FUNDATIA IOAN BARBUS

Jihad Brit dorea să-l ucidă pe prințul Harry

Îl cheamă Ashraf Islam, de profesiune fără, este britanic 100%, are 30 de ani și s-a convertit la religia musulmană. De atunci încoace nu s-a mai concentrat pe nimic altceva decât cele propovăduite de Coran. Oricum, nici până atunci nu făcuse mare lucru: lipsa unei locuințe sau a unui domiciliu fix stau mărturie pentru lenea dar și pentru caracterul său.

Muslim-COnvert1

Ashraf Islam

Pe 23 mai, la o zi după ce soldatul britanic Lee Rigby a fost decapitat în Woolwich, Londra, Islam a intrat în secția de poliție Hounslow și a declarat că vrea să îl ucidă pe prințul Harry (Prințul Henry de Wales, nume complet Henry Charles Albert David), cel de-al treilea pe lista urmașilor la tronul Regatului Unit. Dus în fața judecătorilor de la tribunalul Uxbridge Magistrates Court pe data de 1 iunie, Ashraf și-a recunoscut faptele și acum își așteaptă pedeapsa de până la 10 ani de închisoare.

Cunoscut anterior ca Mark Townley, individul s-a convertit cu câtva timp în urmă, pe când se afla la pușcarie închis pentru comiterea altor infracțiuni, ceea ce dovedește încă o dată că ura față de lege și societate pe care o au infractorii reprezintă o armă foarte bună a convertirii la religia musulmană.

Prințul Harry este căpitan în armata britanică și s-a declarat un susținător hotărât al cauzei militarilor, inclusiv prin promovarea organizației caritabile Help for Heroes. Pe 20 mai, Alteța Sa a participat în Wiltshire la deschiderea unui sediu al HFH. Soldatul britanic Lee Rigby purta un tricou al Help for Heroes în momentul în care a fost ucis de musulmanii Michael Adebolajo și Michael Adebowale.

Poliția a descoperit pe laptopul lui Jihad Brit (după cum l-a numit The Sun)€“ rezultatele căutărilor pe internet ale lui Ashraf: explozibili, răpiri și mașini tip furgonetă. Acestea se adaugă la sejururile online pe care le făcea pe site-uri ale organizațiilor teroriste islamice ori pe cele unde se informa despre armele de foc.

Serviciile de securitate britanice au întărit paza în jurul prințului Harry. Prințul a participat deja la două tururi în Afghanistan și a fost desemnat de către talibani ca principala lor țintă. Au și de ce să îl urască: prințul Harry a ucis destui.

1328798135_prince-harry-article

Prințul Harry, copilot pe Apache

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi