FUNDATIA IOAN BARBUS

La câteva minute de Noua Eră

De începutul oficial al Noii Ere ne mai despart câteva minute. Barack Hussein Obama, primul preşedinte american de culoare, după cum ni se tot reaminteşte în ultima vreme, va ţine discursul de inaugurare a preşedinţiei sale în faţa a câteva milioane de oameni veniţi din întreaga lume. O atmosferă de sărbătoare a cuprins Washingtonul, America şi, pare-se, întregul univers. Televiziunile transmit în direct ceremonia din Washington, jurnaliştii sunt în extaz, poporul priveşte hipnotizat.

Toţi se aşteaptă la minuni. Obama în sus, Obama în jos. Obama o să aducă schimbare. Obama o să rezolve criza economică. Obama o să plătească taxele săracilor şi o să introducă free healthcare. Obama o să renunţe la unilateralism şi va prefera să lucreze prin intermediul instituţiilor internaţionale. Obama o să le dea „palestinienilor” un stat. Obama o să schimbe politica „antimusulmană” a Casei Albe. Obama o să fie un apostol al păcii, spre deosebire de belicosul Bush. În sfârşit, Obama o să repare imaginea Americii în lume, rezolvând marea problemă a sectorului narcisist al naţiunii americane, atât de preocupat de ce cred ceilalţi, mai cu seamă când vine vorba de „europeni” (a se citi francezii şi nemţii) cu pretenţii.

Raţiunea e în vacanţă, iar locul ei e luat de un soi exaltare nebună. Pantofi Obama, tricouri Obama, chiloţi Obama, frizuri Obama, tatuaje Obama, prăjituri Obama, iar în noaptea asta, probabil mulţi copii Obama. Lumea a luat-o razna.

Cât despre Ales, el a rămas acelaşi individ megaloman şi lipsit de substanţă. În campanie, s-a portretizat drept o îmbinare între Kennedy şi Reagan. A încercat să ţină discursuri acolo unde, în timpul Războiului Rece, preşedinţii americani au făcut Istorie. La Berlin, JFK a rostit „Ich bin ein Berliner”, asigurând naţiunea germană că Germania şi Berlinul nu vor fi abandonate niciodată comunismului sovietic. Tot acolo, Ronald Reagan l-a provocat pe Gorbaciov, cerându-i să dărâme Zidul. Cu aceşti politicieni se compară senatorul american de Illinois, cu 2 ani experienţă în Congres, venit în lumea politică prin păienjenişul corupt din Chicago. Acelaşi politician care din dorinţa de a se lega de persoana lui Lincoln, a început mai nou să şi mănânce feluri de mâncare preferate de Abraham Lincoln, servite – ce surpriză! – pe un set de veselă asemănător cu cel utilizat de Mary Todd Lincoln, soţia faimosului preşedinte. La ceremonia de inaugurare a venit tot precum Lincoln, cu trenul. Dacă n-ar fi cel mai puternic om al lumii, ar fi de-a dreptul amuzant.

Pregătiţi-vă pentru videopreşedinţie. Începe azi, cu un discurs în faţa maselor zombificate.

Obamania

Obamawood

We are building a religion

Vedeţi şi:

Cristian Tudor Popescu – vrea un Obama Valah
Minunata lume nouă
Şi al 44-lea preşedinte american este…
Tentaţia Obama
Obamessiah, Obamania şi Europa
Iisus Obama şi Pilat Palin
Trecutul şi prieteniile comuniste ale lui Obama

Vlad M.

Vlad M.

Comentarii

 1. costinSpune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  Try JibJab Sendables® eCards today!

 2. dr jonesSpune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  costin. cine e in rolul cetateanului?

 3. costinSpune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  aaa, cetateanul. cred ca este unul din tipii de la jib-jab, o faţă din default ????

 4. costinSpune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  si eu ma gindeam la inceput ca poate este emil ????

 5. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  Nu e, stati linistiti. ????

 6. PaulSpune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  Titlu in Evenimentul Zilei: „Barack Obama ia pe umerii săi povara lumii”

  ????

  http://www.evz.ro/articole/det…..ara-lumii/

 7. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  Bietul Barack… ????

 8. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  Barack Obama a stat O ORA in BUCURESTI!!!! :mrgreen:

 9. FrancescoSpune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  No, We Can’t!
  Bursa din New York este in contracurent cu bucuria festivitatilor de la Washington, unde a descalecat Barack Hussein Obama, the American President. Indicele Dow Jones a scazut cu 4.01% iar piata Nasdaq-ul cu 5.78 % dupa cum informeaza Le Figaro.

 10. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  Hm… astia nu or fi auzit ca acum ca Obama este presedinte, toate or sa mearga ca pe roate? Ignorantii.

 11. FrancescoSpune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  Osanalele curg si dinspre Cotidianul. Cristian Teodorescu gaseste un titlu potrivit cu alte timpuri si cu un alt fel de personaj: Sfarsit al crizei, numele tau e Obama.

  Poate ca ma insel totusi…

 12. costinSpune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  Oh boy…CNN a comparat inaugurarea lui Obama cu pelerinajul musulmanilor la Meca:


 13. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  Gura pacatosului adevar graieste!

  Francesco > Cred ca domnul Teodorescu isi va nuanta afirmatiile.

 14. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  Se pare ca mi-a scapat „white embrace right” asta.

  Iubesc ideologiile. Numai ele pot sa te tampeasca indeajuns incat sa crezi ca numai o rasa poate fi rasista.

 15. dr jonesSpune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  ei, si daca va era dor de laura.

 16. costinSpune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  ???? Laurici, draga de ea. si Hitler si toti asemeni lui „mobilizau masele impresionant”. Laurici, Laurici….

 17. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  Madam Cernahoschi nu poate mai mult. N-ai vazut, cat de impresionata a fost ea de MASE? ???? I-au furat ochii. Vai, ce pacat ca nu avem si noi un Obama ca sa facem si noi demonstratii de masa! Si sa scriem poezii iubitului conducator, cum au facut unii penibili.

 18. cristinaSpune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  The Presidential Pledge imi aduce aminte de „Minunata lume noua”. Scary indeed.

 19. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  Buna, Cristina. ???? Bine ai venit pe la noi! Stai sa vezi, e abia inceputul! L-au adorat cand nu facea nimic, acum e clar ca il vor deifica! ????

 20. PanselutaSpune:

  Răspunde
  ianuarie 20, 2009

  cristina,

  Bine-ai venit la noi!

  Din pacate, adorarea scabroasa a lui Obambi are antecedente in era Clinton.
  Un exemplu de pomina, putin mediatizat din cauze evidente:

  http://www.freerepublic.com/fo…..2776/posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră în scenă oștirea recrutată de Moscova. În România e destul să te uiți expeditiv în jur și vei descoperi șoșocisme la orice nivel, la orice televiziune, pe site după site. Sunt formatori de opinie care, sistematic, strâmbă realitatea de acasă, unde atacă metodic repere românești autentice, mai ales dacă mai sunt în viață, cum …

Totul se plătește… Gratuitatea nu e pentru negustorii de idei numiți cândva sofiști, imuni la adevăr și la plata Domnului, vibranți însă la plățile și polițele pământești. Inclusiv comunicarea publică a „adevărului” despre marea neutralitate, orbirea altora prin manipulare patetic autovictimizantă, încâlcirea programatică a lucrurilor până la confundarea călăului cu victima și a Occidentului cu …

CândOrbán sau Putin critică Occidentul, o fac de pe poziții revizioniste (halucinante, fiindcă Ungaria Mare și URSS sunt cadavre istorice). În schimb, conservatorii polonezi, care denunță cu egală vehemență ingineriile sociale “progresiste” și cârdășia iresponsabilă cu Putin în UE, au dreptate pe toată linia, cum recunosc acum doar pe jumătate oficialii UE (să vedem când …

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian