FUNDATIA IOAN BARBUS

Lovitură de stat în Marea Britanie, pe înţelesul tuturor

8 martie 2009. Anjem Choudary, jihadist cu notorietate, explică modul în care islamul va prelua controlul în Marea Britanie:

…trebuie să avem un obiectiv clar. Obiectivul nostru: Dominaţia islamului, iar modul în care putem dobîndi asta: implementînd Sharia. Cum obţinem asta? Musulmanii avînd puterea. Cum obţinem puterea? Prin patru mijloace. Notaţi-le şi ţineţi-le minte. Sînt doar patru feluri prin care musulmanii pot prelua puterea:

Numărul 1:
Dacă statul islamic este instalat undeva în lume, atunci am preluat controlul. Acesta este un mod bun. Prin politica jihadului care va veni, Maria Britanie va fi sub Sharia.

Al 2-lea mod prin care controlul poate fi luat, oriunde ar fi în lume, este ca oamenii înşişi să adopte islamul, să se ridice şi să preia controlul. Asta s-ar putea întîmpla. S-a întîmplat în Indonezia, în Etiopia, în Malaiezia. Multe locuri în lume în ziua de azi.[…] Nu tot timpul islamul a fost adus prin sabie.[…]

Al 3-lea mod prin care poate fi preluat controlul este: dacă anumite părţi ale comunităţii răstoarnă regimul. Ca de exemplu în Siria şi Pakistan, aveţi puciuri militare.[…] Acesta este modul în care Profetul Mohamed a procedat în Medina.[…] Mentalitatea de mujahedin.

Al 4-lea mod în care se poate întîmpla este dacă jihadul ar începe aici, ca în Kosovo sau Bosnia şi oamenii ar veni din alte zone să ne susţină şi eventual am răsturna regimul, ca în Irak sau Afganistan. Poate credeţi că jihadul a avut loc in Irak sau Afganistan pentru că cei de acolo vroiau să ia puterea. Astea sînt prostii. S-au dus acolo ca să-şi apere viaţa şi onoarea, şi să rezolve problema necredincioşilor care erau acolo. Scopul nu este să preluăm puterea[…] Dacă ne ameninţă securitatea ne vom apăra. Nu sîntem precum creştinii: „Dacă imi loveşti obrazul drept, întorc şi celălalt obraz. Dacă îmi iei cămaşa, îţi dau pantalonii. ” Nu sîntem aşa. Îmi iei cămaşa, voi lupa pentru pantaloni. Ok? Înţelegeţi ce vreau să zic.
Dacă vedeţi ura kufarilor, dacă vă duceţi pe bloguri… foarte urît în ziua de azi [ care bloguri?]

Kufar sau kufr, termen dispreţuitor pentru necredincioşi. În continuare vorbeşte despre faptul că Marea Britanie nu mai crede în multiculturalism ci în valorile britanice. Se întreabă apoi, care sînt acestea: „Fish ‘n’ chips”?

Dacă te gîndeşti, care sînt valorile britanice de bază pe care toată lumea vrea să le adopte? Nimeni nu ştie.
[…]
Nimeni nu are acest plan, să implementeze Sharia, să înlăture regimuri. Doar musulmanii. Acesta e motivul pentru care se spune: „Dacă eşti musulman, vei fi arestat!” Dacă eşti un musulman practicant. Noi spunem că sînt trei tipuri de musulmani: cei care sînt în închisoare, cei care vor fi în închisoare şi cei care nu sînt practicanţi. Dacă urmezi Sharia în viaţa ta, eşti în una din primele două categorii. Altfel faci ceva greşit.

Anjem Choudary nu e un oarecare:
UK jihadist Anjem Choudary explains how Islam will take over the UK
British Hate Preacher Choudary Gloats Over Mumbai Terror Attacks
Gloating Bastard
HATE PREACHER GETS OK TO RUN SHARIA LAW DEMO
The Pope must die, says Muslim
‘Have more babies and Muslims can take over the UK’ hate fanatic says, as warning comes that ‘next 9/11 will be in UK’
Jihadist preacher Anjem Choudary: „We will ensure that one day you will integrate into the Sharia Islamic law” in Britain
ISLAMIC TAKEOVER COUP IN THE UK

Despre islamizarea Marii Britanii:
Islamizarea Angliei 1, Islamizarea Angliei 2 şi Islamizarea Angliei 3

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

2 Comments

 1. Francesco
  10 March 2009

  Anjem Choudary a spus urmatoarele despre jihadisti:

  „S-au dus acolo ca să-şi apere viaţa şi onoarea, şi să rezolve problema necredincioşilor (s.m) care erau acolo”.

  Deci omorarea lor, a necredinciosilor, lucru care se va intampla si in Marea Britanie „daca jihadul va incepe…”

  Pe 10 decembrie 2008, cotidianul The Telegraph i-a mai tradus niste „perle” scrise pe un sit islamist, de asta data despre Craciun:

  Multi musulmani in lumea de astazi, in special aceia care traiesc in tarile occidentale, sunt expusi la sarbatoarea necurata Craciun.
  Multi iau parte la petrecere servind curcani de Craciun.
  Multi practica aceasta sarbatoare corupta ca o rememorare a nasterii lui Isus.
  Conceptul de Craciun contrazice si intra in conflict cu fundamentele islamului.
  Fiecare musulman are responsabilitatea sa-si protejeze familia de calea gresita a Craciunului, deoarece tinerea acestuia ii va duce in iad. Protejati-va paradisul pentru a nu-l pierde, protejati-va pe voi si protejati-va familiile de Craciun.”

  Incredibil este urmatorul fapt: Anjem Choudary este Presedintele Societatii Avocatilor Musulmani din Marea Britanie iar pentru declaratiile sale nu a fost nici macar „pus in discutie”!

  Apropo, astia sunt avocatii Religiei Pacii?

 2. costin
  10 March 2009

  clipul de mai sus in care Anjem Choudary explica audientei cum anume islamistii vor inlatura de la putere guvernul britanic a fost sters de pe youtube. am gasit (cu greu) o copie si l-am inlocuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi