FUNDATIA IOAN BARBUS

Statele Unite și frățiorii musulmani (update: youtube şterge clipul original)

Un ”pumn în gură” la Festivalul Arab din 21 iunie 2009, desfășurat în Emiratele Unite ale Statele Unite ale Americii

„This is the United States of America”?
„No way!”


youtube şterge clipul original după ce a strîns peste 2 milioane de vizializări. l-am înlocuit cu o copie.

Un stand avea bannerul următor: ”Islamul: Aveţi întrebări? Primiți răspunsuri.” De la masa lor am luat o broșură, unde se susţinea că Islamul promovează pacea. Am observat că era plină de erori și raționamente subțiri, așa că am decis să facem un film care să-i combată. Am mers la standul care ne-a dat broșura pentru a le oferi posibilitatea să-şi susțină afirmațiile. Dar… forțele de ordine au intervenit şi ne-au obligat să oprim camera.

Am părăsit standul, ne-am sfătuit cu poliţia şi am aflat că acţiunile agenților de pază au fost ilegale. Ne-am întors la stand pentru a înregistra din nou un eventual răspuns. Dându-ne seama că musulmanii prezenți nu aveau nici un răspuns, am plecat.

Când am ieșit afară, am fost luați la întrebări de către doi tineri, care au fost trimiși de securitate pentru a ne reţine. În timp ce le răspundeam, forțele de ordine ale festivalului au început să ne asalteze, după cum veţi vedea în acest film.

ACTUALIZARE: Sharia în Michigan, la Festivalul arab, iunie 2010

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Vlad P.

Vlad P.

6 comentarii

 1. Riddick
  14 martie 2010

  Obama Admits He Is A Muslim:

  http://www.youtube.com/watch?v=tCAffMSWSzY

 2. Imperialistu'
  14 martie 2010

  Socialist, da, dar musulman nu mai e. Ai uitat de „crestinismul” bunului reverend Wright? :mrgreen: Toate frazele alea despre Islam fac parte din newspeak-ul stangii contemporane, Riddick, nimic nou pe palierul politicii sinucigase a Vestului. Obama nu este nici macar cel mai mare apologet al Islamului. Macar asta a fost, cativa ani, pana sa dea de crestinismul rasisto-marxist al lu’ Wright, musulman.

 3. Riddick
  14 martie 2010

  Yup… ????

 4. dr pepper
  14 martie 2010

  eu nu cred ca e vina lui.
  … e vina americii.

 5. vlad
  14 martie 2010

  Festivalul arab, iunie 2010. În articol ați putut vedea ce s-a întâmplat în 2009. Acum, în 2010, problema nu s-a atenuat, dimpotrivă. E un soi de mentalitate Sharia în Michigan, pentru că e ignorată Constituția, din moment ce poliția consideră că nici în apropierea Festivalului arab nu mai poți să-ți exerciți dreptul la libera exprimare și la credință. Anul trecut au încercat să pună întrebări la Festival, acum nu i-au mai deranjat cu așa ceva.

 6. vlad
  14 martie 2010

  continuarea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian