FUNDATIA IOAN BARBUS

Remus Cernea: o viață de mapeț

Episodul 1, ianuarie 2012: cu dictatorul Băsescu şi cu teroriştii nu negociem, să-l izolăm, fraţilor, acum sau niciodată, să-l răsturnăm…ce-am avut şi ce-am pierdut ….să te ferească Dumnezeu de furia poporului, tiranuleee

Episodul 2, noiembrie 2012: tot un zâmbet, ceva mai liniştit, în compania agreabilă a câtorva foşti şi viitori puşcăriaşi: Mazăre, Nicuşor, Banias (alt cercetat penal, a testat deja arestul preventiv), Stroe etc.

Episodul 3, ieri: iepuraş, şi mai liniştit, la Palatul Cotroceni, adică în ograda dictatorului… l-a izolat acceptându-i invitaţia la pişcotăreală şi, mai ales, pentru a-şi asocia imaginea cu europenismul – de unde şi poza, mă-nţelegi? – , căci Cernea vrea acum să fie ales în parlamentul european… dar cârnatul e cârnat până la capăt: nu scrie că l-a invitat Băsescu, tiranul, ci „preşedinţia”

Câtă neobrăzare poate să încapă în mapeţul ăsta?

Dorelian Bellu

Dorelian Bellu

5 comentarii

 1. Daniel Francesco
  10 mai 2014

  Cel din fotografie este un impostor bassisst! Eu sunt adevaratul, principialul, nevandutul (doar fost consilier al lui Victor-Viorel Ponta – 34592 lei, fost consilier Hidroelectrica – 14 495 lei -, fost membru in comisia de privatizare a Nuclearoelectrica – 7083 lei, fost medaliat al lui Ion Ilici Iliescu, fost catindat la Presedintia Romaniei, etc) actualmente deputat lipsit de constiinata & ateu:

  the-muppets12

 2. Costin Andrieş
  10 mai 2014

  Remus a fost toate astea??

 3. Daniel Francesco
  10 mai 2014

  El in persoana, neclonat!

 4. Mihaela Bărbuş
  10 mai 2014

  Nu el zicea ca ar fi iesit in strada pe 21 decembrie 1989, dar nu a putut pentru ca l-a incuiat mama lui in casa?

 5. Ray Inferno
  10 mai 2014

  @Costin Andries: Remus a fost toate alea si ar putea fi si mai multe daca e pe bani.

  Un om care n-a muncit 5 minute in viata lui si care a castigat in cateva luni bani pe care nu-i castiga intr-o viata intreaga cei pe care-i plang el si impostorii de la criticspanac.

  Acum mai trebuie sa-si dea seama si cei pe care pretind astia ca-i apara, ca exact din cauza lor si a altora ca ei sunt ei saraci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian