FUNDATIA IOAN BARBUS

Obiceiurile sexuale din Afganistan si Pakistan sunt acum promovate de firma Converse

Povestea lui Desmond Napoles, băiețelul din New York îmbrăcat în drag queen și expus pe la paradele gay chiar de mama lui e destul de cunoscută în presa din America și din lume. La fel, se știe despre reprezentațiile lui de pe scenă, noaptea, din cluburi gay, unde i se aruncau bani precum striperilor în timp ce dansa, ceea ce a dus cu bun temei la o avalanșă de critici împotriva mamei lui și a autorităților care permit lucrurile acestea. Sexualizarea băiatului, expunerea lui la lumea consumului de droguri folosite în mediul gay, cum ar fi ketamina și rohypnolul, apariția lui la emisiunea unui criminal care a stat 17 ani în închisoare, alături de altele la care a fost supus copilul, se constituie într-o serie de abuzuri grave care au oripilat și scandalizat orice om decent care a aflat de acestea. Au fost lansate o mulțime de critici la adresa părinților lui Desmond și a autorităților și din partea multor persoane gay, din tot spectrul politic, deși Desmond reprezintă următorul nivel al pretinsei eliberării sexuale, pentru care au luptat zeci de ani activiștii mișcării politice a stângii gay.

https://inliniedreapta.net/amintiri-despre-viitorul-lgbt-pedofilia-drept-al-omului-nou/

Nu există nici o îndoială – e un scandal imens și un atac la decență nemaivăzute până acum, dar peste toate, e vorba de un gigantesc abuz săvârșit public împotriva unui copil, abuz din care există acuzația că trag foloase materiale părinții săi, ambii fără slujbe, dar deja asta contează mai puțin pe lângă grozăvia trăită de copil, pentru care nu s-a găsit încă soluția care să îl protejeze de abuzuri. În situația asta, autoritatea care se ocupă de protecția copiilor din New York, Serviciul de Protecție a Copilului, alături de Departamentul Poliției din New York, de Centrul pentru copii pierduți și abuzați, Ministerul muncii și Procuratura regională au cercetat cazul copilului dar până acum au ajuns la concluzia că acesta nu ar fi fost supus la rele tratamente sau abuzat în vreun fel, ca și cum dusul copilului îmbrăcat în drag queen la cele mai indecente parade, la sesiuni foto unde pozează în ipostaze explicit sexuale, să danseze la bară în cluburi gay, cu bani aruncați de spectatori excitați reprezintă o situație care nu afectează în nici un fel un copil de 10-11 ani. Dar nebunia asta imensă nu e un caz singular. Are corespondent în Canada, unde alt băiat de aceeași vârstă, Nemis Quinn Mélançon-Golden, cu numele de scenă Queen Lactatia apare fotografiat în ipostaze clar provocatoare, explicit sexuale, după ce a participat la parade și spectacole gay, așadar ideea folosirii copilului ca obiect sexual a prins între mai mulți părinții iresponsabili, cu apucături perverse. Răspunsul autorităților la cazurile lor, în față indignării îndreptățite a unui număr mare de oameni au fost clar inepte și în condițiile astea lucrurile mers mai departe spre mai rău, cum era de așteptat. Astfel, firma Converse, care produce articole sportive foarte cunoscute tinerilor, a anunțat că are un contract cu Desmond Napoles, pentru a apărea îmbrăcat ca drag queen în materialele de promovare ale firmei, în ipostazele care l-au făcut cunoscut. Pe pagina firmei se explică folosirea imaginii unor tineri gay și a lui Desmond prin celebrarea împlinirii a 50 de ani de la înființarea mișcării Pride.

Acum exploatarea cu nuanță clar sexuală a copilului este promovată public de mașina de publicitate bine pusă la punct a unei firme foarte cunoscute tinerilor din America și din întreaga lume, tineri care sunt deja țintă a promovării comportamentului deviant văzut la Desmond Napoles și Nemis Quinn Mélançon-Golden. Vechea zicală care spunea că nu există publicitate rea, ci numai publicitate, nu merge în cazul de aici – o mulțime de americani refuză deja să mai cumpere produsele firmei care promovează sexualizarea gay a copiilor. Sexualizare practicată deja de sute de ani în Afganistan și Pakistan, unde mulți se folosesc de nefericiții bacha bazi, băieței îmbrăcați în fete, exploatați sexual de perverșii din acea parte de lume.

ACP

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

ILD Contributor

ILD Contributor

2 Comments

  1. Cristi
    11 May 2019

    In schimb vigilenetele autoritati pt protectia copilului au grija ca nu cumva parintii sa-si abuzeze copilul oferindu-i educatie crestina. Ca aia islamica e ok, deja promovata in scolile din occident.

  2. Dorin
    11 May 2019

    Încă un motiv să luptăm cu toate forțele contra acestor bolnavi psihici, pe care îi apără niște politicieni interesați !! (mulți interesați chiar de „oferta” de carne vie – ce oribilă expresie….)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi