FUNDATIA IOAN BARBUS

Obama şi reabilitarea lui Mao (un comunist la Casa Albă)

Aud tot mai des în ultimii doi ani de Mao şi admiratorii lui, prea mulţi dintre ei avînd legături strînse cu Obama. Prestigioasa revistă Time a publicat în mai anul acesta un pictorial elogios al celui mai mare criminal din istoria omenirii, Mao Ţe-Tung; pentru Purtătorul de Cuvînt al Casei Albe, Mao este filosoful preferat, Manufacturing Czar, numit şi el de Obama, admirator al lui Mao.


The Men Who Would Be Mao

Mao, a fost cel mai mare criminal din istoria omenirii, în timpul “Marelui Salt Înainte” din China a călcat pe cadravele a mai bine de 45 de milioane de oameni. Totul în numele comunismului, la clădirea căruia orice sacrificiu poate şi trebuie făcut. O ideologie diabolică care a dus, fără excepţie, la trezirea color mai josnice şi înfiorătoare instince ale fiinţei umane.

Cu răspândirea foametei, însăşi supravieţuirea unei persoane obişnuită a depins din ce în ce mai mult de abilitatea de a minţi, de a fermeca, de a se ascunde, de a fura, de a înşela, de a jefui, de a devasta, de a face contrabandă, de a trişa, de a manipula sau orice alt fel de a dovedi că eşti mai deştept decât statul. Dar colectivizarea a forţat pe toată lumea, de asemenea, la un moment dat sau altul, pentru a face compromisuri morale sumbre. Oamenii s-au turnat unii pe alţii, unii părinţi furînd de la proprii lor copii, sau i-au vândut la străini pentru un pumn de grăunţe.

Promisiunile comunismului au produs de fiecare dată genocid şi au adus literalmente Iadul pe Pămînt.

Au fost ucişi selectiv oameni pentru că erau bogaţi, pentru că îşi târau picioarele, pentru că au vorbit sau pur şi simplu pentru că nu plăceau pentru indiferent ce motiv omului care deţinea polonicul de la cantină. Nenumăraţi oameni au fost ucişi în mod indirect, prin neglijenţă, deoarece cadrele locale (de partid, nt) au fost sub presiune să se concentreze pe cifre, mai degrabă decât pe oameni, asigurându-se că au îndeplinit obiectivele au fost încredinţate de către planificatorii de top.

Mao, un psihopat paranoic, caracteristici esenţiale pentru un conducător comunist:

Portretul care se conturează lui Mao însuşi nu este deloc măgulitor, şi este departe de imaginea publică cultivată cu atâta atenţie, astfel: incoerent în discursurile sale, obsedat de propriul său rol în istorie, de multe ori insistând asupra lucrurilor neînsemnate din trecut, un maestru în folosirea emoţiilor pentru a forţa un rezultat într-o adunare şi, mai presus de toate, insensibil la pierderi umane.

Marea Foamete a lui Mao: Istoria Celei Mai Devastatoare Catastrofe a Chinei

Nu asta este şi părerea clasei conducătoare a Statelor Unite. Obama s-a înconjurat de oameni care văd în Mao un exemplu şi în comunism o cale de urmat. Ce împart oamenii de mai jos cu Mao este progresismul şi orbirea morală, care sînt mult prea des, unul şi acelaşi lucru.

Găsit la Casa Albă, în bradul de Crăciun, în 2009:

Anita Dunn, Purtătorul de cuvînt al Casei Albe – 5 iunie 2009: “…doi dintre filosofii politici pe care îi apreciez cel mai mult: Mao Ţe Tung şi Maica Tereza…”

Ron Bloom – Manufacturing Czar: “Ştim că piaţa liberă este un nonsens[…] ştim că în general aici este vorba despre putere, că este un joc doar pentru adulţi şi fără reguli. Sîntem de acord cu Mao că puterea politică vin în primul rînd din ţeava revolverului, şi înţelegem că dacă doreşti un prieten ar trebui să îţi iei un cîine”

Un colaj foarte interesant cu personagiile administraţiei Obama şi declaraţiile lor vis a vis de reorganizarea socalistă şi adeseori comunistă a societăţii americane:

NICHOLAS D. KRISTOF scria pentru New York Times acum cîţiva ani:

Mao a fost un conducător catastrofal în multe, multe feluri[…] dar moştenirea lui Mao nu este rea în întregime[…] Reforma agrară din China, ca şi cele din Japonia şi Taiwan, au ajutat la punerea bazei prosperităţii de astăzi.[1] Emanciparea femeilor şi sfîrşitul căsătoriei între copii au transformat China din unele dintre cele mai rele locuri în care poţi fi o fată într-un loc în care femeile au mai multă egalitate decît în Japonia sau Corea.[2] Întradevăr, asaltul lui Mao împotriva vechilor structuri economic şi sociale au ajutat China să ajungă o puterea economică globală.[3]

Tom Blumer de la NewsBusters are următoarele obiecţii, evidente şi de bun simţ, invizibile se pare columnistului de la New York Times:

 • [1] – According to the Independent’s Akbar, Dikötter writes that “a third of all homes in China were destroyed to produce fertiliser and when the nation descended into famine and starvation.” This is “land reform”?
 • [2] – Thanks to China’s one-child policy, 30-40 million more girls than boys have been aborted. And Nick Kristof has the gall to favorably comment on the status of women in China?
 • [3] – Kristof’s highly debatable assertion that “Mao’s entire assault … made it easier” is one of the most horrific “end justifies the means” statements I’ve ever read.
  • Peste 100 de milioane de morţi şi miliarde de vieţi distruse nu sînt de ajuns. Ideologia este mai importantă. Comunismul mai merită o încercare.

  Cum să ucizi 25 de milioane de oameni

  Un inteviu cu un agent FBI infiltrat în organizaţia mentorului lui Obama, Bill Ayers, Weather Underground:

  Vreau să vă imaginaţi că staţi într-o cameră cu 25 de oameni, majoritatea cu diplome de la Columbia şi alte centre educaţionale binecunoscute, şi să îi auzi încercînd să realizeze logistica eliminării a 25 de milioane de oameni… şi erau foarte serioşi!


  Eyewitness to the Ayers Revolution

  Din descrierea secvenţei:

  Why have so many of Barack Hussein Obama’s White house appointees admired Mao Tse Tung (Mao Zedong)? From Whitehouse Communications Director Anita Dunn, Manufactoring Czar Ron Bloom, and Ex-Green Jobs Czar Van Jones?

  Maybe it’s because Barack Obama’s admires Maoist loving murderous marxist Communists like old friends and early mentors Bill Ayers and Bernardine Dohrn, who were part of the Weatherman terrorist group.

  Larry Grathwohl was inside the Weather men and spoke about what they wanted to do with the people who didn’t go along with their marxist overthrow of the U.S. Government.

  They wanted to kill millions like Mao did. Hey CIA and FBI these are the people now running our country’s government.

  In Romania: Terorismul comunist al Weather Underground promovat la Cluj

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

  Costin Andrieş

  Costin Andrieş

  Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  „Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

  aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
  Ce ai mai putea citi
  ro_RORomanian