FUNDATIA IOAN BARBUS

Photoshop-ul musulmanului ofensat

Musulmanul, care este într-adevar ofensat de orice, nu s-a simţit bine văzând poza de la deschiderea convorbirilor de pace israelo-palestiniene în care venerabilul preşedinte Mubarak păşeşte în rândul din spate al grupului de conducători.
Şi atunci, ce poate fi mai corect decat să fie restaurata dreptatea arabă, absolută prin definiţie, prin orice mijloace, în cazul acesta minunatul Photoshop.
Şi iată astfel cum a reuşit s-o facă ziarul „Al Ahram”:

Pentru comparaţie şi concluzii…


Corneliu

Corneliu

Comentarii

 1. GodefroySpune:

  Răspunde
  septembrie 16, 2010

  Tot ultimii raman in toate domeniile minus terorism unde sint TATAL LOR.

 2. vladSpune:

  Răspunde
  septembrie 16, 2010

  foarte tare corneliu ????

 3. abbuSpune:

  Răspunde
  septembrie 16, 2010

  excelent…..!!!
  nimeni nu s-a gandit la varsta lui Mubarak si la faptul ca a fost grav bolnav,asa ca este mai putin sprinten….
  corneliu…felicitari,as vrea sa preiau si eu la blog -se poate ?

 4. costinSpune:

  Răspunde
  septembrie 16, 2010

  caricatura musulmanului ofensat:

  An institution in Tehran is inviting caricaturists from around the world to submit cartoons for an online exhibition in response to Florida Pastor Terry Jones’s threat to burn copies of the Quran to mark the ninth anniversary of the 9/11 terror attacks.

  Suggested themes are “Devil against Holly [sic] Books,” “Burning Quran,” and “Devil against Human Nature.” Jones is the author of a book entitled “Islam is of the Devil.”

 5. CorneliuSpune:

  Răspunde
  septembrie 16, 2010

  @ Abbu
  Poti prelua materialul sub orice forma.
  @ Costin
  Asa arata nu numai propaganda musulmanului ofensat, ci si opinia publica creata de ea. Si pana la urma, asa se rescrie istoria.

 6. calehariSpune:

  Răspunde
  septembrie 16, 2010

  Corneliu , in sfarsit a ajuns faza ta cu MUBARAK , la stirile PRO TV.

 7. CorneliuSpune:

  Răspunde
  septembrie 16, 2010

  @ Calehari
  Probabil ca in prealabil au avut loc consultari indelungate si aprofundate cu supervaizerul de political corect, care a luat raspunderea asupra sa.
  Apropo, unde este al nostru?…
  Nu e bine, tovarasi!

 8. abbuSpune:

  Răspunde
  septembrie 16, 2010

  si un alt caz de ofensa…..

  dicoteca „La Meca” in Spania

  va aduce razboiul lumii musulmane cu aceasta minunata tara…!!

 9. abbuSpune:

  Răspunde
  septembrie 16, 2010

  Corneliu,scuze pentru intarziere-multe multumiri pentru ok

 10. calehariSpune:

  Răspunde
  septembrie 16, 2010

  Corneliu #7.Putem interpreta si altfel:vazand ca cele doua fotografii au aparut comentate pe Patruped , Pro Tv s-a grabit sa le dea , ca sa nu ramana de caruta . ????

 11. CorneliuSpune:

  Răspunde
  septembrie 16, 2010

  @ Calehari #7
  Posibil si asa. Asta ar arata ca Patruped are audientza si influentza. Nu putem decat sa ne bucuram, dar sa ne pastram nivelul si credibilitatea.

 12. CorneliuSpune:

  Răspunde
  septembrie 16, 2010

  Apropo, informatia cu photoshopul a aparut si in Hotnews.
  http://economie.hotnews.ro/sti…..iniene.htm
  Am observat abia azi si am trimis un comentariu:

  (Sâmbătă, 18 septembrie 2010, 20:03)
  A.Corneliu [utilizator]
  Cultura minciunii este o componenta de baza in cultura araba. Avem aici doar un nevinovat esantion, in timp ce minciuna si deformarile constituie painea de toate zilele ale propagandei arabe, atat cea indreptata spre exterior, cat si, nu in mai mica masura, cea destinata propriilor popoare.
  Minciuna araba, ca metoda, creaza miturile cu care sunt indoctrinati oamenii de rand si „luptatorii” de tot felul.
  Poate ca cea mai proeminenta forma de minciuna este „taquia”, termen aflat in Coran si in Sharia, care defineste permisiunea, uneori chiar si obligatia dreptcredinciosului musulman sa se prefaca, sa minta pe „necredinciosi” pentru a obtine ceva din partea lor, in numele Islamului.
  Primul exemplu istoric de exonerare de obligatii, mentionat in Coran, este faimosul „tratat de la Hodeibia”, prin care la inceputul expansiunii Islamului, Mohamed, aflat in fruntea triburilor musulmane incheie un acord de pace cu Quraish, conducatorul adversarilor sai nemusulmani, ca dupa scurt timp sa prinda un moment prielnic, sa navaleasca in tabara lor si sa-i macelareasca pe toti. Aceasta actiune este considerata pana azi ca o fapta laudabila in lumea musulmana si ca exemplu de comportare cu „necredinciosii”.
  Aviz credulilor.

 13. lucianSpune:

  Răspunde
  septembrie 16, 2010

  http://pulse.yahoo.com/y/apps/…..;yap_js=US

 14. CorneliuSpune:

  Răspunde
  septembrie 16, 2010

  Minunata civilizatie araba si prostitutia sacra.

  http://www.haaretz.com/blogs/m…..t-1.301905

  In fiecare saptamana vajnice „luptatoare pentru pace” vin sa „demonstreze pasnic” – cu violentzele obisnuite – in doua locuri anumite (Naalin si Bilin) impotriva barierei de securitate ridicate de Israel si menite sa impiedice infiltrarea teroristilor. De mentionat ca bariera, de la ridicarea ei, a avut o eficienta de 100%.
  Dar tinerii si infocatii luptatori arabi pentru pace au mai gasit acestor luptatoare natange o utlizare in plus: le invita in sat si fac cu ele treaba cea buna, probabil fara consimtamantul lor. Deci, mai e vorba si de viol.
  Unele s-au plans. Altele au reclamat la politie.
  Dar organizatiile luptatoare pentru pace au fost vigilente: fetele au fost convinse sa-si retraga plangerile.
  Au facut-o de dragul cauzei nobile si mai ales pentru a nu stirbi minunata imagine angelica a palestinienilor si ca nu-si supere aliatii, care au o cu totul alta conceptie asupra relatiilor cu femeia si la care relatia cu o femeie nemusulmana e considerata o fapta buna. Iar fetele care n-au acceptat de buna voie gratiile celor pentru care luptau, si-au sacrificat drepturile personale pe altarul „cauzei”.
  Asta imi aminteste ceva de „prostitutia sacra” ce exista la unele popoare primitive…
  Asa ca, atunci cand aud de asemenea organizatii, imi vine o usoara senzatie de voma.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră în scenă oștirea recrutată de Moscova. În România e destul să te uiți expeditiv în jur și vei descoperi șoșocisme la orice nivel, la orice televiziune, pe site după site. Sunt formatori de opinie care, sistematic, strâmbă realitatea de acasă, unde atacă metodic repere românești autentice, mai ales dacă mai sunt în viață, cum …

Totul se plătește… Gratuitatea nu e pentru negustorii de idei numiți cândva sofiști, imuni la adevăr și la plata Domnului, vibranți însă la plățile și polițele pământești. Inclusiv comunicarea publică a „adevărului” despre marea neutralitate, orbirea altora prin manipulare patetic autovictimizantă, încâlcirea programatică a lucrurilor până la confundarea călăului cu victima și a Occidentului cu …

Ambasadorului rus de la Chișinău i s-a ridicat tensiunea și a dat un comunicat despre criminalii care au trimis tancul sovietic după nava rusească. A făcut trimitere la faptele eroice ale criminalilor care ne-au ocupat și omorât, a plâns un pic despre soarta grea a ocupanților și a lăsat sa se înțeleagă că nimic nu …

CândOrbán sau Putin critică Occidentul, o fac de pe poziții revizioniste (halucinante, fiindcă Ungaria Mare și URSS sunt cadavre istorice). În schimb, conservatorii polonezi, care denunță cu egală vehemență ingineriile sociale “progresiste” și cârdășia iresponsabilă cu Putin în UE, au dreptate pe toată linia, cum recunosc acum doar pe jumătate oficialii UE (să vedem când …

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian