FUNDATIA IOAN BARBUS

„Musulmanii nu au avut nimic de aface cu masacrul de la Beslan”

Liderul musulmanilor teroristi de la BeslanAcum 5 ani extremişti musulmani au invadat Şcoala Numărul 1 din Beslan, Rusia. Aceşti terorişti musulmani au ţinut ostateci peste o mie de persoane, cei mai multi copii.

Timp de 3 zile aceşti musulmani terorişti au ucis şi au torturat nenumărate victime.

Copiii erau împuşcaţi pentru că plîngeau. Părinţi şi copii erau împuşcaţi pentru că încercau să calmeze ostatecii. Fetiţele erau violate în grup. Fetiţele au fost violate cu ţevi de puşcă şi alte obiecte. Multe dintre ele nu au supravieţuit acestor violuri. Copiii erau forţaţi să îşi bea propria urină înainte de a fi executaţi.

Nu am mai auzit de lucruri atît de îngrozitoare ca cele făcute de aceste animale musulmane.
Vlad Ţepeş

beslan3

Şi totuşi, dacă ai urmărit ieri sursele majore de ştiri care au comemorat atrocităţile de acum 5 ani, NU vei afla că atacatorii erau musulmani. Au acţionat în numele lui Allah şi urmînd exemplul lui Mohamed. Scopul celor numiţi sec şi criminal, doar „terorişti”, cautînduli-se motivaţii gen naţionalismul, drogurile, bolile mintale, a fost de a umple inima ruşilor şi a întregii lumi de teroare. Au reuşit. Mă uitam ieri la principalul canal de ştiri din Olanda, nimic. Reportajul s-a încheiat cu nedumerirea reporterului: „care ar fi putut fi motivul pentru acest gen de atrocităţi?” BBC, SkyNews şi sursele majore de ştiri sînt terorizate, nici un cuvînt despre originea musulmană şi motivaţiile islamiste ale animalelor care au ucis acum 5 ani 330 de persoane dintre care 186 de copii.

Presa de la noi, nesurpinzător, este aproape indiferentă şi a publicat articole de cîteva paragrafe în care, din nou, nu se pomeneşte despre originea musulmană a teroriştilor. Europa este paralizată de teroare şi corectitudine politică.

Gardianul, Evenimentul Zilei, Cotidianul, etc. NIMIC.

beslan5Beslan 2009

Francesco adaugă următoarele:

Acelasi mesaj vine si de la Medvedev, presedintele Rusiei! Pe 28 august, agentia de presa RIA Novosti a publicat o Link-ul relatare de la discursul pe care l-a tinut Medvedev la Soci in fata muftiilor si a altor reprezentanti oficiali regionali din Caucazul de Nord. El a criticat utilizarea de media a termenului de „extremist islamic”, termenul acceptat fiind cel de militant.

Pentru Medvedev un militant:

„…nu are religie, chiar dacă undeva in capul sau gandeste că este un adevarat musulman. El nu este un musulman, ci doar un bandit.”

Cu acelasi prilej Medvedev a promis că un nou canal de televiziune digitală de stat va incepe sa emita, si va transmite invătăturile islamului, aceasta solutie „modernă si morală” vrand sa contrabalanseze influenta siturilor „extremiste” (fără precizarea „islamiste”). Insă tot Medvedev a spus:

„Citesc uneori ce se scrie in acele situri – si mi se ridică părul in cap. Nu au nimic de-a face cu islamul.”

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

2 comentarii

  1. chriscross
    2 septembrie 2009


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian