FUNDATIA IOAN BARBUS

Lista lui Dughin: Vasile Ernu promovat pe bani de la buget, la Universitatea de Vest

Filozoful și gânditorul” are nevoie de promovare, nu prea i se vinde opera.

Și cum nimic nu e pe gratis, iar banii nu cresc în copaci, cărțile negaționistului crimelor comunismului Vasile Ernu trebuie promovate de instituțiile statului român, adică din bani de la buget. Cu alte cuvinte, Vasile Ernu tocmai v-a băgat mâna în buzunar. A făcut-o, de această dată, cu ajutorul decanului Facultății de Știinte Politice de la Universitatea de Vest din Timișoara – Robert D. Reisz.

Atfel, vineri, 13 ianuarie 2016, la Universitatea de Vest din Timișoara,​ Vasile Ernu a fost ajutat să își promoveze cartea despre șuți de către prof. univ. dr. Robert D. Reisz​, decan la Facultatea de Științe Politice Filosofice și Știinte ale Comunicării. Aș vrea, totuși, să știu dacă dl. Robert D. Reiz cunoaște, cât de cât, biografia lui Vasile Ernu; și aș mai vrea să stiu, dacă e posibil, care sunt motivele exacte pentru care dumnealui, ca decan al unei facultăți românești de prestigiu, finanțată de la bugetul, promovează personaje ca Vasile Ernu, care:

– este un extremist de stânga ce nu își ascunde simpatiile totalitare și pro-comuniste;
– a fost adăugat pe lista lui Alexandr Dughin de prieteni ai Kremlinului și ai Rusiei din România; listă de persoane cu care Dughin a luat legătura, direct sau indirect;
– se mândrește cu prietenia și admirația pe care o are pentru indivizi implicați direct în sprijinirea invaziei rusești din estului Ucrainei – mă refer, evident, la Eduard Limonov – https://inliniedreapta.net/de-alegeri-tvr-devine-russia-today-vasile-ernu-invitat-de-tvr-1-sa-comenteze-alegerile-prezidentiale-direct/;
– conduce un blog pro-Kremlin și pro-sovietic (criticatac.ro);
– este un nostalgic al stalinismului:


– este apropiat de teroriștii ruși și pro-ruși care pregateau, în urmă cu 2 ani, o lovitură de stat în Republica Moldova, motiv pentru care aceste personaje au și fost arestate și expulzate din țară;
– și altele;

evenimentul, pe Fb: https://www.facebook.com/events/1401697899840958/

P.S. vedeți și asta + asta (lui Ernu i-a sarit in ajutor si redactia de la Sputnik – Bogdan Duca)  

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Un comentariu

  1. AC
    15 ianuarie 2017

    Mare tampit Ernu asta… orice om normal care se uita pe video-ul asta poate sa realizeze asta. E tampit in mod obiectiv :))

    deci = e mai usor cu stalin, e clar. maxim ce poate face e sa te bage in inchisoare (a uitat de genocid, dar ma rog, explicabil).

    e mai greu cu capitalismul asta insidios, iti da ! mancare, haine, caldura, chiar laptopuri si smart-uri sa ne scriem cartile sa luam bani buni, masini sa ne plimbam unde vrem. pervers capitalismul asta! suntem sclavi! vai ce grava si ce insidioasa alienare, nu ca pe vremea stalinismului unde era clar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian