FUNDATIA IOAN BARBUS

Mickey Mouse Must Die!!!

Prea simpatic subiectul ca să-l ignorăm ???? ???? ????

mickey-mouse

Șoarecele este unul dintre soldaţii Satanei si este condus de el.
În cazul în care un şoarece cade într-o oală cu mâncare – dacă alimentul este solid, trebuie să-l scoți şi să înlături ce a atins, iar dacă este lichid – trebuie aruncat tot, pentru că șoarecele este impur.
(profundă învățătură, nu? n.n.)
Potrivit legii islamice, șoarecele este o creatură respingătoare, care aduce depravarea. Dar cum credeţi că văd copiii de azi şoarecii – după Tom şi Jerry?
Până şi creaturile respingătoare prin natură, prin logică şi potrivit legii islamice au devenit minunate și sunt iubite de copii. Chiar şi şoarecii.
Mickey Mouse a devenit un personaj grozav, chiar dacă, potrivit legii islamice (Shari’a), Mickey Mouse ar trebui ucis indiferent de context
”.

Concluzia? Mickey Mouse trebuie să moară!… indiferent de context, evident exceptând cazurile în care acesta pledează pentru Islam, Jihad, Hamas sau exterminarea evreilor

Ahhhhh, sweet Taqiyya…

Mickey Mouse și Religia Păcii

Muslims are the basis of civilization

Oh, Jerusalem, it is the time of death

Teroristul jidan îl ucide pe Mickey Mouse

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Vlad P.

Vlad P.

4 Comments

 1. ramanujan
  8 July 2010

  Harry Potter Must Die!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=RSwZJ55g80Q

  „Had it been in the Old Testament, Harry Potter would have been put to death!”

 2. vlad
  8 July 2010

  ???? ce simpatic e rama. mă crezi dacă-ți spun că mă așteptam? ????
  astea da preoți. să-mi zici dacă ești interesat de studiul sectelor. îți pot pune la dispoziție aberații și mai grozave, nu youtube-isme subțiri.

 3. emil
  8 July 2010

  Rama e pe-aproape, dar, ca de obicei, habar nu are despre ce vorbeste. Vrei sa stii cine e amenintat cu moartea in Harry Potter? Cea din dreapta.
  The strict Muslim father and brother of „Harry Potter” actress Afshan Azad have been charged with threatening to kill her because she has a boyfriend.

 4. costin
  8 July 2010

  Geert Wilders atrage atenţia: „Jihadul împotriva Israelului este contra Occidentului întreg”

  Politicianul de extremă-dreapta [in Europa orice centrul s-a mutat foarte multe la stinga, motiv pentru care un liberal clasic ca Wilders sau un conservator, va fi numit extremist de dreapta n.e] Geert Wilders a atras o parte dintre alegătorii olandezi cu propunerea de stopare a imigraţiei din ţările musulmane. Un susţinător al Israelului, Wilders vrea să interzică imigranţii musulmani.

  Candidat la conducerea viitorului guvern al Olandei, Wilders, în vârstă de 46 de ani, a salutat Israelul pentru „lupta împotriva jihadului” şi a avertizat că „Occidentul va fi următorul care va porni lupta împotriva lumii islamice” dacă Israelul nu va reuşi.

  Israelul este canarul din mina de cărbune, a declarat Wilders într-un interviu telefonic acordat cotidianului Jerusalem Post, înainte de deschiderea urnelor de vot în Olanda.

  Jihadul împotriva Israelului nu este doar împotriva Israelului. Este împotriva Occidentului întreg, a subliniat liderul Partidului pentru Libertate.

  În urmă cu un an, partidul lui Wilders, PVV (Partidul pentru Libertate), strângea 28% de voturi, potrivit sondajelor de opinie realizate, şi părea să aibă o şansă reală de a câştiga alegerile. In prezent, estimările arată o scădere a numărului de susţinători ai partidului.

  Nu am şanse mari să devin prim-ministru, a spus acesta.

  Cu toate acestea, PVV este aşteptat să îşi dubleze actualul număr de locuri în parlament, iar Mark Rutte, liderul Partidului popular pentru libertate şi democraţie (VVD), a declarat săptămâna aceasta că nu exclude posibilitatea formării unui guvern de coaliţie cu partidul lui Wilders.

  Wilders s-a confruntat cu un val de critici, a fost acţionat în justiţie şi ameninţat cu moartea pentru că şi-a exprimat tranşant critica faţă de Islam. Acesta a declarat pentru Jerusalem Post că el crede că există musulmanii moderaţi, şi că mulţi musulmani care trăiesc în Occident sunt moderaţi şi respectă legea, dar că nu crede într-un Islam moderat.

  Politicianul olandez a descris Islamul ca o ideologie totalitară – împotriva libertăţii, şi a statului de drept, care nu presupune separarea bisericii de stat.

  El a mai spus ca afluxul de musulmani în ţări precum Olanda a fost cauza „islamificării societăţilor noastre”.

  Populaţia musulmană din Olanda a crescut la aproximativ un milion (din cele 16 milioane populaţiei naţionale) şi „zeci de mii de musulmani încă sosesc în fiecare an, din Somalia, Irak, Maroc, Turcia „, a precizat Wilders.

  Acest aflux „aduce schimbări enorme”, a spus el, referindu-se la femei şi homosexuali hărţuiţi pe stradă, în unele cartiere musulmane, precum şi la creşterea instanţelor Shari’a (legea islamică).

  Eu spun stop imigraţiei în masă din ţările musulmane – nu pentru că oamenii sunt răi, ci pentru că patrimoniul nostru cultural şi a societăţii, bazată pe valorile creştine şi iudaice, pe umanitate, este mai bun decât cel islamic … Dacă nu vom opri imigraţia,(…), atunci vom pierde Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi