FUNDATIA IOAN BARBUS

Mă doare capul

headache-painConsiliez, denunț, scriu verzi și uscate pentru o aspirină. Are cineva o aspirină? Mă doare capul din cauza extremiștilor de la În Linie Dreaptă… Nu cred că mai rezist, nici măcar cu ajutorul credinciosului Livache Antonesei.

Qualis artifex pereo!

Mircea Platon îmi impuie capul cu extremiștii ÎLD, iar Tismăneanu ăsta nu-mi dă pace. Măcar dacă nu l-aș mai vedea! Of, cât mă doare capul… Chiar nu are cineva o aspirină?

Domnule profesor Dan Voiculescu, nici măcar dumneavoastră?

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Doran Tudorin

Doran Tudorin

Un comentariu

 1. Daniel Francesco
  9 ianuarie 2014

  Uite domnule, eu denunt, strig, zbier, urlu, tip, hohotesc de urăăăă si astia sunt tot pe net si imi dau cu tifla! Nu inteleg si pace de ce nu sunt luat in seama, nu pot, mi se zbat neuronii, am palpitatii si imi ies ochii din cap de suparare. Iata ce am descoperit, ceva extraordinar, ca Oriana Fallaci a murit in 2006 si astia de la ILD o au in colectivul redactional, o publica, iata discutia mea in limbaj antenist cu Badilita (ca d-aia spun astia ca eu sunt cu Dom’ Profesor):
  Doran Tudorin-1
  (Unii mai smecheri in chestii de WordPress au spus ca numai asa poate apare numele autoarei la un text 100% al ei, dar nu-i credeti, sunt vanduti ILD-ului si lui Basescu. Am spus excrocherie, am spus si basta!)

  Pentru descoperirea mea tin sa primesc Ordinul Varanului in grad de Caporal!

  (Aplauze puternice din partea lui Cristian Badilita, care mai ia un gat de spirt, ca asa se trateaza el de inteligenta).

  Autor denunt: Doran Tudorin-Felix

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian