FUNDATIA IOAN BARBUS

Momente elegante

Sears este un lanț de magazine universale originar din SUA și cu numeroase locații în Canada. Acest gen de magazin se numește department store în engleză, iar un corespondent românesc (nu știu dacă mai există) ar fi magazinul Victoria din București (era situat nu departe de strada Lipscani, în sediul fostelor Galerii Lafayette).

Magazinul universal ocupă sedii elegante, pe mai multe nivele și vinde mărfuri cât se poate de diverse și de bună calitate, de la șosete și poșete la mașini de spălat și furtune de udat.

Ace, brice și carice, se găsesc de toate, iar Sears duce conceptul mai departe. A început să comercializeze un produs corespunzător cu vorba bătrânească. Produsul face parte din seria numită, cu tandrețe și un strop de mister, „Momente Elegante”.

Față de cataloagele Neckermann din anii 1970, progresul este evident. Sadomasochismul a intrat în sfârșit în mainstream și uite-așa a retezat Sears încă un cap al balaurului policefal al discriminării. Sau cel puțin i-a tăiat unghiile. La $55.99 și cu 20% reducere, e un chilipir.

sears

Emil Borcean

Emil Borcean

2 comentarii

 1. Corneliu
  10 august 2013

  Oho! E linkul in carne si oase!
  Atunci, la oaseee!

  P.S.
  O fi avand si parteneri potriviti de inchiriat?…

 2. adi
  10 august 2013

  Are si free shipping! Imi iau :))
  Oare care este return policy? ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian