FUNDATIA IOAN BARBUS

Miss Corect Politic USA

Chiar dacă pare irelevantă pentru politică, această ediţie a Miss USA este specială prin precedentul periculos pe care l-a creat şi, prin urmare, mult mai importantă decât s-ar crede la prima vedere.

Pe scurt, dacă aţi crezut vreodată că un concurs de frumuseţe premiază frumuseţea, e timpul să vă schimbaţi opinia. Rezultatul concursului Miss USA a fost deturnat de valorile progresiste ale membrilor juriului. Miss California, Carrie Prejean, a obţinut locul doi, în favoarea lui Miss North Carolina, după ce a stârnit nemulţumirea juriului prin răspunsul „incorect politic” pe care l-a dat întrebării primite de la bloggerul pederast Perez Hilton. Tema întrebării a fost una actuală şi extrem de controversată: căsătoria între persoanele de acelaşi sex, un subiect care stârneşte dezbateri foarte aprinse în Statele Unite ale Americii.

Perez Hilton: Vermont a devenit recent cel de-al patrulea stat care a legalizat căsătoria între persoanele de acelaşi sex. Consideri că fiecare stat trebuie să îi urmeze exemplu? De ce da? De ce nu?

Emoţionată, Miss California a răspuns cum a putut mai bine, dar se pare că nu şi cum trebuia:

Carrie Prejean: Cred că este grozav că americanii pot să aleagă una sau alta. Trăim într-o ţară unde poţi alege între căsătoria homosexuală sau heterosexuală… şi ştiţi ce? În statul meu, în familia mea… Consider că o căsătorie trebuie să fie între un bărbat şi o femeie, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar aşa am fost crescută şi cred că ea trebuie să implice un bărbat şi o femeie.

Ignorarea valorilor comunităţii modei de către Miss California s-a dovedit o mare greşeală. Juriul a fost foarte nemulţumit de răspunsul ei „jignitor”, iar rezultatele s-au văzut: Carrie Prejean a fost depunctată pentru punctul ei de vedere şi a terminat concursul pe locul II, iar Perez Hilton, noua stea a progresismului american, a devenit o vedetă pe seama întrebării lui „relevante” care a scos în evidenţă „intoleranţa” unor oameni de la care progresiştii au pretenţii.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Depunctarea e o pedeapsă prea mică pentru o ofensă atât de mare. E nevoie de o compromitere totală a celui vinovat. O iei pas cu pas. Mai întâi, deplângi îndurerat rătăcirea celor pe care i-ai apreciat cândva.

Keith Lewis, organizator al Miss California: „În calitate de co-director al Miss California USA, sunt întristat şi rănit că Miss California consideră că drepturile de căsătorie trebuie acordate numai unui cuplu format dintr-un bărbat şi o femeie”.

Apoi treci la jigniri. Ce erau participantele la concursurile de Miss proaste din oficiu (doar la un astfel de clişeu subscriu toţi deştepţii de pe margine), dar dacă mai şi exprimă păreri ne-inclusive, e clar că sunt bătute în cap. Nu-i aşa, tov. comisar Perez Hilton?

[…] Miss California a pierdut pentru că este o căţea proastă! Aşa răspunde o persoană cu o jumătate de creier. […]

Pentru că numai „o căţea proastă” cu „jumătate de creier” ar putea crede că instituţia căsătoriei este incompatibilă cu o relaţie homosexuală. Fascinantă teorie, trebuie să recunosc. Trecem mai departe, la interviul acordat MSNBC.

Visit msnbc.com for Breaking News, World News, and News about the Economy

Perez Hilton: Personal, aş fi preferat să îşi lase în afara concursului politica şi religia ei pentru că Miss USA reprezintă pe toţi americanii. Cred că i-am oferit o cale uşoară de ieşi. Putea să răspundă la întrebare în atâtea alte moduri. Ar fi putut spune „Nu vreau să implic valorile mele politice şi cred că este important ca statele să decidă ele însele” şi cred că ar fi fost un răspuns mai bun decât cel pe care l-a dat pentru că răspunsul ei m-a alienat pe mine şi pe milioane de homosexuali şi lesbiene, prietenii lor, familiile lor, colegiilor şi suporterii lor. (…) Miss USA nu este o persoană incorectă politic, ci cineva care mă reprezintă pe mine şi întreaga Americă şi este inclusivă.

A se observa logica acestui ipochimen arogant şi hipersensibil: participantul la concurs trebuie să facă rabat de la principiile sale, în timp ce membrii juriului au dreptul, ba chiar obligaţia, de a tăia şi spânzura pornind de la propriile lor viziune asupra lumii. Nu poţi exprima păreri dacă ele încalcă regulile stabilite în spatele uşilor închise, în schimb, ai „permisiunea” de a te compromite în faţa ta şi a tuturor celorlalţi formulând un răspuns politicianist, poziţionându-te nici aşa, nici altminteri, între două luntre. Cu alte cuvinte, dacă nu poţi fi de acord cu noi, dacă nu poţi fi „all inclusive” aşa cum spune tov. comisar Perez Hilton, taci!

Un alt star din mass-media de peste ocean, celebrul Larry King, s-a hotărât să sprijine opera de demolare începută de tov. comisar Perez Hilton: l-a invitat pe marele blogger, l-a lăsat să îşi repete prostiile pe care le-a tot zis în interviurile anterioare, nu a adus vorba de injuriile pe care acesta le-a adresat lui Carrie Prejean, dintre mesajele primite de la telespectatori le-a citit numai pe acelea care îi dădeau dreptate tov. Perez şi la sfârşitul interviului a renunţat la masca ipocrită a obiectivităţii, dându-i dreptate întru totul. Aşa am fost martori ai unui alt episod glorios din istoria jurnalismului ideologic marca CNN.

Perez Hilton: Onestitatea este grozavă. Cu toate acestea, într-un interviu acordat în această dimineaţă, ea [Carrie Prejean] a spus că auditoriul şi judecătorii vor ca ea să fie corectă politic. Ştii ce? Da, vreau ca Miss USA să fie corectă politic. Ne dorim o Miss USA care să fie insensibilă politic, adică ofensatoare politic? Nu! Aşa că nu am fost în dezacord cu faptul că crede în dreptul homosexualilor şi lesbienelor de a fi egali sub lege. Nu am fost de acord cu modul în care a răspuns la întrebare pentru că Miss USA trebuie să fie inclusivă (all inclusive); trebuie să fie şi a mea Miss USA şi atunci când a răspuns la întrebare a fost divizatoare şi alienantă pentru homosexuali, lesbiene, prieteni şi suporteri. (…) Aş vrea să o invit pe Miss California la o cafea. A fost o invitaţie sinceră şi vreau să vorbesc cu ea pentru că sunt de părere că atunci când oamenii nu îi ştiu pe homosexuali şi lesbiene fiinţe umane, este mult ai uşor să simtă că nu au de ce să se bucure de drepturile egale.

Larry King: Bine spus.

Bine spus? Aiuritor.

Unii consideră homosexualitatea o fatalitate, alţii o alegere personală. În situaţia de faţă, nici nu contează de ce parte a acestei dezbateri te situezi, problema fiind cu totul alta: este anormal ca pentru o părere decentă exprimată în mod civilizat să fi pus la stâlpul infamiei, înjurat şi condamnat de o serie de ideologi siniştri care sunt incapabili să privească lumea altfel decât prin lentila corectă politic.

Diversiunea, aşa cum se poate vedea în declaraţiile acestui stimabil Perez Hilton, este fantastică. Orice spui, indiferent cum şi indiferent de context, va fi răstălmăcit pentru a te putea acuza de tot ce le trece lor prin cap. De la exprimarea unei simple păreri la acuzaţia de „fanatism religios”, „extremism de dreapta”, fascism şi hitlerism este doar un pas. Nu susţii căsătoria între homosexuali, deci eşti bigot; eşti bigot, deci eşti intolerant; eşti intolerant, deci le negi drepturile; le negi drepturile, deci nu-i consideri pe LGBT fiinţe umane. Putem dezvolta „raţionamentul” perezian până la concluzia sa ultimă: nu-i consideri fiinţe umane, deci eşti nazist. Iar cu un nazist nu poţi discuta.

În momentul în care vei îndrăzni să exprimi o opinie care displace membrilor miliţiei corecte politic, vei fi desfiinţat; eşti incorect politic, deci un „ofensator politic”, un deviant periculos pentru societate. Asupra ta se va arunca întreaga haită de tovarăşi care cred că menirea lor supremă este să (îşi) promoveze ideologia corectă în toate domeniile vieţii şi în toate instituţiile societăţii umane: de la familie şi şcoală până la biserică sau un banal concurs de frumuseţe. Familia trebuie să accepte „sora” ei homosexuală, altfel este „homofobă”; şcoala trebuie să deschidă ochii elevilor şi să îi înveţe că rasismul, bigotismul şi intoleranţa se află în toate instituţiile tradiţionale, în caz contrar îşi ratează menirea, punând umărul la susţinerea „suprastructurii”; biserica trebuie să susţină promiscuitatea şi avortul, altfel este retrogradă, obscurantistă, „medievală”.

Şi uite aşa construim minunata lume nouă, cărămidă cu cărămidă, iar libertatea noastră dispare, încet-încet, chiar dacă ne minţim că suntem mai liberi, eliberaţi fiind de „chingile” trecutului. E o iluzie. Nu e nevoie de lagăre pentru a fi închis, nu sunt necesare armele pentru a nu fi liber. Adevăratul pericol nu varsă sânge şi vine sub forma marii conştiinţe care te pune la zid pentru că posezi o gândire „retrogradă”. Terorismul corect politic din prezent poate să te distrugă şi fără tortură fizică sau închiderea în laogai, perfecţionate cândva de maeştri maoişti ai corectitudinii politice. Astăzi însă, graţie variantei soft a political correctness, ajungi în mod voluntar la condiţia de sclav. De ce să refuzi să li te alături când alternativa este atât de puţin îmbietoare?

Dacă până şi un concurs de frumuseţe este un bun prilej pentru a-i hăitui pe vinovaţii de thought-crime

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Vlad M.

Vlad M.

74 Comments

 1. Dan Iancu
  22 April 2009

  si ce „facem” cu sora homosexuala? o trimitem la puscarie pentru ce e „promiscua”? parerea „decenta” de care vorbesti e similara cu cea care iti atirna un insemn ce te va face diferit de ceilalti si-n mod automat vei fi respins. chiar crezi ca demersul e inutil si penal? e o lectie pentru cei care gindesc asa. pe mine m-a deranjat povestea cu „tiganca imputita” pentru ca presedintele gindeste asa, nu pentru ca am aflat ca gindeste asa. daca spunea doar „tiganca” era decent? pentru mine e penal. „imputita” e doar mitocanesc. politic corect sanctioneaza persoanele publice sau care vor fi publice. de ce? pentru ca poti fi dat de exemplu. apelul la personalitate e folositor exact la a crea curente de opinie.

 2. Francesco
  22 April 2009

  Dan Iancu, hai sa nu amestecam dovlecii cu stafidele. Nu a zis nimeni ca „sora homosexuala” sa fie trimisa la puscarie, ai dus un discurs la extrem, este exact tipul de discurs neomarxist corect politic. Ce este scris mai sus se poate rezuma astfel: numai parerea activistilor LGBT este legitima, orice alta parere este retrograda si te descalifica.

  Apoi, hai sa nu amestecam dovlecii si stafidele cu rosiile. Termenii tigan/tiganca nu intra in articol.

 3. Dinny
  22 April 2009

  Ce articol fain! ????
  Am vazut-o si eu pe Miss America pe la stiri, dar nu stiam de istoria asta. ???? Miss California e o fata frumoasa si curajoasa! Bravo ei! ????
  Trist este ce se intampla; ma intreb cand va ajunge si la noi un delict o astfel de opinie?! Nu mai e mult cred.

 4. Manjusri
  22 April 2009

  In lumea de azi, este riscant sa ai opinii diferite de cele ale corectilor politic, ale minoritatilor implicate in constructia lumii celei noi. Exprimarea opiniilor care nu convin „gardienilor revolutiei” te poate costa castigarea unui concurs, obtinerea unui job, poate implica marginalizarea sociala.
  Carrie Prejean si-a exprimat o opinie. A facut apel la educatia pe care a primit-o, a vorbit despre faptul ca in SUA esti liber sa alegi. Se pare ca esti liber sa alegi numai ce vor corectii politic sa alegi.

 5. Mihai G
  22 April 2009

  Sunt si eu fascinat de rationamentul individului.
  Miss America trebuie sa fie reprezentativa pentru toti americanii, eu sunt un american homosexual, deci Miss America trebuie sa creada cu tarie ca a fi homosexual e la fel de normal cu a fi heterosexual, sau cel putin sa marturiseasca public acest lucru.

  Traiasca libertatea de gandire.

  Inca e bine ca nu i s-a cerut sa intretina public raporturi sexuale cu o persoana de acelasi sex pentru a dovedi cat de pro-gay este.

  Concluzie: Frumusetea fizica se masoara in gradul de atasament fata de homosexuali.

 6. dr. jones
  22 April 2009

  ???? bine scris articolul.
  se pare ca lui miss prejean ii va fi revocata si coroana de miss california iar bunica ei care traieste intr-o casa mobila in san diego a aparut la o emisiune de radio luand apararea nepoatei:

  Prejean’s grandmother, Jeanette Coppola, who lives in a mobile home near San Diego, has some choice words for the openly gay celeb blogger who called her daughter an insulting name that starts with a „b.”

  She told RadarOnline.com, „I don’t know why that gay guy Perez was even judging a contest with a bunch of girls. That doesn’t make any sense. He should be judging a Chippendale’s contest.”

  Snap!

  e tragi-comic ce se intampla cu trecerea asta dintr-o extrema in alta.
  pe mine ei ma distreaza la maxim iar pentru ele am o pasiune ascunsa.
  mi se pare anormal deopotriva ce face aceasta corectitudine politica pe de-o parte cat si cealalta extrema de a da cu pietre in ei.
  si putin confuz.
  ca stiam ca pe vremea comunistilor socialisti – cand erau prinsi erau bagati la inchisoare – acum, pe vremea noilor socialisti – te baga pe tine la inchisoare daca doar zici ceva rau de ei.
  sa nu mai zic de ku klux klan care in vremurile de glorie era mana in mana cu democratii care acum ii acuza pe republicani de rasism.

 7. Manjusri
  22 April 2009

  @dr. jones:
  Apropo de KKK si legatura cu democratii: senatorul Robert C. Byrd, figura proeminenta a Partidului Democrat, adevarat „patriarh” al acestui partid, a fost in tinerete un membru de frunte al Klu Klux Klan-ului si a exprimat public opinii rasiste.

 8. Imperialistu'
  22 April 2009

  Dan Iancu, Mihai G => Salut si bine ati venit!

  Sa o luam pe puncte.

  1.

  si ce “facem” cu sora homosexuala? o trimitem la puscarie pentru ce e “promiscua”? parerea “decenta” de care vorbesti e similara cu cea care iti atirna un insemn ce te va face diferit de ceilalti si-n mod automat vei fi respins.

  Te rog sa imi spui unde a sugerat Carrie Prejean sau unde am sustinut eu ca homosexualii trebuie bagati in puscarie, mutilati sau naiba mai stie.

  Parerea ei a fost decenta, nu „decenta”. Nici macar nu a spus ca nu e de acord cu practica homosexuala. Nu, nici macar atat, afirmatiile lui Miss California nedepasind: „Consider că o căsătorie trebuie să fie între un bărbat şi o femeie, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar aşa am fost crescută şi cred că ea trebuie să implice un bărbat şi o femeie.” Unde este, maestre Iancu, strigatul pro-discriminare?

  Insemnul nu ti-l pune nimeni. E ca si cum ai spune ca pe mine ma obliga cineva sa fiu heterosexual.

  2.

  chiar crezi ca demersul e inutil si penal? e o lectie pentru cei care gindesc asa.

  Cum adica e o lectie, domnule Iancu? Am impresia ca nu iti dai seama ce spui. Sa zicem ca ai fi Daniela Iancu si participi la un concurs de frumusete, iar eu fac parte din juriu si te intreb ce parere ai despre corectitudinea politica. Tu o sa spui ca e o idee buna; eu am alta parere si iti voi da o nota mai mica pentru un raspuns care nu are nici o legatura cu calitatile tale fizice. De ce fac asta? Pentru ca asa vrea EU, sa te pun la punct pentru ca nu gandesti ca mine. Ce parere ai avea, stimate domn?

  Si ma rog, de ce e nevoie de o lectie? Casatoria, de cand exista ea pe acest pamant, implica un barbat si o femeie. Nu-mi aduc aminte sa fi intalnit la vreo cultura – nu ca ar fi fost important pentru mine, doar sunt un madnru „extremist eurocentric”, dar ca idee – institutia casatoriei homosexuale. Cu parere de rau pentru cei de alta orientare, casatoria homosexuala este o contradictie in termeni.

  3.

  pe mine m-a deranjat povestea cu “tiganca imputita” pentru ca presedintele gindeste asa, nu pentru ca am aflat ca gindeste asa. daca spunea doar “tiganca” era decent? pentru mine e penal. “imputita” e doar mitocanesc.

  Dane, asa iti dai seama ca gandesti corect politic: daca te deranjeaza „tiganca” si nu „imputita”,.
  a) cuvantul „tigan” nu este de ocara, asa cum nici cuvantul „roman” nu este de ocara, in ciuda reclamei proaste pe care ne-am facut-o singuri si ne-au facut-o altii;
  b) imaginea proasta a tiganilor nu se imbunatateste prin inlocuirea cuvantului „tigan” cu „rom”;
  c) jignirea era „imputita”; „roman imputit” era mai putin jignitor? dar „turc imputit”, „ungur imputit” sau „rus imputit”?

  4.

  politic corect sanctioneaza persoanele publice sau care vor fi publice. de ce? pentru ca poti fi dat de exemplu. apelul la personalitate e folositor exact la a crea curente de opinie.

  Absolut gresit. Corectitudinea politica ii sanctioneaza pe toti; incepe cu persoanele publice si termina cu mine si cu tine. Numai un naiv isi poate imagina ca limba de lemn si sanctiunile sunt numai pentru Carrie Prejean si colegele ei. Nu, domnule Iancu, ele ii vizeaza pe toti dusmanii poporului – in special albi, crestini, heterosexuali (dusmanul cu D este masculul alb, opresorul prin excelenta) – care nu vorbesc si nu gandesc corect.

 9. Manjusri
  22 April 2009

  Raspunsul dat de Carrie Perjean este unul decent si de bun simt. A raspuns clar si la obiect, fara a jigni pe cineva. In schimb, Perez Hilton a numit-o tarfa proasta si jumatate de creier. Intr-o lume normala, acest individ ar fi fost evitat de toti oamenii de bun simt. In lumea in care traim, el este invitat la tot felul de show-uri, i se iau interviuri, beneficiaza de publicitate. Victima calomniilor lui, Carrie Perjean, este amenintata cu retragerea titlului de Miss California si toti „oamenii de bine” se delimiteaza de atitudinea ei „discriminatorie”.

 10. Imperialistu'
  22 April 2009

  Isi imagineaza cineva ce scandal ar fi iesit daca Miss California ar fi pierdut pentru ca era in favoarea casatoriei homosexuale? :mrgreen:

  Dr. Jones > In ceea ce il priveste pe Mel Gibson, nu pot sa zic decat ca 1. trebuie sa ii fie rusine si 2. nu-mi place deloc rusoaica.

 11. alphadog
  22 April 2009

  Şi pînă la urmă, ce căuta păpuşelu’ în juriu?
  Cum am mai spus-o şi pe alt blog corecţel politic, e ca şi cum ai trimite un pedofil să jurizeze Miss Octogenara.
  Aş vrea să promovez articolul pe blogoree. Sper că e ok!

 12. costin
  22 April 2009

  alphadog ???? e ok, cum sa nu fie?

 13. costin
  22 April 2009

  WELL

 14. dr. jones
  22 April 2009

  @ imperialistu’ Dr. Jones > In ceea ce il priveste pe Mel Gibson, nu pot sa zic decat ca 1. trebuie sa ii fie rusine si 2. nu-mi place deloc rusoaica.

  nu stiu – mie mi se pare foarte frumosasa si ii acord mel gibsonul-ui toate circumstantele atenuante…

 15. Dinny
  22 April 2009

  ???? Geniala replica bunicii!

 16. costin
  22 April 2009

  deci nu-teleg.. care e faza cu mel gibson? ????

 17. andreanum
  22 April 2009

  cred ca e ceva cu miss-e :))

 18. dr. jones
  22 April 2009

  hey andreanum, wassup?
  costin, mel a platit $500 000 000 la divort si a ramas cu aia mica din videoclip.

 19. costin
  22 April 2009

  ???? baiat hotarit, nu gluma. ce imperialistu? de ce e nesimtit? nici mie nu mi se pare rusoaica o captura, da poate se saturase de nevasta-sa… 500.000.000!! ????

 20. Imperialistu'
  22 April 2009

  Sa ai 7 copii si apoi sa te desparti de nevasta ta pentru o fufa de 24 de ani, da, e nesimtit. Nesimtit si iresponsabil, doar l-a costat jumatate de miliard.

 21. toro
  22 April 2009

  Nu sunt de acord cu ce o facut Mel, dar sincer, e viata lui. Daca el are chef sa se simte bine, foarte bine.

 22. Dinny
  22 April 2009

  Ma rog, am zis ca nu voi comenta subiectul, dar nu ma pot abtine. Putea sa se simta bine, sigur ca da, avea o aventura daca i se pusese pata asa rau, nu facea publica povestea si totul se termina aici.
  Nesimtire si prostie combinate; imi pare rau s-o spun caci pana acum mi-era simpatic.

 23. panseluta
  22 April 2009

  Mie-mi repugna concursurile astea. Mi se par triste si umilitoare. Nimic mai jenant decit sa defilezi, in chiloti si sutien, pe o scena, in fata unui asa-zis „juriu” — ginditi-va la ce inseamna un juriu la orice concurs Enescu, sau la „Romania Literara”, la ce se jurizeaza acolo –si a milioane de oameni care n-au nimic mai bun de-a face decit sa caste ochii la TV, ca sa iesi din anonimat, chiar si din cel al unui trailer park din San Diego.
  Pe de alta parte, n-ai cum sa scapi de ele, chiar daca nu deschizi televizorul, ca mine. Sunt peste tot pe net.

  Citeva observatii:
  Sub presiunea feminismului, concursurile astea au adaugat, in SUA, pe linga cele de frumusete, probe de „talent” si de interviu. Li s-a cerut sa aiba o „platforma” social-politica, sa militeze pentru ceva.
  Nefericitele trebuie sa scrie un eseu despre „platforma” lor ca sa poata candida, si, ca atare, a aparut o piata de meditori de platforma politica:

  http://www.expertvillage.com/v…..-essay.htm

  Initial, platformele astea au fost benigne, cumva apolitice: educatia primara, eliminarea saraciei copiilor din lume, educatia speciala (a copiilor cu dizabilitati mentale), mai multe fonduri pentru cercetarea diabetului, pentru o viata si o alimentatie sanatoasa, toate perfect acceptabile omului de rind.
  Cu timpul, platformele au fost impinse spre notiuni mai radicale si probleme politice si culturale spinoase, ca SIDA, discriminari de orice fel, etc., probleme in care concurentele nu au nici o experienta, si care sunt pura presiune politico-economica a celor care manevreaza si profita de pe urma concursurilor.

  In sensul asta, biata Carrie Prejean n-a fost „prelucrata” destul. N-a luat suficiente meditatii ca sa stie ca trebuie sa raspunda corect politic, sau, cum spunea chiar maimutoiul Perez Hilton, sa evite sa spuna ce crede cu adevarat, sa se fofileze, sa ambiguizeze, sa satisfaca toate gusturile si opiniile, marca politicianului perfect. Adeca, nu conteaza ce crezi si ca o declari liber intr-o tara libera. N-ai voie, atita timp cit esti „creatia noastra”.

 24. panseluta
  22 April 2009

  OT:

  Am poze pe un CD de la Tea Party-ul de la Washington, dar nu stiu cum sa le postez. Le-am deschis, sunt OK, dar nu stiu cum sa le public pe blogul nostru.
  Ajutor!

 25. emil
  22 April 2009

  Panseluta, ti-am trimis un email.

 26. costin
  22 April 2009

  ???? si eu i-am trimis, Emil. Ma ocup eu daca stai prost cu timpul.

 27. dr. jones
  22 April 2009

  n-as putea spune ca puritanismul imi repugna – insa ducerea lui la extrem, da.
  nu vad nimic rau in a premia frumusetea corpului uman si ma intristeaza jurizarea pe criterii politice.
  ar putea macar in acest domeniu sa stea deoparte.
  daca fluturasul perez s-a simtit nereprezentat de miss california – ce se va intampla atunci cu cei ce cred inca in denotatia casatoriei?
  pe ei cine ii mai reprezinta?
  participam impasibili si complici la invinuirea omului alb. de la clima la consumerism, de la colonizare la genocide, totul este pus in carca lui.
  cine il mai apara pe omul alb platitor de impozite?
  eu nu am jignit pe nimeni, nici parinti si nici parintii parintilor mei nu au detinut sclavi in viata lor – insa eu sunt judecat prin prisma culorii pielii mele pentru ce s-a intamplat cu secole in urma.
  si sunt dator. vandut.

 28. panseluta
  22 April 2009

  dr. jones:

  „nu vad nimic rau in a premia frumusetea corpului uman”
  Nici eu nu vad nimic rau in a „aprecia”, in a ma bucura de frumusetea naturala a corpului. Raspund si eu, ca orice om, la frumusete. Se pare ca suntem programati biologic s-o facem.
  In concursurile astea, insa, e foarte putina „natura” si mult artificiu. Fetele sunt „lucrate” minutios, ani la rindul, la fiecare parametru de prezentare corporala.

  Sigur ca se pleaca de la ceva date naturale, dar si ele corespund unui model anume de frumusete. N-ai sa vezi o miniona, o papusa gen gheisa sau chinezoaica, chiar cu proportii perfecte–adica fara picioare scurte, care e o caracteristica a rasei–pe o scena de felul asta.

  Ce conteaza, pina la urma, e cuantumul de „GLAMOUR”, artficialitatea „constructiilor”–de la machiajul gros la paiete si pietre false–sub pretentia de „naturalete”.

  Faptul asta e exact motivul pentru care homosexualii sunt printre cei mai multi consumatori sinceri de concursuri de frumusete, pe care incearca sa le mimeze in lumea lor–vezi concursurile de „Drag Queen” si parazile gen Carnaval Rio de Janeiro: Feminitatea e vazuta prin prisma ingrosarii atributelor naturale sau prin falsificarea lor: sini falsi, gene false, machiaj care transforma trasaturile naturale, peruci, tocuri imense (te-ai gindit vreodata de ce defilarea in chiloti si sutien nu se face in slapi sau balerini?), rochii si accesorii kitsch–cu cit mai multe pietre false/paiete si cercei mai mari, cu atit mai bine.

  Ramin la parerea mea: Frumusetea umana e reala, iti taie respiratia de multe ori, te indragostesti de ea, dar nu se afla la „pageant”-urile astea, pe cale de a deveni simple instrumente de propaganda si jouissare homo.

 29. Nebel
  22 April 2009

  Felicitari autorului articolului, nu? ????

 30. Francesco
  22 April 2009

  Da Nebel, le merita.

 31. Houston
  22 April 2009

  De curiozitate, m-am uitat pe situl Miss USA 2009, să văd care îmi place cel mai mult. Am ajuns la concluzia (subiectivă) că Miss Connecticut e cea mai frumoasă.
  Poate la fel de interesant ar fi ce s-a întâmplat la Miss Roblogfest, unde patrupedbun, de la locul 1 anul trecut, a luat nota 5,5 anul acesta şi locul 33, alături de „Proiectul Arche” (nota 5,3), ambele fiind „depăşite” de Ciutacu, Adrian Năstase sau un blog intitulat „Blogul activistilor de stanga din judetul Gorj” :))

 32. dr. jones
  22 April 2009

  se ascute lupta de clasa. de parca celebritatile de la hollywood nu aveau destule probleme in a rezolva situatia din Iran – acum au si probleme cu cat de corect politica e casatoria.
  http://www.theweek.com/article…..ney_Spears
  miley & spears trec in barca fluturasului invocand religia de care apartin.
  insa am impresia ca pierd insasi nuanta disputei: cat de corect politic este sa fi corect politic?

 33. Imperialistu'
  22 April 2009

  Multumesc pentru aprecieri. ????

  Jones > Foarte corect politic. ????

  Brent Bozell – Beauty Pageants Get Ugly

  Nobody tunes into a beauty pageant and expects a public-policy discussion that could be mistaken for C-SPAN. The long-standing perception about the question-and-answer section at the end is that the aspiring beauty queens will uniformly voice their strong support for world peace, an end to hunger, and free lipstick and mascara for the homeless.

  The latest Miss USA pageant on NBC illustrated that beauty pageants are becoming a dangerous culture-war minefield. It doesn’t matter how brilliant your answers sound. All that matters is that you provide the politically correct answer, or your dreams will be blown to smithereens.

  Carrie Prejean, Miss California, put her high-heeled shoe on a mine when she was asked a gay-marriage question by the gay-activist judge using the wacky pseudonym „Perez Hilton.” If you don’t know who this man is, it only means you don’t care very much about whether Britney Spears wore underwear on her latest outing for the paparazzi. His celebrity-hounding blog is popular enough in Hollywood that movie studios advertise on it.

  It quickly became apparent there was only one expected answer to his question: „Vermont recently became the fourth state to legalize same-sex marriage. Do you think every state should follow suit? Why or why not?”

  Notice how the question was loaded like a gun: Should every state be just like Vermont?

  Miss California was a little surprised to be thrown this curveball. Did any other contestant get a question like this? No. She stumbled into an answer: „I think it’s great that Americans are able to choose one or the other. We live in a land that you can choose same-sex marriage or opposite marriage.” But then, still thinking aloud, she made a decision. She decided to take a stand for traditional values. More to the point, she decided to stay true to her principles: „You know what, in my country and in my family I think that I believe that a marriage should be between a man and a woman — no offense to anyone out there — but that’s how I was raised, and that’s how I think it should be, between a man and a woman.”

  Boom! The dream was dead. Carrie Prejean had proclaimed she would rather be „biblically correct” than politically correct. There is now a religion test for Miss USA: Christians need not apply. Defending traditional marriage, even in the most gentle of ways, made Prejean unacceptable.

  Another Miss USA judge, former beauty queen Alicia Jacobs, made it quite clear on her blog that Miss California’s answer was beyond stupid, considering the sexual orientation of many pageant judges and organizers. „My final ranking for Miss California was 4th runner-up … and if I could have made her 51st runner-up, I would have.”

  Prejean not only lost the crown, but also opened the gates for ridicule. The insults began to flow like lava from a volcano. The leader of this hate-Carrie crusade was … Perez Hilton. He marched over to a camera to record a rant for the Internet. „She lost, not because she doesn’t believe in gay marriage, Miss California lost because she’s a dumb [B-word], OK?” The next day on MSNBC, Hilton issued a fake apology: „I was thinking the c-word, and I didn’t say it,” he said, laughing.

  The mudslinging was just beginning. On his blog, where Hilton regularly draws graffiti over the photos he’s posting, he drew over the microphone that pageant co-host Billy Bush was holding in front of Miss California’s mouth. The microphone was now a penis. Sadly, this gutter-blogger’s best defense is that he quite routinely draws semen dripping out of the mouths of celebrities, both male and female.

  And Miss USA hired him as a judge.

  We know that beauty-contest judges are often a mix of former beauty queens, famous actors and others you wouldn’t mistake for the Supreme Court. But how low are these pageants stooping for judges? Hilton is now an instant celebrity, interviewed on ABC, CBS and even two shots on CNN’s „Larry King Live.”

  It was a natural time to announce his new music single on I-Tunes. It’s a love song called … „My Penis.”

  How ironic is it that Hilton used to work for the Gay and Lesbian Alliance Against Defamation? He personifies the word „defamation,” and GLAAD, naturally, had no unkind words for him. They insisted only that the media notice that Miss California’s answer was factually incorrect, that you can’t „choose” a gay union in many states.

  This is how the one-way „defamation” street works, apparently. GLAAD forced the firing and ruined the award-winning career of actor Isaiah Washington from „Grey’s Anatomy” for using the gay F-word on the set. But now Perez Hilton can run around in public and call this unsuspecting beauty-pageant contestant all kinds of awful profanities, and the media have made him a star.

 34. Imperialistu'
  22 April 2009

  Vreti sa vedeti cum este desfiintata de comisari? ???? Cateva scene de la televizor – oamenii astia sunt incredibili.

  Keith Olberman si nu stiu ce papagal invitat special pentru a o balacari pe Carrie Prejean

  Feminista Gloria Feldt atacand o femeie

 35. Imperialistu'
  22 April 2009

  Catre asa-numitul Suciu Petre> Nu suntem o democratie, stimabile, asa ca imi rezerv dreptul de a nu publica mistourile unor prostovani care se considera probabil interesanti atunci cand isi bat joc. Scrie in continuare mesaje de genul acesta si te asigur ca nu o sa apara unul singur. Make my day, fraiere. :mrgreen:

 36. dr. jones
  22 April 2009

  Meduzo, ai urmarit parerea Gloriei?
  Daca pana axcum imi erati indiferente – ei bine, din momentul asta cel putin in fata mea ati pierdut orice credibilitate si mi-ati devenit foarte antipatice.
  ce poate fi mai stupid decat o femiinista batjocorind o femeie?
  probabil un leftist.

 37. raver
  22 April 2009

  Mda. vai ce uimire. The shining beacon of democracy a devenit un instrument de dat cu bastonul pe spinare si bocancul in gura atunci cand nu se sustine un punct de vedere majoritar tolerat.
  E interesant faptul ca feminista spune ca o mare parte din americani sustin acum si uniunea civila intre cupluri de acelasi sex.
  Pai ii lasa cineva sa sustina contrariul?

 38. costin
  22 April 2009

  raver, hai mai incearca. poate iti iese ceva coerent nu un amalgam de cuvinte la intimplare. ????

 39. panseluta
  22 April 2009

  Imperialistu’, dr. jones:

  Cine sunt Suciu Petre, Meduza si Gloria?

  Chiar nu inteleg.

 40. dr. jones
  22 April 2009

  gloria este feminista din reportajul fox iar meduza este o feminista autohtona.
  suciu nu stiu cine e.

 41. Imperialistu'
  22 April 2009

  Suciu Petre e aliasul unui tembel care ne-a scris cateva mesaje care, din pacate pentru domnia sa, nu au mai ajuns publice.

  Revenind la subiectul nostru, se ascute lupta de clasa, tovarasi! Drept dovada, disperarea progresista. Au ajuns sa se ia pana si de nimicuri precum aceasta fotografie, doar-doar ii vor distruge imaginea publica. Homofoba, proasta, „si-a pus implanturi!!” si mai nou „a facut poze picante!”. Vai, vai, vai!

  Visit msnbc.com for Breaking News, World News, and News about the Economy

 42. dr. jones
  22 April 2009

  si dai si lupta!

  ????

 43. Imperialistu'
  22 April 2009

  Si lupta continua! Am aflat de ce Carrie Prejean gandeste asa – pentru ca a ramas marcata de divortul parintilor. Deci vedeti, e bolnava. :mrgreen:

  Campaign to destroy Miss California somehow turns even nastier

  Carrie Prejean — The Origin of Homophobia

  So how does a beauty queen turn into the poster child against gay marriage? In the case of Miss California Carrie Prejean, the answer may lie in an ugly divorce that may have cemented her views on gay relationships.

  Carrie’s parents filed for divorce in 1988 and the divorce and custody fights went on for more than a decade — it was a divorce filled with homosexual allegations hurled by both sides.

  In one of the docs, Carrie’s dad describes a confrontation he had with her mom in 1996, in which he recounts an argument in a restaurant parking lot, where „Ms. Prejean accused me, in front of our daughter, of homosexuality.”

  The papers also quote a court-appointed doctor who said „The mother questioned [within hearing of the girls] whether [her father] was a homosexual or had a homosexual roommate.”

  Carrie’s mom says the „gay” allegations went both ways. In court papers dated May 16, 2000, a report from the court-appointed counselor says „The mother also alleges the father told the girls their stepfather was gay, that all men with mustaches are gay.” The father’s response: „The father acknowledges talking with the girls about the stepfather’s brother being gay, not the stepfather.”

  Also in the docs — a handwritten letter from Carrie’s older sister, in which she recounts a weekend stay with her dad: „One time my sister & I went in the hallway of my dad’s apartment, & his roommate’s door was open all the way & we saw [the roommate] in bed with another man. I don’t think it’s right for my sister & I to have to live that way.”

  So does Carrie believe gays broke up her parents’ marriage? We called her rep … no comment so far. We could not reach Carrie’s dad for comment.

  For the record, there are other allegations — absolutely hideous — in the divorce and custody papers — which we have elected not to publish.

 44. Imperialistu'
  22 April 2009

  MSNBC’s Shuster: Miss CA USA Decision Makes Me Want To „Vomit”

 45. Re: MSNBC’s Shuster

  Neomarxistul asta de pe MS-LSD vorbeste exact ca ofiterul politruc pe care il aveam in armata. Un jeg de om, si-ar fi impuscat propria mama daca ar fi fost convins ca maica-sa este impotriva Partidului.
  Doamne, cum l-am mai urit pe rahatul ala de comunist imputit!

 46. Imperialistu'
  22 April 2009

  Video: Olbermann sneers at “St. Carrie of La Jolla” for seven minutes

  Visit msnbc.com for Breaking News, World News, and News about the Economy

 47. dr. jones
  22 April 2009

  coroana cu spini a d-rei prejean a fost retrasa.

  ce spun ei

  LOS ANGELES (Reuters) – Beauty queen Carrie Prejean, who ignited a furor at the Miss USA pageant by taking a stand against gay marriage, has been fired as Miss California for violating her contract, officials said on Wednesday.

  Prejean, who nearly lost her Miss California crown last month following the same-sex marriage flap and revelations that she had posed topless at age 17, failed to fulfill her duties, a pageant spokesman said.

  „This was a decision based solely on contract violations including Ms. Prejean’s unwillingness to make appearances on behalf of the Miss California USA organization,” Keith Lewis, the pageant’s executive director, said in a statement.
  .

  si ce declara ea:

  We just got off the phone with deposed Miss California USA Carrie Prejean — and she says the pageant was trying to whore her out to Playboy.

  Prejean claims pageant honcho Keith Lewis actually asked her last month if she would take two gigs — appearing on „I’m a Celebrity … Get Me Out of Here!” and Playboy. Prejean says Lewis told her Playboy offered $140,000 for her to pose semi-nude. She rejected both offers.

  A few minutes ago we talked to Lewis who said he was not pushing her to take either gig — but merely passing the offers along. Lewis said Prejean had insisted they not turn anything down without running it by her.

  Prejean — who told us she was „shocked” at the news she was fired and learned about it only after we broke the story — tells us she has been more than cooperative with pageant officials.

  Prejean says, „What’s behind this I think is a political debate. They don’t agree with the stance that I took [on Prop 8]. Shanna [Moakler] is trying to bash me. They don’t like me. From day one they wanted me out and they got what they wanted.”

  Prejean also told us she couldn’t believe Donald Trump would say she treated people in the pageant „like s**t.” For the record, Trump did tell Harvey Levin that on the phone earlier today. Prejean said if Trump really feels that way she’s sorry, adding: „I’ve shown respect for every party involved, even when they haven’t shown it back.”

  Prejean went on: „I was very respectful of people even when they slandered me and humiliated me. I have not once stooped down to their level.”

 48. Imperialistu'
  22 April 2009

  Complicat. Cine mai stie care e adevarul?

 49. dr. jones
  22 April 2009

  pai mie m se pare simplu: aia au pus-o sa pozeze in plaicuboi si sa se plimbe prin jungla sa manance si gura ei radacini, coaja de copaci si viermi.
  sa fuga cu pitonu’n brate.
  faptul ca nu a vrut inseamna ca u si-a respectat contractu’.
  ca exista si niste riscuri in meseria asta. cu atat mai mult daca scoti capul in corectitudinea politica impusa.
  sunt curios daca fluturasului i-a impus cineva asa ceva ca sa poata jurisa.

 50. Imperialistu'
  22 April 2009

  Da, ai dreptate; m-am mai uitat si pe Hotair. Eh, era de asteptat sa se intample si asta la un moment dat. A propos de Playboy, ce parere ai de mizeria aia de So Right IT’s WRONG: The 10 Conservative We Hate To Love?

  Playboy, Guy Cimbalo: „But there is a way to reach across the aisle without letting principles fall by the side. We speak, naturally, of the hate-fuck„.

  Nu-i asa? Daca is femei conservatoare si tu esti de stanga, de ce sa nu le hate fuck (violezi)? Doar asa merita sa pateasca pentru optiunile lor politice.

 51. dr. jones
  22 April 2009

  da. michelle malkin era cap de lista.
  ma ingrozesc numai la gandul ce s-ar fi intamplat daca un asemenea articol venea de la dreapta.
  spre stanga.
  daca era o alta michelle acolo.
  imi pare rau cateodata ca nu pot contribui mai mult la voi patrupezilor :).
  era un subiect bun ala – dar m-am gandit ca doar sa pun asa linkuri – nu isi au rostul.

 52. Imperialistu'
  22 April 2009

  Stai linistit, numa’ spune-ne si tu bipezi, ca suntem bipezi rai ???? . Si asa Panseluta ne tine numai in patrupezi, nu pricep de ce. ????

 53. dr. jones
  22 April 2009

  d-aia am si pus emoticon la patrupezi.
  stai linistit iperialistule ca stiu ca noi suntem bipezii cei rai.

 54. Francesco
  22 April 2009

  In exclusivitate pentru Big Hollywood o declaratie a lui Carrie Prejean:

  Let me begin by saying I treasure the opportunity I’ve had to represent the great State of California, and I would like to extend my deepest gratitude to the thousands of Californians, and other Americans, I have met and who have stood with me through this controversial firestorm. One of the many enduring things about being Miss California USA was the opportunity to get to meet and know so many wonderful people. I would not be the strong, courageous woman I am today without your support, and prayers.

  I would like to thank Mr. Donald Trump and his organization for his support and defending me through the most challenging time of my life. I am so grateful for him, and the opportunity I’ve had to get to know him. I admire, and respect him. I wish Tami Farrell the best; I know she will do a great job.

  I hope Americans watching this story unfold, take away the most important lesson I have learned through all of this: nothing is more important than standing up for what you believe in, no matter what the cost may be. I’ve done my best under the difficult circumstances to handle the vicious attacks with integrity and show respect to others, even those who don’t agree with me.

  I worked in good faith to meet my responsibilities as Miss California USA. I have met every scheduled appearance, and responsibility, as recently as May 31st. I have followed the proper protocol requested of me and haven’t made any appearances or speaking engagements without the consent or approval from the Miss California USA or Miss Universe Organizations. I have not signed with any book publisher or taken on any business proposals. As of today, June 11, 2009, I have done everything possible to honor my contract.

  I am proud to be an American, and blessed to have had the opportunity to exercise my freedom of speech. I am excited and looking forward to where God leads me in the future. I know He has big plans for me. I am proud to be the strong woman God has molded me to be. I will always stand for the truth, respectfully, and never back down.

  Thank you and God Bless,

  Carrie Prejean

 55. Francesco
  22 April 2009

  Dr. Jones, inca o data o informatie venita la timp…

 56. dr. jones
  22 April 2009

  merci Francesco.
  sper ca nu va deranjeaza ca mai scriu la misto din cand in cand…

 57. dr. jones
  22 April 2009

  wow! there’s more:

  Associated Press
  Palin: Letterman owes women an apology
  Associated Press, 06.12.09, 07:50 AM EDT

  NEW YORK — Sarah Palin says David Letterman owes an apology to young women across the country for his joke about her daughter.

  The Alaska governor appeared on NBC’s „Today” show Friday, continuing a feud with Letterman over his joke that Palin’s daughter got „knocked up” by Alex Rodriguez during their recent trip to New York.
  Palin says the late-night funnyman has contributed to a thread throughout culture that says it’s acceptable and funny to talk about statutory rape.

  Letterman has said his joke was about Palin’s 18-year-old daughter, Bristol, who is a single mother. But it was her 14-year-old daughter, Willow, who’d been at the baseball game.

  Palin said it took Letterman time to think of the „convenient excuse” that he was talking about Bristol instead of Willow.

  unde sunt feministele cand ai nevoie de ele?
  acum chiar sunt curios cum o vor ataca feministele pe sarah palin dupa gluma dezgustatoare a lui letterman.

 58. dr. jones
  22 April 2009

  nu-mi vine sa cred!

  The Associated Press
  Sarah Palin says David Letterman owes an apology to young women across the country for his joke about her daughter.
  The Alaska governor appeared on NBC’s Today show Friday, continuing a feud with the CBS Late Show funnyman over his joke earlier this week that Palin’s daughter got „knocked up” by New York Yankee third baseman Alex Rodriguez during their recent trip to New York.

  Palin also said she doesn’t believe she should be automatically considered the front-runner for the Republican presidential nomination in 2012.

  Asked by Matt Lauer whether Letterman owed her daughter an apology, the former vice presidential candidate broadened it.

  „I would like to see him apologize to young women across the country for contributing to kind of that thread that is throughout our culture that makes it sound like it is OK to talk about young girls in that way, where it’s kind of OK, accepted and funny to talk about statutory rape,” she said. „It’s not cool. It’s not funny.”
  Letterman has said his joke was about Palin’s 18-year-old daughter Bristol, who is an unwed mother (no name was used). Problem was, the Alaska governor was traveling with 14-year-old Willow. Palin said it took Letterman time to think of the „convenient excuse” that he was talking about Bristol instead of Willow.

  Letterman said on his show Wednesday that he would „never, ever make jokes about raping or having sex of any description with a 14-year-old girl.” He said he was guilty of poor taste.

  Palin said Friday that it was time for people to rise up against Letterman’s form of humor.

  „No wonder young girls especially have such low self-esteem in America when we think it’s funny for a so-called comedian to get away with such a remark as he did,” she said. „I don’t think that’s acceptable.”

  The National Organization for Women placed Letterman in its „media hall of shame.”

  „I think what David Letterman said is terrible, is inappropriate and nobody should be making jokes about the sexual activities of teenagers, whether they are the daughters of politicians or not,” said Kim Gandy, NOW president.

  „Comedians in search of a laugh should really know better than to snicker about men having sex with teenage girls or young women half their age,” NOW wrote on its website. Rodriguez is 33; Letterman is 62.

  Palin said there was a double standard where the media treats President Barack Obama’s family as generally off-limits, while her family was the butt of jokes during last fall’s presidential campaign and beyond.

  She’s a favorite target of Letterman’s. The Late Show host made 95 jokes about Palin after the election through March 15 — more than Jay Leno, Conan O’Brien, Jon Stewart and Stephen Colbert combined, according to the Center for Media and Public Affairs.

  Palin denied that it was also in bad taste for her spokeswoman, Meghan Stapleton, to say Thursday that Palin would not appear on Letterman’s Late Show because „it would be wise to keep Willow away from David Letterman.”

  „Maybe he couldn’t be trusted because Willow has had enough of this type of comments and maybe Willow would want to react to him in a way that maybe would catch him off-guard,” she said. „That’s one way to interpret such a comment.”

  The controversy may wind up giving both Palin and Letterman attention at a time both could use it. Palin is considered a potential future candidate for national office, and standing up for her family could make her a hero to her fans. She was asked on Today whether last year’s candidacy effectively puts her in the position of front-runner for the GOP presidential nomination in 2012 and replied, „Oh, heck no.”

  Letterman is in the second week of his new competition with NBC’s O’Brien, and won by a solid margin Thursday night in Nielsen Media Research’s overnight ratings measurement of the nation’s top media markets. Letterman has a strong shot at beating the „Tonight” show for a week in these ratings for the first time since 2005.

  On his show Thursday, Letterman joked that Palin had called to invite him on a hunting trip — the punch line no doubt a reference to former Vice President Dick Cheney accidentally shooting a friend while hunting.

  His other references to the controversy were more oblique. When guest Denzel Washington said he would get in trouble with Obama for making a joke about the president’s big ears, Letterman clearly had something else on his mind.

  „You aren’t in the kind of trouble I’m in,” he said.

  ce se intampla cu feministele?
  trebuie sa se ajunga asa de departe incat sa ia masuri?
  sau este vorba de dublu standard?

 59. dr. jones
  22 April 2009

  declaratia lui letterman:

  On Monday’s edition of „Late Show,” Letterman explained that the risque joke thought by some to have targeted Palin’s underage daughter, Willow, was actually referring to 18-year-old daughter Bristol. The name of the daughter wasn’t mentioned in the joke, which was part of Letterman’s monologue on last Monday’s show.

  It was „a coarse joke,” „a bad joke,” Letterman told viewers. „But I never thought it was (about) anybody other than the older daughter, and before the show, I checked to make sure, in fact, that she is of legal age, 18.”

  astazi am vazut discursul lui obama de la chicago despre health insurance.
  parca am trait un feedback, un deja vu : la inceput se auzea un clampanit din palme solitar. apoi sala rasuna de aplauze. toata sala era intr-un consens total.
  asteptam sa aud ” … pcr!” ” ..pcr!”.
  asa si cu glumele nesarate ale lui letterman.
  publicul s’a distrat copios.
  ca apoi pana si el sa recunoasca ca a fost deplasat.

 60. Imperialistu'
  22 April 2009

  PJTV: Are You a Homophobe For Not Supporting Gay Marriage?

 61. Imperialistu'
  22 April 2009

  Din categoria „problemele Hollywood-ului”:

  Charlize Theron: „I won’t get married until my Gay Friends can

  Another Hollywood star who refuses to marry until it’s something everyone can do: Charlize Theron, who has no plans to tie the knot with Stuart Townsend, her boyfriend of eight years. She talked about marriage equality, something she has previously supported, Thursday on ‘The View.’

  „I don’t want to get married because right now the institution of marriage feels very one-sided, and I want to live in a country where we all have equal rights,” Theron said.

  „I think it would be exactly the same if we were married, but for me to go through that kind of ceremony, because I have so many friends who are gays and lesbians who would so badly want to get married, that I wouldn’t be able to sleep with myself.”

  Brad Pitt Defends Gay Marriage, Talks Love, Pot and Grotto Sex

  On when he’ll marry Angelina Jolie: „I have love in my life, a soul mate-absolutely. When someone asked me why Angie and I don’t get married, I replied, ‘Maybe we’ll get married when it’s legal for everyone else.’ I stand by that, although I took a lot of flak for saying it-hate mail from religious groups. I believe everyone should have the same rights. They say gay marriage ruins families and hurts kids. Well, I’ve had the privilege of seeing my gay friends being parents and watching their kids grow up in a loving environment.”

  On the right to love: „It’s ridiculous that Prop 8 took away gay people’s right to marry! I have no understanding of that kind of hatred. Maybe it’s fear of difference or of the unknown. If you feel belittled, maybe you need someone else to belittle to feel powerful. It’s the only way I know how to explain it. You’ve got religion telling you what to think about homosexuality, about marriage. They say homosexuality is a choice, a lifestyle, something you can be cured of, and that isn’t true. But if you’re tucked away and have no friends who are gay, you’ll believe what the preachers say. Just think of it in terms of being in love-how would you feel if someone told you that you couldn’t be with the person you loved?”

  On smoking the good shit in the olden days:
  I liked to smoke a bit of grass at the time, and I became very sheltered. Then I got bored. I was turning into a damn doughnut, really. So I moved as far away from that as I could. I was done.

  On wanting the best for his children: „Would it bother me if a child of mine turns out to be gay? No, not one bit. Listen, I want my kids to live the lives they want to live. I want them to be fulfilled. I hope I teach my kids to be who they really are.”

  On the secret stone grotto behind the waterfall in his pool: „[It’s] a great place for sex.”

 62. Imperialistu'
  22 April 2009

  Carrie Prejean on her alleged „Sex Tape”

 63. chriscross
  22 April 2009

  dezamagitor… oare eu sunt singurul care n-are un sex tape? ????

 64. Imperialistu'
  22 April 2009

  Mai suntem cativa, dar ce sa-i faci ???? , amandoi stiam ca miss Carrie Prejean nu este perfecta. Mai interesant este cat de josnici sunt astialalti. Sapa adanc, doar-doar or mai gasi ceva de rau despre ea. Si totul pentru ca a dat un raspuns incorect politic.

 65. dr pepper
  22 April 2009

  VIEIRA: You, you say in the book you’ve been „Palinized,” referencing Sarah Palin. What do you mean by that? „I’ve been Palinized.”

  PREJEAN: You know of the attacks Sarah Palin’s been under, don’t you?

  VIEIRA: But do you think if you’re a conservative woman that-

  PREJEAN: Do you think Sarah Palin has been attacked?

  VIEIRA: I think Sarah Palin has certainly been criticized, absolutely, by a lot people, as have many politicians.

  PREJEAN: Right, right. And there is a double standard out there. There is an extreme double standard that conservative women are under attack for whatever it is. I mean if Sean Hannity went out there and said some of the things that Keith Olbermann has said about me, you know, if he said anything about Sonia Sotomayor or Michelle Obama, he would be off the air. Why is there this double standard? And that’s the reason why I wrote this book.

  Prejean Slams Olbermann, Calls Out Liberal Media Double Standards on Today

 66. Francesco
  22 April 2009

  @dr Pepper, iti recomand si un interviu al lui Carrie Prejean publicat in Human Events.
  Un fragment din interviul pe care i l-a luat redactorul Jed Babbin:

  „She just has the strength, the courage to get through — she’s been through so much junk. And it’s just because she’s conservative, she’s gorgeous, she’s intelligent, she has a wonderful family, and people want to continually call these conservative women stupid. They want to call them dumb, they want to make fun of their family. But yet nobody sees it happening to Michelle Obama. Very seldom do you see things made fun of — Hillary Clinton, Nancy Pelosi. But you see constantly people making fun of Ann Coulter, Laura Ingraham, Sarah Palin, and myself — and it would never, ever, ever be tolerated with the liberals.”

  Articolul se numeste Carrie Prejean Says Gays Intolerant.

 67. dr pepper
  22 April 2009

  citit francesco.
  era si timpul.

  wayto go, carrie:


 68. costin
  22 April 2009

  King crede ca fata e proasta si ca o poate pacali. Probabil ca se gindeste ca „o miss blonda, nu se poate sa nu o fac eu din cuvinte”. Pe de alta parte, mi se pare ca si carrie a exagerat. putea sa stea in continuare si sa il faca de cacao cind nu este atit de politicos cum a fost cu oligofrenul ala de Perez. Am zis oligofren, si am fost politicos

 69. dr pepper
  22 April 2009

  costin, fata are demnitate.
  and the good thing is that that they start to fight back.

  citeam un comentariu ( leftist evident) care incerca sa demonstreze ca e o blonda proasta: in momentul in care isi daduse microfonul jos si larry continua sa intrebe daca il aude – la care ea raspundea senina: nu! ????

  carrie a fost cu mult mai inteligenta decat surogatul leftist.
  dar asta e! daca nimeni nu ii explica cat e de prost – el de unde sa afle?

 70. Imperialistu'
  22 April 2009

  Enervant personaj mai este Larry King. Jurnalismul lui dispare mereu in preajma personajelor ce se revendica de la stanga. In schimb, agresivitatea apare mereu atunci cand invitatii lui au ghinionul de a fi conservatori.

 71. dr pepper
  22 April 2009

  da, imperialistule – iata „interviul luat de larry lui gore ( nu 6699 – ci al, al gore) cu ocazia lansarii noii carti ” our choice”:

  KING: Al Gore for the hour, next on LARRY KING LIVE.

  Good evening.

  We are so honored to welcome back Al Gore to the show, the former vice president of the United States and the Nobel Peace Prize laureate and the best-selling author — all in one person. His new book is „Our Choice.” There you see it. It’s a plan to solve the climate crisis. And it is brilliantly put together.

  In three years since „An Inconvenient Truth,” you’ve done well — an Oscar and all this.

  What do you make of all this happening to you?

  GORE: Well, it’s not about me. It’s about this crisis that we’ve got to come to grips with. And the good news is, Larry, all over the world, people are beginning to come to grips with it. We’re seeing…

  este o mica mare diferenta, asa’i?
  mr larry nu a intrebat despre miliardele facute de pe urma incalzirii globale…

  meanwhile… ????
  back at the ranch in florida


  „This is the most dangerous crisis we’ve ever faced,” Gore said of climate change. He spoke over a chorus of boos from protesters, who were monitored by at least a dozen uniformed city police officers.

  The protesters carried drums, bullhorns and posters. One read „Practice what you preach,” accusing Gore of not living a green lifestyle. Another poster read „The masses follow the asses,” depicting the protesters’ opinion that Gore’s message is not backed by scientific evidence.

  Gore, meanwhile, in his presentation laid out data that he said was compiled by the world’s leading scientists and supports the theory of global warming. The speech carried much of the same content and rhythm as Gore’s Oscar-winning 2006 documentary, An Inconvenient Truth, which turned him into a leading international voice on the issue of climate change.

  Gore’s latest book on the subject, titled Our Choice, was published earlier this month.

 72. dr pepper
  22 April 2009

  Miss America Contestant Tepid about Occupy Wall Street, Loses Competition

  Though there’s no direct evidence that her lack of support for the Occupy Wall Street movement is what secured her place as first runner up (3rd place), the contest is reminiscent of the 2009 Miss USA controversy in which an honest, non-liberal answer landed Miss California’s Carrie Prejean in hot water.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi