FUNDATIA IOAN BARBUS

Mesaj aniversar pentru Obama

Astăzi se împlinesc doi ani de la începutul demonstrațiilor din piața Tahrir, care au culminat în luna februarie cu abdicarea faraonului. Mulțimile adunate în piață și-au exprimat recunoștința nemărginită față de politica clarvăzătoare a conducătorului iubit al lumii, ale cărui indicații prețioase au contribuit decisiv la eliberarea poporului egiptean de sub jugul tiraniei și la instaurarea frăției democratice.

tahrir-o-jerk

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

7 comentarii

 1. Daniel Francesco
  25 ianuarie 2013

  Ca o celebrare a fratietatii Obama-Morsi, Presedintele egipteam a primit cadou de la cel american 20 de avioane de vanatoare noi F-16 si 200 de tancuri Abrams.

  Mohamed Morsi se vede astfel inarmat pe banii contribuabilului american pentrua porni…incotro? Aceasta-i intrebarea! Mai ales dupa ce s-a aflat de declaratiile lui Morsi din 2010 in care arata ca nu va negocia cu israelienii, pe care i-a numit „lipitori” si „urmasi ai maimutelor si ai porcilor”.

 2. Bogdan Calehari
  25 ianuarie 2013

  Este atat de irational ce se intampla, incat nici nu-ti vine sa crezi! Legaturile Casei Albe cu Fratia Musulmana pareau, in urma cu ceva timp, de domeniul teoriei conspiratiei, dar din nefericire nu este asa. Lobby-ul „Fratilor” la Washington este deosebit de puternic, mai ales ca, indiferent ce rau ar face sau ar spune Morsi si fanaticii din jurul lui, Obama ii sustine!

 3. emil borcean
  25 ianuarie 2013

  Faza mișto este că banii pe care îi pompează Obama în cuferele Frăției Musulmane sunt luați pe împrumut. Contribuabilul american va plăti și dobândă pentru Morsi și frățiorii lui.

 4. ioana h
  25 ianuarie 2013

  din pacate, la el acasa, obama tocmai s-a instalat viguros, pe al doilea val. Iar ai lui ( partea aia din America, nu toata), indiferent ce zice/face ii ridica niste osanale mai desantate ca oricand. Gen: http://ihincu.wordpress.com/20…..icia-keys/ Asta pentru ca e weekend, pe Obama tot nu-l doare, iar noi avem macar dreptul sa-l injuram, dar sa si radem de el.

 5. Silvapro
  25 ianuarie 2013

  Una e sa dai bani poporului egiptean cu scopul de a ajuta la hranirea celor 80 de milioane, si cu aceeasi ocazie „cumparind” si garantia de pasnicie si stabilitate in regiunea Orientului Mijlociu si cu totul altceva este sa-i indopi cu avioane de razboi si tancuri. It’s like f___ing for virginity.

  La un adica, e clar impotriva cui le va folosi. Obama arunca paie peste foc. E cu capul in traista?

 6. TranssylvaniaPhoenix
  25 ianuarie 2013

  Obama „is leveling the play field” cum zice yankeul. Adicatelea, armata Fratiei Musulmane trebuie sa fie echipata si dotata la nivelul inamicului ei numarul unu: armata Israelului.
  Sa vedeti ce „surprinsi” se vor preface ca sint Obama si slugile lui cind va incepe urmatorul razboi in care Egiptul va ataca Israelul cu noile avioane F-16 si tancurile Abrams primite cadou de la Americani. Datorita acestei „donatii” superioritatea tehnologica a armatei Israeliene este deja de domeniul istoriei. Singurul avantaj pe care in mai au Israelienii este profesionalismul cadrelor sale militare. Parerea mea este ca daca un pilot Israelian si unul Egiptean se vor confunta in aer fiecare la bordul unui avion F-16, in 9 cazuri din zece cel care va prierde lupta va fi pilotul arab.

 7. ioana h
  25 ianuarie 2013

  Transsylvania…and you’re right :))) Cu pilotii cel putin. De ce crezi ca Emirates sau Quatar Airlines ( superaeronave, superdotare) folosesc piloti albi pe care ii fura in mod curent ( salarii enorme) de la companii gen British Airways? Da’ de ce crezi ca toate companiile aeriene, nu numai armatele serioase din lumea asta folosesc in general, ca piloti, oameni albi?! ???? Astia colorati se pricep mai mult sa intre ( cu sau fara intentie) cu avionu-n tot felul de obstacole pe care ar trebui sa le ocoleasca, gen: turnurile WTC, diversi munti ( niste chinezi acum vreo 10-15 ani) samd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian