FUNDATIA IOAN BARBUS

Ponta şi ai lui, proştii satului

“Astăzi, MAE a transmis la Bruxelles, la Comisia Europeană, componenţa și mandatul delegaţiei României. Am primit tot azi agenda finală a reuniunii de pe 28 – 29 iunie. Pot să vă confirm că punctele aflate pe ordinea de zi a Consiliului European sunt…”, a declarat azi-dimineaţă, premierul român Victor Ponta. Evident, orice persoană raţională se va întreba de ce Ponta trimite la Comisie lista cu persoanele care vor merge la Consiliul European? Orice om înţelege că dacă vrei să mergi la un restaurant, îşi faci rezervare la restaurant. Dacă vrei să mergi la circ, îţi rezervi bilete de la circ. Nu şi Ponta. Isteţii aduşi de Marga la Ministerul de Externe, în frunte cu fiul doamnei Zoe Petre, habar nu au pe ce lume trăiesc.

Confirmarea tâmpeniei a venit chiar de la purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, care a explicat că “Lista nu trebuie trimisă la noi, MAE a gresit adresa!”.

Nu vă bucuraţi. Guvernarea USL nu se face doar pe ea de râs. Ponta şi ai lui internaţionalizează un război intern, chiar cu riscul de a arăta cât de slab pregătiţi sunt. Gafele guvernului şi ale MAE roman sunt fără precedent în istoria recentă a României. Întreaga Europă râde de noi. Din cauza găştii instalate la Palatul Victoria şi la Ministerul de Externe, am ajuns proştii satului.

 

 

 

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

George Rîpă

George Rîpă

3 comentarii

 1. Anca Cernea
  20 iunie 2012

  eu nu sunt sigură că nimerește Bxl-ul, s-ar putea ca nici MAE să nu știe să-l îndrume, ăștia o iau, din reflex, spre Est

 2. Liv St Omer
  20 iunie 2012

  Ba ne bucuram, George, de ce nu? (spuse fantezistul de serviciu). Nu era teoria aia cu „sa ne fie o perioada scurta mai rau, ca pe urma saq ne fie mai bine”? Pai poate ca aici e „clenciul”, poate in guvernarea Ponta 1 ne va fi mai rau, dar pe urma vom invata pe cine sa votam, si ne va fi apoi putin mai bine. Zic si eu, nu dau cu parul.

 3. Daniel Francesco
  20 iunie 2012

  Asta cu Ponta si ai lui… continua. HotNews o numeste situatie jenanta deoarece Guvernul a trimis revistei Nature un drept la replica plin de greseli de ortografie, exprimari tip Vanghelie si altele de calibrul celui mai cinstit guvern. O Mostra:

  Victor Ponta a fost acuzat ca a plagiat in teza sa de doctorat o lucrare a reputatului specialist roman Ion Diaconu. Varianta in limba engleza este insa alta, iar Ion Diaconu nu este specialist, ci, eventual, „specialitati”: Victor Ponta was accused of plagiarizing in his PhD thesis a paper authored by the reputed Romanian specials [sic] Ion Diaconu.

  E si pe prima pagina din Nature, ca sa ne facem de tot de ras. Cu Bombo mergeam in Congo, cu Ponta nici talibanii nu ne primesc! ????

  Asa cum spune Aligica:

  “One could almost feel pity for all these guys who have power and money, and who are now craving intellectual recognition,” says Aligica. “Unfortunately these incidents just add to the disrepute of Romanian academic standards and create extra pressure that real Romanian scholars and scientists will now have to fight against.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian