FUNDATIA IOAN BARBUS

Octombrie fierbinte

Also sprach Al Gore: octombrie ’08 a fost cel mai fierbinte octombrie. Aşa a decretat mîna dreaptă a Goracolului, institutul Goddard din cadrul NASA. De fapt temperaturile în octombrie au scăzut sub normal şi a nins pe platoul american, în China, Londra, Alpi şi Noua Zeelandă, dar asta nu e o scuză: cînd NASA declară căldură mare toată lumea se încolonează mintenaş şi iese în pas alergător la plajă pe gheţar.
The world has never seen such freezing heat

Emil Borcean

Emil Borcean

2 comentarii

 1. Imperialistu'
  22 noiembrie 2008

  Crezi ca ii pasa cuiva de realitate, Emil? Realitatea este ultima problema a acestor indivizi. Unii sunt verzi pentru ca se simt importanti, unii pentru ca sunt naivi si nu-si pun intrebari, altii pentru ca si-au dat seama ca pot profita de vanitatea primilor si ignoranta celorlalti.

  Nu mai conteaza ce se intampla in realitate. Important este ca am convenit ca Incalzirea Globala exista. Gata, e scris! Iar daca e scris, e real.

 2. Imperialistu'
  22 noiembrie 2008

  Lumea lui Hancu – Partidul, Ceausescu, Ecologia

  P.S.

  Introduction to Anthill Socialism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian