FUNDATIA IOAN BARBUS

O condamnare cât 10 calificări

În ziarele de sport gsp.ro: – sondaj: 14.000 împotriva graţierii lui Gică Popescu, 4.000 pentru – Viorel Moldovan vorbeşte ca Socrate: „Cum îţi aşterni aşa dormi. Îmi pare sincer rău, dar nu am ce face. Nu am avut niciun şoc. Ca cetăţean, legea trebuie să primeze şi legea a decis ca Gică Popescu … Continuare

În ziarele de sport

gsp.ro:
– sondaj: 14.000 împotriva graţierii lui Gică Popescu, 4.000 pentru
– Viorel Moldovan vorbeşte ca Socrate: „Cum îţi aşterni aşa dormi. Îmi pare sincer rău, dar nu am ce face. Nu am avut niciun şoc. Ca cetăţean, legea trebuie să primeze şi legea a decis ca Gică Popescu să intre la închisoare.” PMP, de la Udrea sau Marin Anton n-o să auziţi niciodată vorbele astea. Faceţi un tranfer şi luaţi-l pe Viorel Moldovan.
– Răzvan Burleanu: Nu voi semna o petiţie pentru graţierea lui Gică Popescu. PMP, şi Burleanu vă trebuie.
– Un avocat explică de ce Popescu a fost condamnat deşi a plătit nişte bani statului: Nu poţi plăti impozit pe o maşină furată.
– Tolontan, ca de obicei, amuţitor cu logica lui: „Cred că actualul preşedinte, Traian Băsescu, fie următorul preşedinte va fi tentat să-l graţieze pe Gică Popescu.” Adică marea analiză a lui Tolontan a epuizat toate variantele: fie ăsta, fie următorul îl va graţia sau nu.

prosport.ro
– sondaj dolcesport.ro: din 11.000 de voturi, 55% sunt pentru graţiere.
– Şi Pro Sport citează părerea unuia care vorbeşte să se afle în treabă, pe numele lui Cristian Tudor Popescu: „Băsescu e obligat să-l graţieze. Dacă refuză va părea un monstru.” Monstru pentru cine? Pentru câţi? Mai monstru decât l-au arătat Antenele şi CTP-ul însuşi în ultimii ani?

fanatik.ro:
– până şi cititorii lui Horică Ivanovici l-ar ţine la puşcărie pe Baci: din 500 de voturi, 55% sunt contra eliberării

poza e de pe romaniaultras.net, făcută la Timişoara

https://www.putinaemotie.ro/

Dorelian Bellu

Dorelian Bellu

Ce ai mai putea citi

Comentarii

 1. NeaSpune:

  Răspunde
  martie 8, 2014

  Ce m-ar bucura ca ieşirea din prostire a României profunde să se producă tot în zona prin care populaţia a fost prostită. Prin fotbal.

 2. ToiuSpune:

  Răspunde
  martie 8, 2014

  Hotnews: 78% (6700) impotriva gratierii, 13% (1200) pentru. Restul nu se exprima.
  In orice caz, deocamdata avem Romania-Lotul Becali 1-0. La pauza incep sa se agite blatistii: ba o sacosa, ba o reciprocitate, ba o cooperativa! In orice caz, batista pe tambal.
  De exemplu Cartianu se manifesta vehement pentru gratiere. In vara sustinea manifestarile (socialiste) impotriva Rosia Montana si nu avea o opinie formata vis-a-vis de gazele de sist-curios, la vremea aia, pentru ca el isi da cu parerea despre orice subiect apare pe piata! Mi se pare, in final, normala aceasta pozitie „principiala”: vorba aia, cine fura si minte!

 3. John GaltSpune:

  Răspunde
  martie 8, 2014

  In plus mai e si faptul ca cei care au completat sondajul sunt in general microbisti, procentul fiind sigur mai mare daca ar fi fost facut pe toata populatia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian