FUNDATIA IOAN BARBUS

Masonii (re)cuceresc Bruxelles-ul (România liberă)

Articol integral in România libera

Romania libera citeaza EUObserver si Le Soir si arata ca „masoneria franceza estimeaza posibila deschiderea unui birou in Bruxelles ca lobby impotriva cresterii influentei organizatiilor religioase in institutiile europene.” In 2008, Marcel Conradt, francmason declarat si asistent parlamentar al deputatei socialiste Veronique De Keyser, denunta „asaltul sectelor si al lobby-urilor religioase asupra Europei”. Tratatul de la Lisabona garanteaza Bisericilor – pe care le considera „parteneri”, nu „lobby-uri” – un dialog „deschis, transparent si regulat” cu institutiile europene.

„Conradt aminteste mereu ca Parlamentul (Buzek), Comisia (Barroso) si Consiliul (Van Rompuy) sunt prezidate de personalitati animate de convingeri religioase. Iar extinderea UE a adus mai multe state unde Biblia valoreaza mai mult decat Voltaire si care s-au alaturat Irlandei si Italiei, state decise sa apere traditiile catolice”, scrie Romania libera.

Citeste si EUObserver: Freemasons keen to open office in EU capital

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Dreapta.net

Dreapta.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian