La curent cu ILD prin abonament email

Etichete:

Am avut o tentativă nereuşită de a instala o facilitate de Newsletter, însă de această dată noua implementare funcţionează fără probleme. Cred că este un concept familiar cititorilor: actualizarea cu titlurile noi care apar pe o publicaţie online, prin email livrat automat şi periodic. Ne folosim de Feedburner pentru acest serviciu şi în testele noastre …

Am avut o tentativă nereuşită de a instala o facilitate de Newsletter, însă de această dată noua implementare funcţionează fără probleme. Cred că este un concept familiar cititorilor: actualizarea cu titlurile noi care apar pe o publicaţie online, prin email livrat automat şi periodic. Ne folosim de Feedburner pentru acest serviciu şi în testele noastre s-a dovedit o opţiune fiabilă. Singura facilitate pe care ne-am fi dorit-o, dar lipseşte, este posibilitatea de a programa periodicitatea emailurilor. Din păcate, Feedburner nu oferă această opţiune: newsletter-ul este trimis zilnic abonaţilor; o frecvenţă ceva mai rară, la câteva zile, nu este posibilă.

Cine este doritor să încerce acest serviciu de actualizare este rugat să se înscrie, prin intermediul opţiunii „Abonament prin email”, localizată în meniul de sus al paginii principale a blogului. Veţi fi direcţionaţi către o pagină de înregistrare unde puteţi introduce adresa dumneavoastră de email şi veţi primi un mesaj de confirmare. Apoi veţi primi zilnic un email cu un sumar al postărilor din ziua precedentă. Dezabonarea este la fel de simplă: fiecare email de newsletter conţine un link de anulare a abonamentului.

Emil Borcean

Emil Borcean

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *