FUNDATIA IOAN BARBUS

Mogulii s-au supărat pe Crin, doar noi îl mai promovăm!

8 martie 2011 va rămâne cu siguranţă o zi importantă în istoria presei româneşti. Este pentru prima dată când media deţinută de cei mai importanţi moguli, Voiculescu, Patriciu şi Vântu nu au informat publicul despre faptul că domnul Crin Antonescu a bătut un record demn de Cartea Recordurilor.

Personal, acest lucru mi se pare inadmisibil. Pur şi simplu, Realitatea TV, Antenele, Jurnalul Naţional sau Adevărul au decis, cel mai probabil într-un conclav secret ţinut la Grivco, să-i dea o lecţie tinerei speranţe peneliste (nu şi liberale, după cum ne asigura acum câteva zile domnul Adrian Cioroianu).

Din fericire, site-ul nostru îşi propune să promoveze imaginea tuturor politicienilor, fie că ne sunt simpatici sau nu, mai ales în contextul în care aceştia sunt supuşi unui embargou mediatic fără precedent.

Astfel, din respect pentru cititorii noştri fideli, vă informăm că domnul Antonescu a reuşit performanţa de a fi prezent la doar 1,35% din lucrările Senatului, în actuala legislatură. Datele de prezenţă au fost alcătuite pe baza tuturor voturilor electronice din Senat: voturi finale dar si amendamente, prezenta, sau decizii organizatorice. Altfel spus, Crin Antonescu a reuşit să performanţa de a chiuli la mai mult de 98,5% din lucrările Senatului.

Recordul domnului Antonescu este cu atât mai impresionant cu cât îl depăşeşte în acest clasament până şi pe Cătălin Voicu, a cărui scuză este însă că se află în închisoare de aproximativ un an.

La celălalt capăt al topului, cel al „ruşinii”, adică al acelor senatori care au venit cel mai des la lucrări se află cinci democrat-liberali, în frunte cu Gheorghe David. Să vă fie ruşine, domnilor!

Revenind la domnul Antonescu, vă anunţ că mă declar solidar cu domnia sa care se plângea recent că regimul dictatorial Băsescu – Boc i-a tăiat în mod ilegal şi imoral salariul de parlamentar, cu 25%. Ruşine domnule Băsescu, ruşine domnule Boc! Domnule Antonescu, suntem alături de dumneavoastră!

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

George Rîpă

George Rîpă

4 comentarii

 1. Dinu
  9 martie 2011

  Ce om politic domne, asta trebuie votat neaparat. Crin te iubim ca ca tine nu gasim ????

 2. Mih
  9 martie 2011

  Ingratitudinea mogulilor: sa nu evidentieze ei „performanta” Crinutului, cu atat mai mult cu cat, acest vesnic „juvenil”, pentru pregatirea si aparitiile pe posturile lor tv. s-a straduit atata!
  Iar dumneavoastra, ca si alti confrati carcotasi, nu mai veniti cu fleacuri si prejudecati „santieriste”! Crinutu are alte prioritati…Am auzit ca ia lectii de canto pt. ca nu e usor sa gasesti notele potrivite pt. „huo” si „jos”, si nici sa iti pastrezi vocea „cantand” partitura asta de atata amar de vreme…

 3. GMT
  9 martie 2011

  George, omul a lipsit motivat, a avut de lucru la copiatoare, a tras la xerox Codul Muncii facut de Boc. Articolul din EvZ e formidabil:
  Victor Ponta şi Crin Antonescu i-au copiat Codul lui Boc

  Mai e si o declaratie natanga, care explica unele mici diferente, dintre Codul lui Boc si Cosul uslas si in care un liberal anunta mandru:

  „Guvernul nu şi-a asumat tot proiectul sindicatelor. Noi am făcut-o”, a susţinut şi deputatul PNL Victor Paul Dobre.

 4. George Daniel
  9 martie 2011

  Iata ca am avut dreptate. Pana si Adevarul lui Patriciu il ataca pe Crin de pe pozitii de … dreapta.

  http://www.adevarul.ro/actuali…..56424.html

  http://www.adevarul.ro/actuali…..56487.html

  Cat despre Boc, un mare dictator in devenire. Sa nu asculte el de Marica, Radoi si ceilalati penali. Noroc de domnul Antonescu care calca cu mandrie liberala pe drumul deschis acum doua decenii de Patriciu. Adica ce, mogulul are voie sa plagieze o carte, si el, tanara speranta penelista, sa nu poata plagia un Cod al Muncii? Domnule GMT, sunteti carcotas. Va banuiesc ca tineti cu mogulii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian