FUNDATIA IOAN BARBUS

Neamurile toate te fericim pe tine, una, de Dumnezeu Născătoare

Neamurile toate te fericim pe tine, una, de Dumnezeu Născătoare (Irmos la Adormirea Maicii Domnului)

Portalul În Linie Dreaptă urează La mulți ani tuturor celor care poartă numele Maicii Domnului, ca și membrilor Marinei României și familiilor lor!

Maica Domnului cu Pruncul îmbrăcat în zeghe - frescă de Arsenie Boca din biserica Sfântul Elefterie din București  - sursa foto

„Maica Domnului cu Pruncul îmbrăcat în zeghe” – frescă de Arsenie Boca din biserica Sfântul Elefterie Nou din București – mai multe detalii despre fresca, aici

În această zi, să ne amintim că Preacurata este ocrotitoarea României și să ne încredințăm mijlocirii ei, gândindu-ne la mesajul său de la Fatima  și la pilda celor care au biruit încercările, punându-și nădejdea în ea.

„Jertfiți-vă pentru păcătoși și spuneți de multe ori, mai ales când faceți câte o jertfă: Isuse, asta este din iubire pentru Tine, pentru întoarcerea păcătoșilor și ca ispășire pentru păcatele făptuite împotriva Inimii Neprihănite a Mariei.”

„Ați văzut iadul unde se duc sufletele sărmanilor păcătoși. Pentru ca să se mântuiască, Dumnezeu vrea să întemeieze în lume evlavia față de Inima mea Neprihănită. Dacă ce vă spun va fi împlinit, multe suflete vor fi mântuite și va fi pace. Războiul se va sfârși, însă dacă oamenii nu încetează să îl mânie pe Dumnezeu, un război și mai rău va izbucni în timpul lui Pius al XI-lea. Când veți vedea într-o noapte o lumină necunoscută, să știți că acesta este un semn mare pe care vi-l dă Dumnezeu, că e gata să pedepsească lumea pentru crimele sale, prin război, foamete, prigonirea Bisericii și a Sfântului Părinte. Pentru a împiedica acestea, voi veni să vă cer închinarea Rusiei la Inima mea Neprihănită și Sfânta Împărtășanie de ispășire în primele sâmbete ale lunii. Dacă cerințele mele sunt îndeplinite, Rusia se va întoarce la Dumnezeu și va fi pace. Dacă nu, își va răspândi erorile în toată lumea, pricinuind războaie și prigonirea Bisericii. Cei buni vor fi martirizați, Sfântul Părinte va avea mult de suferit, multe națiuni vor fi nimicite. În cele din urmă, Inima mea Neprihănită va birui. Sfântul Părinte îmi va închina Rusia și ea se va întoarce la Dumnezeu, iar lumii i se va dărui un timp de pace.”

Maica Domnului către Lucia,
Francisco și Jacinta, la 13 iulie 1917

„A venit timpul când Dumnezeu îi cere Sfântului Părinte, în unire cu toți episcopii din lume, să închine Rusia Inimii mele Neprihănite, făgăduind să o mântuiască pe această cale. Sunt atât de multe suflete pe care Dreptatea Dumnezeiască le osândește pentru păcate înfăptuite împotriva mea, încât am venit să vă cer fapte de ispășire: jertfiți-vă pentru această intenție și rugați-vă.”

Maica Domnului către Lucia, la 13 iunie 1929

 „Amintind că, după o răspândită tradiţie populară, România este numită „Grădina Maicii Domnului”, aş dori să o rog pe Sfânta Fecioară, în această lună care îi este dedicată, să înteţească în sufletul creştinilor dorinţa deplinei unităţi, pentru ca împreună să fie ferment evanghelic. O rog pe Maria ca iubitul popor român să crească în valorile spirituale şi morale, pe care se fundamentează orice societate pe dimensiunea omului şi atentă faţă de binele comun. Ţie, cerească Mamă a Speranţei, îţi încredinţez mai ales familiile şi tinerii, care sunt viitorul iubitului popor al României”.

Papa Ioan Paul al II-lea, Roma, 12 mai 1999

 

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Redacţia

Redacţia

Conservatori români

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian