FUNDATIA IOAN BARBUS

Primăvara arabă din Egipt a hotărât: evreii sunt marii dușmani ai Egiptului

În timp ce Iranul își pregătește liniștit armele nucleare, sub privirile triadei marilor bărbați de stat Barack Hussein Obama – David „Golden-Boy” Cameron – Nicholas „Napoleon” Sarkozy, democrația egipteană (susținută propagandistic în forma ei stradală de CNN, BBC și Euronews împotriva „dictatorului” Hosni Mubarak) ia decizii tot mai interesante. Camera inferioară a parlamentului egiptean tocmai a aprobat o moțiune care declară că Israelul este principalul inamic al Egiptului și cere expulzarea ambasadorului israelian și oprirea exportului de gaz către Israel. Textul a fost redactat de Comitetul Afacerilor Arabe al Adunării Poporului (camera inferioară a legislativului).

În raport se scriu următoarele:

„Egiptul revoluționar nu va fi vreodată un prieten, partener sau aliat entității sinoiste pe care o considerăm inamicul numărul unu al Egiptului și națiunii arabe. Cu această entitate se va trata precum cu un dușman și astfel guvernul egiptean este chemat să își reevalueze toate relațiile și acordurile semnate cu acel inamic.”

Atenție mare la cuvinte. Parlamentul egiptean vorbește despre „entitatea sionistă”, nu despre Israel. Singurii care folosesc expresia asta sunt islamiștii cei mai turbați din zonele șiită (Iranul lui Ahmadinejad, Hezbollah) și grupările teroriste „palestiniene” H.A.M.A.S. și Al-Fatah.

Știam că așa se va întâmpla. De ce? Pentru că noi, spre deosebire de așa-zișii formatori de opinie orientaliști sau din mass-media, chiar suntem atenți la ce spun, fac și gândesc acești oameni. Chiar am publicat pe ILD rezultatele unui sondaj de opinie făcut în lumea arabă de Pew Research Center. Reieșea cât se poate de clar că rezultatul manifestațiilor anti-Mubarak va fi un regim islamist, panarab, antisemit, anticreștin, antieuropean. Nici un ziar din România nu a fost interesat de un asemenea material, nici un site de știri, nici o televiziune. Sau poate că nu au avut mintea necesară pentru a-l găsi. E greu să mai faci jurnalism când sursele de informare sunt Associated Press și Al-Reuters, iar modelul e stângismul deșănțat BBC/CNN.

Acestea fiind zise, oare vă mai amintiți cum marile conștiințe liberale și socialiste ne spuneau că acest veritabil moment 1989 al Egiptului va face lumea mai bună? Vă mai aduceți aminte cum toți ecsperții îi desconsiderau pe prudenți numindu-i „islamofobi” și „propagandiști” ai dictatorilor numai pentru că nu credeau în virtuțile „democrației musulmane”? Unde sunt toate aceste capete sec-luminate să-și privească profețiile? Aș vrea să le înmânez un premiu pe măsura efortului depus.

Pentru serviciile excepţionale aduse comunităţii islamiste din Egipt, site-ul În Linie Dreaptă îi decorează, în absență, pe ecsperții Primăverii Arabe cu Ordinul Barack Obama al Idiotului Util, în grad de Mare Fanfaron.

Ordinul Idiotului Util

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Vlad M.

Vlad M.

3 comentarii

 1. Theo
  13 martie 2012

  Trist, din pacate adevarat. Chiar daca nu au avut un rol direct in rasturnarea lui Mubarak (asta e de vazut), America a participat la prepararea „democratiei” egiptene. Insa socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa.

  Din pacate, Occidentul nu a invatzat nimic din rasturnarea sahului persan.

 2. Silvapro
  13 martie 2012

  N-am observat ca vreun stingist politician sau om obisnuit vreodata sa zica „am gresit in aprecieri”, cind ralitatea loveste si de fapt se doveste a fi ceea ce sustineau cei de dreapta. Numai atunci cind un stingist are curajul sa priveasca adevarul in fata si trece la dreapata. Altfel, sint lipsiti de resposabilitate, pot trimbita tot ce vor, nimeni (adica mass media) de obicei nu le cere socoteala. Ca niste copii inconstienti, alintati si favorizati. Dar se cred destepti nevoie mare. Se simt parca le-a pus D-zeu mina in cap. Ca niste trintori spirituali.

  Dezgustator.

 3. Silvapro
  13 martie 2012

  Saadat’s assassination.

  Isn’t it interesting that Carter is willing to support the group, Muslim Brotherhood, that utterly despises his “biggest achievement” so much that it assassinated one of its signatories?

  http://www.shoebat.com/2012/03…..e-trusted/

  Egyptian MP proposes Crucifixions as Punishment for Crimes
  http://www.shoebat.com/2012/03…..or-crimes/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian