FUNDATIA IOAN BARBUS

Pro TV prezintă: „Barack Obama e mai tare ca Brad Pitt!”

Da, m-aţi prins, it’s old news. Nu am aflat de sondajul ăsta la timp pentru ca nu mă mai uit la televizor din 2003.

Oare de ce? Pentru că este o imensă pierdere de timp şi neuroni. Te ridici din fotoliu dupa 7 ore de Pro TV, OTV, Realitatea şi îţi blestemi zilele. Nu ai alfat nimic, nu ai înţeşes nimic despre nimeni, te ridici un pic mai îndobitocit şi cu noi cunoştinţe despre ultimele relaţii ale lui Pepe, cu ultimele motive pentru care Băsescu e un idiot şi cu revelaţia că „Obama este mai tare ca Brad Pitt”*.

Obama e mai tare ca Brad PittCel putin asa spune un sondaj, in care presedintele e declarat mai elegant, mai stilat si mai ferchezuit decat partenerul de viata al Angelinei Jolie.

Sondajul a fost realizat de barbati, care s-au declarat clar impresionati de costumele lui Barack Obama. Nu l-au uitat nici pe Brad Pitt, pe care il admira pentru ca arata bine si in jeansi, si la patru ace.

Locul trei i-a revenit lui David Beckham, unul dintre cei mai fotografiati oameni din lume, care a iesit in evidenta inclusiv cu stilul vestimentar.

Daniel Craig si Al Pacino sunt, de asemenea, modele demne de urmat si au fost votati pe locurile patru si cinci.

In topul realizat de onepoll.com, cu ajutorul a 3.000 de barbati se mai afla George Clooney, Bill Nighy, Clint Eastwood, Will Smith si Andy Warhol.
Pro TV

*Şi totul între două reprize de manele, to spice things up.

———————————————
Din registrul „Pro, TV ştie el ce ştie”:

 • Mesia s-a întors!
 • “In Obama We Trust”
 • Chavez: “Socialismul venezuelean îşi face loc în SUA prin administraţia Obama”
 • Top 10 al scuzelor lui Obama
 • Rebranding America
 • Obama: SUA ar putea fi considerată drept “una dintre cele mai mari ţări musulmane din lume”
 • Costin Andrieş

  Costin Andrieş

  Măgurele -> Britania -> Gent -> Patruped:bun Biped:rău -> În Linie Dreaptă https://twitter.com/CostinAndriess

  Comentarii

  1. RiddickSpune:

   Răspunde
   august 3, 2009

   O copie dupa certificatul de nastere kenyan al lui Obama a inceput sa circule. Avocata care a facut dezvaluirea a deschis actiune juridica pentru autentificarea documentului :

   http://www.theodoresworld.net/…..uzzle.html

  2. costinSpune:

   Răspunde
   august 3, 2009

   Riddik, asta e un subiect complicat inca nu ma apuc de el. Dar vine ea si vremea aia.
   Imperialistu? Te bagi?

  3. Imperialistu'Spune:

   Răspunde
   august 3, 2009

   In seama? E vreo aluzie subtila la faptul ca trebuie sa pun osu’ la treaba la ceva concret? ????

  4. costinSpune:

   Răspunde
   august 3, 2009

   Nu a fost subtil, a fost pe fata? Si asa stai si tai frunza degeaba! ????

  5. costinSpune:

   Răspunde
   august 3, 2009

   pe unde or umbla veveritele? ????

  6. dr. jonesSpune:

   Răspunde
   august 3, 2009

   Eu de la bun inceput am privit subiectul asta cu suspiciune si l-am catalogat si aruncat in zona teoriilor conspiratiei.
   Si totusi! Administratia prefera sa plateasca o gramada de bani in procesele intentate ( un caz recent este al unui soldat care a refuzat sa plece in Afghanistan pretinzand ca Obama nu are dreptul sa fie comandantul suprem al armatei – intentand proces pe tema asta) cand ar fi cat se poate de usor sa scoata acel certificat si sa il arate, nu?
   Daca aceasta „teoriei a conspiratiei” cum o consider eu se dovedeste a fi adevarata: ei bine, toata lumea are de suferitZ: democrati, republicani, presa, justitie samd.
   Mccain s-a declarat multumit in campania electorala de probele aduse.
   Acelasi Mccain insa il ridica in slavi pe Obama acum vreo luna.
   Deci nu mai poti pune mare baza pe spusele lui.
   Si am observat ca procentul celor care cred aceasta teorie este in crestere – asta o pun pe balbaiala si felul neprofesionist in care este tratata situatia de catre autoritati.
   Ceva de genul: ” hai domne sa fim seriosi! Nu va aratam nici un certificat – e o prostie ce sustineti!”
   Ca in genul: „Plecaciune? Ce placaciune? Noi nu am vazut nici o plecaciune acolo – ala era mai scund asa ca presedintele s’a aplecat putin sa poata ajunge la el”.
   dar eu unul cred ca nu ar trebui sa va grabiti…

  7. costinSpune:

   Răspunde
   august 3, 2009

   Da dr. jones,

   deocamdata la problem in suspensie, daca escaleaza inseamna ca e ceva serios, daca se stinge, nu a fost nimic serios.

   Este totusi normal ca lumea sa isi puna semne de intrebare. Vedem cu evolueaza…

  8. dr. jonesSpune:

   Răspunde
   august 3, 2009

   Mie spre exemplu, un subiect care imi place este Sarah Palin.
   Femeia asta este de o decenta care ii face pe leftisti sa isi smulga parul din cap si din nas.
   Cu toate ca incearca sa atraga cat mai putin atentia – are aceleasi cote de audienta ( daca nu chiar mai mari) decat presedintele in functie care iese la interval cel putin de 2 ori pe saptamana.
   Practic, leftistii sunt inebuniti pentru ca pe cat de mult incearca sa aduca acuzatii, zvonuri si soparle nefondate – se pare ca totusi celebritatea si increderea in ea creste.
   Un adevarat cosmar pentru leftisti: este integra, tine la familie, decenta si cu enorm mai putine gafe decat idolul lor.
   Plus principiile de la care nu se abate.

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Intră în scenă oștirea recrutată de Moscova. În România e destul să te uiți expeditiv în jur și vei descoperi șoșocisme la orice nivel, la orice televiziune, pe site după site. Sunt formatori de opinie care, sistematic, strâmbă realitatea de acasă, unde atacă metodic repere românești autentice, mai ales dacă mai sunt în viață, cum …

  Totul se plătește… Gratuitatea nu e pentru negustorii de idei numiți cândva sofiști, imuni la adevăr și la plata Domnului, vibranți însă la plățile și polițele pământești. Inclusiv comunicarea publică a „adevărului” despre marea neutralitate, orbirea altora prin manipulare patetic autovictimizantă, încâlcirea programatică a lucrurilor până la confundarea călăului cu victima și a Occidentului cu …

  Ambasadorului rus de la Chișinău i s-a ridicat tensiunea și a dat un comunicat despre criminalii care au trimis tancul sovietic după nava rusească. A făcut trimitere la faptele eroice ale criminalilor care ne-au ocupat și omorât, a plâns un pic despre soarta grea a ocupanților și a lăsat sa se înțeleagă că nimic nu …

  CândOrbán sau Putin critică Occidentul, o fac de pe poziții revizioniste (halucinante, fiindcă Ungaria Mare și URSS sunt cadavre istorice). În schimb, conservatorii polonezi, care denunță cu egală vehemență ingineriile sociale “progresiste” și cârdășia iresponsabilă cu Putin în UE, au dreptate pe toată linia, cum recunosc acum doar pe jumătate oficialii UE (să vedem când …

  A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

  Ce ai mai putea citi
  ro_RORomanian