FUNDATIA IOAN BARBUS

Nea Ion Şopîrlă

Un nea Ion ne trimite o observaţie perspicace:

Cand va zice lumea ca adevaratii fanatici,radicali si cu probleme la circuit sunteti chiar voi va ofticati si o dati in balarii…

atacul din mumbai

UN NEA ION

Perspicacitatea lui nea Ion e de împrumut, de fapt se trage de la aceste rînduri şi mai perspicace:

Despre atacurile de ieri de la Mumbai aţi auzit. Aşa cum aţi auzit şi explicaţiile oficiale care s-au grăbit să pună deranjul în cârca Al Qaeda şi a militanţilor islamişti. Sigur ! Ce comod. Da’ ia să vedem:

Locals say the orgy of killings in Mumbai began here. Three men walked into the cafe, drank beer, settled their bills and walked out. Then they fished out guns from their bags and began firing.

Deci islamiştii ăia n-aveau problemă cu băutul de berici. Fundamentalişti rău.

“They did not look Indian, they looked foreign. One of them, I thought, had blonde hair. The other had a punkish hairstyle. They were neatly dressed,” says Mr Amir.

Then, the “foreign looking, fair skinned” men, as Mr Mishra remembers them, simply carried on killing.

Da. Devine clar. Blonzi, punkişti. Islamici sadea.

terorist_punkist

Terorist punkist

Da, devine foarte clar. E Mossadu’ şi doi finlandezi, dintre care unul punkist. Din păcate, nu prea ajută faptul că din toate fotografiile publicate, nici un terorist nu are păr blond, coafură punkista sau culoarea pielii alb de Helsinki, dar dacă aşa zice martorul ocular… Hm, cred totuşi că nu este exagerat să presupun că Mossadu’ are suficientă minte şi bani ca să cumpere o soluţie de vopsit părul pentru finlandezii pe care îi trimite în misiune specială la Mumbai. Presupun că într-o operaţiune în care urmăreşti să manipulezi opinia publică, îţi vei trimite blonzii în teren doar după ce le-ai vopsit părul într-o culoare care să nu se deosebească de cea a localnicilor… umblatul cu cioara vopsită e totuşi specialitatea serviciilor de spionaj. Faptul că unul sau doi terorişti au avut păr blond sau înfoiat multicolor indică mai degrabă o diversiune din partea islamiştilor — dar, ţinînd cont de mutrele fotografiate deja, total inutilă. Dilema se îngroaşă rău de tot: nu au cum să-şi vopsească părul, doar sînt musulmani! Darămite să bea bere!! Toţi perspicacii ştiu atîta lucru.

Ce nu ştiu, sînt obiceiurile musulmanilor care au pus la cale 9/11 (altă operaţiune Mossad). Pe timpul şederii lor în SUA, în săptămînile premergătoare atacului din 11 septembrie, pioşii musulmani Mohamed Atta, Ziad Jarrah, Nawaf Alhazmi, Satam Al Suqami, Waleed M. Alshehri şi Wail Alshehri s-au îndeletnicit ocazional cu aceste activităţi total neislamice:

 • consumul de alcool în baruri
 • închirierea de casete video pornografice
 • consumul de dame… de consum
 • frecventarea de cluburi erotice şi strip-tease, cu tot cu prestare de servicii din partea profesionistelor angajate pentru bună-dispoziţia clienţilor

Nu e nici o supărare, sînt lucruri care s-au întîmplat demult, pe vremea cînd perspicacii de azi descifrau misterele regulii de trei simplă. Le-a plăcut aşa de mult încît o aplică la tot ce le iese în cale.

Terrorists partied with hooker at Hub-area hotel
Tracing Trail Of Hijackers
FBI tracks down the Florida lair of flying school terrorists
A Careful Sequence of Mundane Dealings Sows a Day of Bloody Terror for Hijackers
The PlotPuteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

2 comentarii

 1. Imperialistu'
  29 noiembrie 2008

  Ce sa-i ceri tov. Mordechai? Fan al lui Howard Zinn, impresionat tare de minciunile din scrisoarea lui Saddam catre poporul american, simpatizant PSD. Tipul e un dezastru.

  Daca pana si acum, cu ocazia atacurilor din Mumbay, cand implicarea islamica este mai mult decat evidenta, s-au trezit unii sa dea vina pe americani/ Mossad/ oricine altcineva, iti dai seama ce vremuri traim? Niciodata in istoria umanitatii, informatiile nu au fost mai la indemana, dar cu toate acestea, nicicand ignoranta nu a fost mai mare. :mrgreen: Minunat!

  P.S. Tare de tot clipul cu Caragiu. ????

 2. Francesco
  29 noiembrie 2008

  Nea Ion Soparla a adaugat la comentarii ca intr-una din fotografii i se pare ca a descoperit un tip cu trasaturi caucaziene. De aici, trage – se trage concluzia ca exista o conspiratie WASP-USA sau poate Israel, nu bunii si cuminteii adepti ai „religiei pacii”.

  Comentariul pa care l-am postat pe blog a fost sters de Nea Ion Soparla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian