FUNDATIA IOAN BARBUS

Mark Levin la Fundaţia Reagan

Mark Levin a fost invitat să vorbească la Fundaţia Ronald Reagan. Pe 5 martie s-a adresat unei săli pline, prezentînd audienţei un diagnostic al prezentului dintr-o perspectivă conservatoare şi un cadru filozofic, istoric şi practic de revitalizare a viziunii conservatoare şi a societăţii americane. Urmează o înregistrare video lungă, dar pentru cine are răbdare, cît se poate de instructivă.

Mark Levin este unul dintre cei mai populari conservatori americani, gazdă a unei emisiuni radio zilnice, clasate anul trecut pe locul 4 în topul celor mai audiate emisiuni de talk radio din America. A servit sub administraţia Reagan, iar cea mai recentă carte a sa, Libertate şi Tiranie, s-a clasat anul trecut pe locul 2 în topul celor mai vîndute cărţi pe Amazon.com.

Pentru început însă, o juxtapunere între crezul lui Reagan şi cel al lui Obama: o introducere necesară la discursul lui Mark Levin.
Mulţumiri Panseluţei pentru sugestii.


Emil Borcean

Emil Borcean

Comentarii

 1. FrancescoSpune:

  Răspunde
  martie 14, 2010

  Discursul lui Mark Levin de circa 40 de minute este urmat de raspunsuri la intrebari legate de Healthcare, taxe, Global Warming, Partidul Republican (RNC), Israel etc.

  Este imposibil de ghicit daca si cand va fi tradusa in romaneste cartea lui Mark Levin Liberty and Tirany

  Este posibil insa sa traducem o propozitie pe care a repetat-o Levin:
  We want our country back!
  Ne vrem tara inapoi!

  Este ideea care ii anima pe conservatorii americani.

 2. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  martie 14, 2010

  Mark Levin on Watergate: Health Care, March 15, 2010

 3. Schwarzmann SkinskiSpune:

  Răspunde
  martie 14, 2010

  Dacă nu mă înşeală memoria la un moment dat existase „pe piaţă” o comparaţie între Obama şi Reagan. Făcută de cine, nu ştiu. Însă în tot amalgamul de ştiri pe care le-am citit, văzut, auzit, (simţit?!) existase un moment de comparaţie între aceştia doi care m-a frapat. Într-adevăr, înţeleg filosofia coincidenţei opuşilor, dar aia nu e valabilă decât în absolutul dumnezeiesc, nu aici. Negru nu e alb, iar albul nu e negru, să-mi fie cu pardon tocmai această comparaţie – că alta nu am găsit mai sugestivă.

 4. gimSpune:

  Răspunde
  martie 14, 2010

  Cat de penibil…:))..Ba fratilor, luati o pauza, face bine la opusii coincisi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian