FUNDATIA IOAN BARBUS

Jihad Brit dorea să-l ucidă pe prințul Harry

Îl cheamă Ashraf Islam, de profesiune fără, este britanic 100%, are 30 de ani și s-a convertit la religia musulmană. De atunci încoace nu s-a mai concentrat pe nimic altceva decât cele propovăduite de Coran. Oricum, nici până atunci nu făcuse mare lucru: lipsa unei locuințe sau a unui domiciliu fix stau mărturie pentru … …

Îl cheamă Ashraf Islam, de profesiune fără, este britanic 100%, are 30 de ani și s-a convertit la religia musulmană. De atunci încoace nu s-a mai concentrat pe nimic altceva decât cele propovăduite de Coran. Oricum, nici până atunci nu făcuse mare lucru: lipsa unei locuințe sau a unui domiciliu fix stau mărturie pentru lenea dar și pentru caracterul său.

Muslim-COnvert1

Ashraf Islam

Pe 23 mai, la o zi după ce soldatul britanic Lee Rigby a fost decapitat în Woolwich, Londra, Islam a intrat în secția de poliție Hounslow și a declarat că vrea să îl ucidă pe prințul Harry (Prințul Henry de Wales, nume complet Henry Charles Albert David), cel de-al treilea pe lista urmașilor la tronul Regatului Unit. Dus în fața judecătorilor de la tribunalul Uxbridge Magistrates Court pe data de 1 iunie, Ashraf și-a recunoscut faptele și acum își așteaptă pedeapsa de până la 10 ani de închisoare.

Cunoscut anterior ca Mark Townley, individul s-a convertit cu câtva timp în urmă, pe când se afla la pușcarie închis pentru comiterea altor infracțiuni, ceea ce dovedește încă o dată că ura față de lege și societate pe care o au infractorii reprezintă o armă foarte bună a convertirii la religia musulmană.

Prințul Harry este căpitan în armata britanică și s-a declarat un susținător hotărât al cauzei militarilor, inclusiv prin promovarea organizației caritabile Help for Heroes. Pe 20 mai, Alteța Sa a participat în Wiltshire la deschiderea unui sediu al HFH. Soldatul britanic Lee Rigby purta un tricou al Help for Heroes în momentul în care a fost ucis de musulmanii Michael Adebolajo și Michael Adebowale.

Poliția a descoperit pe laptopul lui Jihad Brit (după cum l-a numit The Sun)€“ rezultatele căutărilor pe internet ale lui Ashraf: explozibili, răpiri și mașini tip furgonetă. Acestea se adaugă la sejururile online pe care le făcea pe site-uri ale organizațiilor teroriste islamice ori pe cele unde se informa despre armele de foc.

Serviciile de securitate britanice au întărit paza în jurul prințului Harry. Prințul a participat deja la două tururi în Afghanistan și a fost desemnat de către talibani ca principala lor țintă. Au și de ce să îl urască: prințul Harry a ucis destui.

1328798135_prince-harry-article

Prințul Harry, copilot pe Apache

Daniel Francesco

Daniel Francesco

Ce ai mai putea citi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian