboi de gherila, in zone urbane. ORIUNDE s-ar afla combatantii, care nu au dotarile israelienilor, sunt inconjurati de civili, asta pentru ca au avut grija israelienii sa ii inchida intr-un fel de ghetoul din varsovia 2.0. Ar trebui sa se retraga toti intr-un coltisor unde sa fie clar ca nu exista decat ei, sa fie mai targetat atacul IDF? E ca si cum ai zice ca e absolut ok, intr-o situatie de luare de ostateci, sa tragi la nimereala inspre amandoi, ostatec si criminal. Defeats the purpose, ar zice americanul. Oricum, la ce banner aveti pe site, e clar de unde va vine finantarea asa ca a comenta aici e un exercitiu inutil. Noroc si pace.

 12. Vlad M.
  31 iulie 2014

  Relativizeaza cat vrei, snakecharmer, adevarul nu se schimba: numai unii ( a se citi musulmanii) se arunca in aer pentru a face sex in grup. Atlfel, ma bucur ca dupa trei comentarii ai reusit sa spui si tu ceva despre Hamas, fie si cu jumatate de gura, chiar daca tot la israelieni ai ajuns cu invinuitul. E un pas inainte. In rest, n-ai nimerit-o pe aia cu finantarea evreiasca, dar cum am mai auzit-o si de la altii, te asigur ca nu esti cu nimic original. Pare-se ca o anumita categorie de cetateni chiar nu poate crede ca vreun alt om ar putea sa nu aiba un dinte impotriva Israelului si/ sau israelienilor/ evreilor.

 13. aka
  31 iulie 2014

  „au avut grija israelienii sa ii inchida intr-un fel de ghetoul din varsovia 2.0.”

  Sa spui asa ceva, domnule, despre evrei e cea mai mare mizerie pe care creierul tau o putea nascoci. Ar trebui sa-ti fie rusine!. Dar știu că nu o să ti fie!

 14. Emil Borcean
  31 iulie 2014

  Gaza = Ghetoul Varsovia 2.0, zice tolomacul de serviciu „snakecharmer”. Dar, dupa cum se stie prea bine, shopping mall-urile evreiesti din ghetoul din Varsovia nu aveau rival in Europa acelor ani. De la ele s-au inspirat si gazanii asupriti si prigoniti cand au construit propriul mall de lux, ca sa demonstreze lumii cat de adanca e suferinta lor in ghetoul mizerabil 2.0.

  Gaza Mall Seeks to Make Statement of Resolve

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian