FUNDATIA IOAN BARBUS

Lord britanic musulman oferă 10 milioane de lire sterline pentru capul lui Obama

lordul-nazir

Într-un gest de solidaritate cu liderul Lashkar-e-Taiba (LeT), Hafiz Muhammad Saeed, parlamentarul britanic originar din Kashmir, Lordul Nazir Ahmed, a anunțat că va oferi ca recompensă celui care îl va captura pe Președintele Obama și pe predecesorul lui George W Bush.

A făcut acest anunț la o recepție organizată în onoarea lui de comunitatea oamenilor de afaceri din Haripur de vineri. Fostul ministru de externe Goher Ayub Khan, liderul Jamiat Ulema-e-Islam-Fazl’s (JUI-F) Hafiz Hussain Ahmed și ministrul educației Qazi Muhammad Asad au fost prezenți la eveniment.

Lordul Nazis a spus că recompensa pusă pe capul lui Saeed era o insultă adusă tuturor musulmanilor și prin asta Președintele Obama a adus prejudicii demnității Națiunii Musulmane (Muslim Ummah, totalitatea teritoriilor sub stăpînire musulmană).

„Dacă SUA poate să dea o recomensă de 10 milioande de dolari pentru capturarea lui Hafiz Saeed, eu pot anunța o recompensă de 10 milioane de lire sterline pentru capul lui și a predecesorului lui George Bush,” a spus Lord Nazis, spunînd că va face tot ce îi stă în putință pentru a oferi recomensă, chiar dacă va fi nevoit să își vîndă proprietățile, inclusiv casa.
https://tribune.com.pk/story/364863/sterling-bounty-offered-for-obama-bush/
si aici: https://english.alarabiya.net/articles/2012/04/15/207833.html

***

P.S. Londra, 2009:

P.S.2 Ministru britanic: ” În 30 de ani, cu voia lui Allah, UK va avea un Prim Ministru musulman.”

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

26 Comments

 1. Silvapro
  16 April 2012

  A fost suspendat complet din viata politica?
  Elemente de teapa lui, dupa parerea mea, trebuie neaparat puse dupa bare. E f. grav.

  Si cind te gindesti cui i se face proces de hate speech!!!

 2. Costin Andrieş
  16 April 2012

  daca nu se scapa probabil ajungea prim ministru. Cind a amenintat in 2009 ca asediaza Parlamentul britanic el nu a patit nimic iar Wilders a fost oprit la granita si a fost tirit prin tribunale pt ca e prea zgomotos.

 3. Liv St Omer
  16 April 2012

  Am gasit aici
  http://en.wikipedia.org/wiki/Hafiz_Muhammad_Saeed
  , pentru ca sincer habar nu aveam cine-i Saeed asta.

 4. calehari
  16 April 2012

  Lorzii englezi punand recompense pe capetele presedintilor americani! Si Winston Churchill care-i sfatuia pe englezii sa tina aproape de Statele Unite! Este posibil ca peste vreo 5 generatii, britanicii ( sa ne gandim cu optimism ca vor mai fi denumiti asa) sa spuna surprinsi:
  ” Habar nu aveam cine-i Churchill asta.” (@3) ????

 5. Liv St Omer
  16 April 2012

  ” Habar nu aveam cine-i Churchill asta.”

  5 generatii? Calehari, esti prea optimist. Fostul meu coleg de facultate, actualmente locuind la Portsmouth, imi spune ca deja se intampla.

 6. DanCanada
  16 April 2012

  @ 4 & 5: Da, o sa se intimple mult mai repede.

  Am vazut acum citeva luni ca anumite parti din manualele de istorie britanice sint deja considerate ofensatoare si trebuie rescrise. Un fel de rescriere orweliana a trecutului, nu?
  Urmeaza de exemplu ca cimpoaiele scotiene sa fie considerate de asemenea „offensive” pentru ca sint instrumente muzicale „militare” sau cel putin de acolo provin. Si au o conotatie ofensatoare probabil…

  Vestul intreg o sa fie ca Atlantida: unii au sa spuna ca o fi existat asa ceva, altii au sa spuna „Prostii! N-a existat nimic inainte de Islam!” ????

 7. Vlad M.
  16 April 2012

  Astia-s musulmani, nu lorzi englezi.

 8. calehari
  16 April 2012

  Astia sunt lorzi musulmani. Englezi? Ce-s aia?

 9. Nea
  16 April 2012

  Cel mai mare câştig pentru lumea occidentală ar fi ca vreun diliu chiar să-i aducă ăstuia capul lui Obama.

 10. Costin Andrieş
  16 April 2012

  5 generatii? Au trecut 2 si ceva si deja nu il mai inghit pe Churchill. Islamofob, pus pe hartza, deja ti-e jena sa te afisezi cu exremistul ala betiv. Cred ca sint de ajuns inca 2 si il uita complet.

 11. calehari
  16 April 2012

  M-ati convins, daca ma gandesc mai bine cred ca am exagerat cu 5 generatii.

 12. Costin Andrieş
  16 April 2012

  ce ziceti de mai putin de o generatie?

 13. Silvapro
  16 April 2012

  Nenorocitii! Cum isi pun singuri de petrecanie. Asa cum isi astern, asa vor dormi. Daca islamistii ii lasa sa doarma linistiti.

 14. Silvapro
  16 April 2012

  Costine, explicatii la poze, te rog! Astea sint statuile lui Churchill?
  Ce manifestatie e aia?

 15. Costin Andrieş
  16 April 2012

  da, e vb de doua statui, prima e din paris, 2009.
  http://www.telegraph.co.uk/new…..rsary.html
  restul de la revolta „indignatilor” din 2010-2011, statuia din londra:
  http://www.dailymail.co.uk/new…..chill.html
  http://www.dailymail.co.uk/deb…..ation.html
  http://www.dailymail.co.uk/deb…..omise.html
  http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_…..262489.stm
  http://www.guardian.co.uk/comm…..ans-voters

 16. Liv STOmer
  16 April 2012

  Acuma nu ca as vrea sa le iau apararea idiotilor alora din Trafalgar Square, dar uite, un gram de dreptate aveau si ei. Pai Cameraon le-a crescut „university tuition fees”, in conditiile in care chiar manifestantii acestia sunt dovada vie a calitatii tinzand spre 0 a invatamantului britanic actual?

 17. Liv STOmer
  16 April 2012

  the defiling of Churchill’s statue and the Cenotaph

  (God help this country if a Cambridge history student who desecrated the monument is being truthful when he claims he didn’t know what it stood for)

 18. Liv STOmer
  16 April 2012

  But after all the concessions, the increase in tuition fees (which will remain much lower than those charged in many other countries such as the U.S.) should hardly be their most serious concern.
  Their true grievance should be against the last Labour government, which insisted on 50 per cent of the nation going to university without providing funds, squandered the nation’s wealth, saddled the next generation with debt, destroyed their hopes of a decent pension and – as this week’s devastating OECD report reveals – vandalised their education.

  Ce-mi mai vine, citind asta, sa-l injur si sa-l scuip pe Tony Blair! Si pe boii aia multi din Ro., care, unii dintre ei, inca-l admira!

 19. Costin Andrieş
  16 April 2012

  aseara guardian, bbc si huff post au publicat toate dezmintiri, lordul ahmed spune ca e o minciuna sfruntata, lucru pe care nu il cred in veci pt ca e imi e clar deja ca inaltimcea sa mahomedana are gura mare si prosta. Daca a declarat in marea britanie ca va asedia parlamentul cu 10.000 de musulmani, ce l-ar fi oprit sa spuna ca vrea capul lui obama IN PAKISTAN. Ei bine, cred ca nimic.
  Dar media de stinga e firesc ca va sustine aceasta razgingeala pt ca vrea sa ‘detensioneze situatia’, la fel cum a fost de acord ca politistii sa fuga pe strada din calea islamistilot, tot pentru a ‘detensiona situatia’. Cum apare cite un nebun ca lord ahmed (si e plina uk si europa) stinga baga capul in pamint, tot mai adinc, sperind ca problema dispare. De multe ori nici nu se vrea ca pb sa dispara.
  Ce cauta lord mahomed in parlament dupa declaratia din 2009? Trebuia trimis intr-o pestera din pakistan cu primul avion. Dar asta ar tensiona situatia, banuiesc…

 20. Vlad M.
  16 April 2012

  Din moment ce stanga nu poate fi niciodata echilibrata – e ori prea-prea, ori foarte-foarte -, uneori parca ti-ai dori sa ai de a face cu stanga sovina si imperialista de pe vremuri. Macar aia, in nebunia lor, n-ar fi permis unui Ahmed sa ajunga in vreun legislativ, cu atat mai putin sa mai si bata cu pumnul in masa la ea acasa ca va asedia parlamentul impreuna cu hoardele de salbatici. Asa, insa, ai de a face cu o gasca eminamente sinucigasa. Mai lipseste sa le dea musulmanilor sabiile cu care sa ii decapiteze.

 21. Pataphyl
  16 April 2012

  Campanie prezidențială Obambi. Părerea mea!

 22. Liv STOmer
  16 April 2012

  @20 Nu spune asta Vlad, nici in gluma. Chiar daca, glumind si eu ca sa „ridic mingea la fileu”, ai dreptate. Dar hai, totusi, sa nu ne dorim inca, asta.

 23. Silvapro
  16 April 2012

  Am citit articolasul despre suspendarea lui Ahmed.
  El si ceilalti ca el care condamna pe Bush si America de razboiul din Iraq se pare ca nu isi amintesc si nu condamna de loc faptul ca lucrurile au inceput cu invadarea Kuwaitului de catre Sadama Husein. Dar ce sa se mai piarda in fleacuri, nu?

 24. corneliu oren
  16 April 2012

  # 4 sa spuna surprinsi IN ARABA „” Habar nu aveam cine-i Churchill asta.” (@3) „

 25. corneliu oren
  16 April 2012

  #9 Buna asta

 26. Adi
  16 April 2012

  Babac h…Insane O…blabla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi