FUNDATIA IOAN BARBUS

Revoluția uslașă, minut cu minut

Aici discutăm „revolutia borfasilor” şi comentăm atacurile socialistilor la adresa statului de drept. Până acum avem clară intenţia slujbaşilor lui Felix de a distruge instituţiile democratice din România si de a le plasa sub pulpana uslaşă. Instituţiile aflate, în aceste ore, sub asediul bolşevicilor, sunt urmatoarele:

 • Avocatul Poporului
 • Curtea Constituţională
 • Preşedinţii celor două Camere

VIDEO – Deputat PSD: “Noi am pierdut Razboiul Rece, l-au castigat americanii,
care ne-au impuiat capul cu reforma institutionala, cu reforma statului, cu reforma… dracu’ sa-i ia”

Scopul final este înlăturarea de la putere a preşedintelui Traian Basescu. Dacă vor reuşi acest lucru, bolşevizarea României va fi completă. Dincolo de scrisorile de sustinere catre CCR, dincolo de manifestaţia de joi, ce facem? Îmi permit să-l plagiez pe tovaraşul Nikolai Cernîşevski, şi vă întreb: „Ce-i de făcut?”

Update 29
Basescu suspendat. Hora ciumpalacilor

Update 28
Declaratia finala a lui Traian Basescu la suspendare

Update 27
Declaratia lui Traian Basescu din sedinta de suspendare (ora 17.39)

UPDATE 26

Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu pentru afirmatii defaimatoare

UPDATE 25

Sedinta plenului Parlamentului s-a incheiat

Concluziile sedintei:
a) cererea de suspendare a lui Traian Basescu a fost citita;
b) cererea va fi trimisa Curtii Constitutionale pentru aviz consultativ pina vineri la ora 12.00;
c) cererea PDL de constituire a unei comisii de ancheta a actelor de care presedintele este acuzat in cererea de suspendare a fost respinsa
Parlamentul a votat: Curtea Constitutionala trebuie sa dea avizul consultativ pe cererea de suspendare pina vineri, 6 iulie, la ora 12.00.

UPDATE24

Traian Basescu a ajuns la Parlament. Azi se citeste cererea de suspendare a presedintelui

10.00: Presedintele Traian Basescu a ajuns la Parlament. A fost intimpinat la intrarea in cladire de Valeriu Zgonea si Crin Antonescu, presedintii celor doua camere. Basescu le-a strins mina celor doi
09.55 Vasile Blaga, presedintele PDL: „Vom fi neconditionat de partea presedinteului, care nu face atlceva decat sa apere Constitutia si statul de drept. Am convocat colegiul director pentru luni. Am decis sa atacam la Curtea de apel Bucuresti Ordonanta de urgenta prin care au fost restranse atrbutiile Curtii Constitutionale.” Blaga a anuntat ca a cerut o comisie de ancheta pentru motivele invocate de USL in cererea de suspendare.

 

Update 23

Traian Basescu va fi prezent la sedinta Parlamentului in care se citeste cererea de suspendare din functie

Update 22 (joi, 6 iulie)

 Plenul Parlamentului se reuneste la ora 10:00 pentru citirea cererii de suspendare a presedintelui. Basescu nu a anuntat daca va participa

UPDATE 21

Adevarul: România, ameninţată cu suspendarea din UE

Liderul eurodeputaţilor creştin-democraţi germani va iniţia procedura de suspendare a României din Consiliul European pentru „lipsa standardelor minime funcţionării statului de drept.

Eurodeputatul Markus Ferber, preşedinte al delegaţiei Germaniei (CSU-CDU), din Parlamentul European, bun cunoscător al scenei politice româneşti, a declarat, în exclusivitate, pentru „Adevărul” Europa, că va iniţia demersurile pentru o sancţiune fără precedent împotriva României din cauza pericolelor care ameninţă statul de drept. „Sunt extrem de îngrijorat în legătură cu situaţia din România. Ceea ce se întâmplă este împotriva spiritului şi principiilor Uniunii Europene. Voi contacta Comisia Europeană şi instituţiile europene pentru a face toţi paşii necesari în vederea suspendării voturilor României din Consiliul European, pentru lipsa asigurării standardelor minime funcţionării statului de drept”, a declarat Ferber.

UPDATE 20
Astazi vor fi doua proteste. Unul in Piata Victoriei, cu oamenii de ieri, un al doilea in Piata Universitatii, organizat de cei care isi spun „societatea civila” (‘societatea ciuvica’ e termenul corect) in frunte cu Nicusor Dan. Mircea Marian scrie pe facebook:

Ok, m-am lamurit cine cheama lumea la Piata Universitatii: Liviu Mihaiu, fostul angajat al guvernului Tariceanu, pe care recent l-am vazut gudurandu-se pe langa Ponta. Pe pagina ONG-ului pe care-l conduce e poza lui Tariceanu, ma fac ca nu inteleg de ce. Am mari rezerve si fata de modul in care Agentia de Monitorizare a Presei, condusa de Mircea Toma a aparat independenta presei. Si Toma era recent in tandreturi cu Ponta, care se prefacea ca-l baga in seama, iar acum se bate pentru democratie. Imi dispalce si anuntul care spune ca nu sunt bineveniti politicini la mitingul acestor ONG-uri. Da cine sunt ei sa spuna cine vine si cine nu? Sa nu vina Liviu Mihaiu, care-i mai politician ca multi parlamentari. Pe scurt, raman pe Piata Victoria.

UPDATE 19

Cererea USL de suspendare a lui Traian Basescu

UPDATE 18

Motivele invocate de USL pentru suspendarea preşedintelui

Documentul conţine 7 motive de suspendare. Preşedintelui i se reproşează încălcări repetate ale Constituţiei.

I. Preşedintele a uzurpat rolul Prim-ministrului şi s-a substituit în atribuţiile constituţionale ale Guvernului.

II. Preşedintele a încălcat în mod repetat drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor prevăzute în Constituţie.

III. Preşedintele a încălcat în mod repetat principiul separaţiei puterilor în stat şi independenţa justiţiei.

IV. Preşedintele a iniţiat un proiect neconstituţional de revizuire a Constituţiei şi a încălcat procedura de revizuire a Constituţiei prevăzută de legea fundamentală.

V. Preşedintele a instigat la nerespectarea deciziilor Curţii Constituţionale şi a făcut presiuni directe asupra judecătorilor Curţii, făcându-le „vizite” înaintea unor decizii importante.

VI. Preşedintele a încălcat sistematic principiul neapartenenței politice a persoanei care ocupă funcţia prezidenţială şi a abandonat rolul constituţional de mediator în stat şi în societate.

VII. Preşedintele a încălcat în mod grav prevederile Constituţiei şi principiul fundamental al democraţiei reprezentative, atunci când declară că nu va numi un Prim-ministru din partea USL, chiar dacă această formaţiune politică va obţine majoritatea absolută în Parlament.

UPDATE 17

Mihai Răzvan Ungureanu: „Suntem mulţi. Trebuie să ne luăm ţara înapoi!”

USL a devenit o ameninţare la adresa stabilităţii României. Singura mare greşeală a acestui plan organizat minuţios este următoarea: ne dispreţuiesc şi ne consideră proşti şi laşi. Se înşeală amarnic. Suntem mulţi, vom fi şi mai mulţi, nu suntem proşti şi le vom dovedi că nu suntem laşi. Trebuie să fim conştienţi că totul depinde de noi, că din momentul acesta responsabilitatea pentru prezentul şi viitorul României depinde de fiecare cetăţean. Trebuie să ne luăm ţara înapoi!”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu, pentru Mediafax.

În opinia lui Ungureanu, ceea ce se întâmplă în România demonstrează că „ordinea constituţională este suspendată”, iar obligaţia tuturor cetăţenilor este recuperarea drepturilor şi a libertăţilor garantate de legea fundamentală a oricărui stat democratic, Constituţia.

El crede că au fost atacate în ultimile zile toate instituţiile fundamentale ale statului – Parlament, Curtea Constituţională, Avocatul Poporului, Preşedinţie.

„Ne confruntăm cu o situaţie în care o organizaţie politică nu mai respectă nicio lege, nicio regulă, în ciuda declaraţiilor şi a ieşirilor publice ale reprezentanţilor ei. Nu mai este respectată nicio normă, nu mai este respectată nicio cutumă.

Nu se spune că „aceasta este lupta politică, aşa este jocul politic”. Jocul lor politic poate că este aşa, dar nu au dreptul să se joace cu ţara noastră şi cu viaţa noatră ca să-şi protejeze privilegiile, averile, ca să scape de condamnări şi ca să nenorocească destinul familiilor noastre”

UPDATE 16

USL a finalizat cererea de suspendare. Documentul are 17 pagini şi se referă la ultimii doi ani şi jumătate

UPDATE 15

USL solicită sesiune extraordinară joi şi vineri pentru SUSPENDAREA PREŞEDINTELUI BĂSESCU

UPDATE 14

 Guvernul a diminuat atributiile Curtii Constitutionale printr-o Ordonanta de Urgenta, publicata rapid in Monitorul Oficial. Suspendarea presedintelui a devenit mai simpla

UPDATE 13

Eugen Nicolaescu (PNL) confirma ca astazi USL va depune in parlament cererea de suspendare a lui Traian Basescu. Sedinta de plen ar putea avea loc miine

UPDATE12

Guvernul a diminuat atributiile Curtii Constitutionale – surse. Mircea Dusa (USL) confirma existenta proiectului de OUG

UPDATE 11

Vasile Blaga: Ne aflam in fata unui atac premeditat si concentrat asupra institutiilor statului de drept si asupra valorilor democratice

UPDATE 10

Surse politice: Sedinta de plen reunit miercuri dupa-amiaza la Parlament, pe agenda este declansarea procedurii de suspendare a lui Traian Basescu

 

UPDATE 9 (miercuri, 5 iulie)

Conferinta de presa Vasile Blaga, miercuri, 4 iulie, ora 12.00

UPDATE 8

Filmul zilei de marti:

Blaga si Anastase demisi de la conducerea Senatului si Camerei/ Avocatul poporului, demis/ Intre revolta presedintelui, ingrijorarea diplomatilor straini, proteste de strada, reactiile din presa internationala si incercarea USL de a sustine ca totul „este doar un exercitu democratic”.

UPDATE 7

Deutsche Welle compară actuala situație politică din România cu cea din Germania nazistă

„Acesta e drumul pe care, judecând după suita de acţiuni şi decizii inedite în Europa de dincoace de Belarus, adoptate până acum, s-a hotărât să-l parcurgă cu viteza fulgerului cuplul Ponta-Antonescu”, precizează sursa citată. 

”În mintea mea de istoric amator fără doctorat şi plagiat toate acestea nu mi se par acţiuni originale, ci se asociază cu alte câteva celebre lovituri de stat, puciuri militare şi operaţiuni politico-poliţieneşti declanşate, în trecut, cu mai mult sau mai puţin succes. O amplă şi extrem de sângeroasă acţiune de asasinare şi răpire a unor presupuşi adversari ai regimului nazist a debutat în decembrie 1941, în baza unui decret semnat de Hitler. Sub faimosul „Nacht-und -Nebel-Erlass” dispăreau fără urme nenumăraţi duşmani reali sau imaginari ai regimului hitlerist din Europa ocupată.”

UPDATE 6 

Zgonea, noul preşedinte al Camerei:

Voi vorbi cu premierul Ponta despre ce vrea de la acest for legislativ

UPDATE 5

Reuters si France Presse comenteaza evolutiile politice de la Bucuresti:

Romania, situatie ingrijoratoare dupa o ofensiva a majoritatii aflate la putere

 

UPDATE 4

Traian Basescu, ton imperativ la adresa liderilor USL

Romania, ca la mineriada din 13-15 iunie 1990. Tinta finala a actiunilor majoritatii parlamentare conduse de Ponta, Antonescu, Daniel Constantin, Gabriel Oprea si Kelemen Hunor este punerea sub control a justitiei. Cer majoritatii parlamentare si liderilor sa inceteze imediat actiunile impotriva institutiilor Statului Roman!

UPDATE 3

Viviane Reding ‏@VivianeRedingEU 
I am seriously concerned about recent attacks on the independence of the Constitutional Court of Romania.

UPDATE 2

Curtea Constituţională: Toate atacurile din ultima perioadă echivalează cu desfiinţarea Curţii

UPDATE 1:

Ambasadorul SUA la Bucuresti: poate fi „o zi neagra in istoria Romaniei”

“Sunt profund preocupat de orice incercare de amenintare a independentei institutiilor democratice din Romania. Manipularea sau amenintarile la adresa institutiilor D-voastra, in special a instantelor judecatoresti, nu vor reprezenta un motiv de ingrijorare doar pentru guvernul american, ci si pentru modul in care Romania este perceputa pe pietele financiare.
In Statele Unite am trecut printr-o experienta nefericita cand Presedintele Roosevelt a incercat sa modifice componenta Curtii Supreme de Justitie pentru a-si numi numai apropiatii sai, fiind nemultumit de unele decizii luate de Curtea Suprema. Astfel de acte au fost universal condamnate. A fost o zi neagra intr-un mandat prezidential de altfel excelent si va fi o zi neagra in istoria Romaniei, daca se intampla acelasi lucru si aici”.

https://romania.usembassy.gov/p…..32012.html

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

24 de comentarii

 1. George Daniel
  4 iulie 2012

  Avem o reactie importanta, din partea ambasadei SUA la Bucuresti.

  „Sunt profund preocupat de orice incercare de amenintare a independentei institutiilor democratice din Romania. Manipularea sau amenintarile la adresa institutiilor D-voastra, in special a instantelor judecatoresti, nu vor reprezenta un motiv de ingrijorare doar pentru guvernul american, ci si pentru modul in care Romania este perceputa pe pietele financiare.
  In Statele Unite am trecut printr-o experienta nefericita cand Presedintele Roosevelt a incercat sa modifice componenta Curtii Supreme de Justitie pentru a-si numi numai apropiatii sai, fiind nemultumit de unele decizii luate de Curtea Suprema. Astfel de acte au fost universal condamnate. A fost o zi neagra intr-un mandat prezidential de altfel excelent si va fi o zi neagra in istoria Romaniei, daca se intampla acelasi lucru si aici”.

  http://romania.usembassy.gov/p…..32012.html

 2. DanCanada
  4 iulie 2012

  E naiv americanul, Ponta e muuult mai ticalos de-atit. Si inca e o haita intreaga, nu e numai copylotul.

  Ce spunea Iustin Pirvu acum citiva ani:
  „Prigoane, puscarii, lagare, temnite, izolari, înfomerari, schingiuiri, umiliri, astea le-am trecut si noi. Nu mai sînt atît de grozave. Dar prin ce veti trece voi, aceasta nu a mai fost de la începutul lumii pîna azi”.

  Partea buna ar fi ca tarile de Doamne-ajuta sa accepte azil politic din Romania, incepind de azi.
  Si trebuie sa existe niste pirghii si de la nivelul UE: USL sa fie exclusi din ce naiba or fi ei membri etc etc.

 3. Riddick
  4 iulie 2012

  Comisia Europeană face pe mortu-n păpușoi. La Parlamentul European pare blocată orice inițiativă de a se lansa o dezbatere pe chestiune.

  Când a fost vorba de Viktor Orban, au sărit imediat.

 4. George Daniel
  4 iulie 2012

  @Dan
  Eu sper ca totusi nu e chiar atat de naiv ????
  A inteles tizul meu, Kennan, acum 60 de ani, n-or intelege astia ? ????

  @Riddick
  Popularii au gresit atunci, de la socialisti si aldisti oricum nu era nicio speranta. Uite ca acum popularii o iau in mana, socialistii pun batista pe tambal.
  http://inliniedreapta.net/moni…..n-romania/

 5. Daniel Francesco
  4 iulie 2012

  17: 43 HotNews – Senatorii au votat revocarea lui Vasile Blaga cu 70 de voturi PENTRU si o ABTINERE, vezi 17.43: Senatorii au votat revocarea lui Vasile Blaga!

 6. Tolstoi
  4 iulie 2012

  Ar fi mult mai utila o reacție CIA decât cliseele tip Europa Liberă…

 7. Daniel Francesco
  4 iulie 2012

  @Tolstoi,
  Dupa IP, s-ar zice ca reprezinti o institutie in dezacord evident cu CIA, hai sa-i zicem FSB sau cum se numea mai inainte. Ori ceva care rimeaza cu Chavez…Asta e un semnal oficial sau doar un punct de vedere personal? Ce mai e nou in Caraibe?

 8. Tolstoi
  4 iulie 2012

  Chiar te preocupa semnalele oficiale de la Langley?

 9. Vlad M.
  4 iulie 2012

  Tolstoi has left the building.

 10. Vlad M.
  4 iulie 2012

  Antisemitul Zgonea: Blaga și Anastase pot să sesizeze și pe mama Curții Constituționale

  Liderul deputaților PSD, Valeriu Zgonea, un antisemit notoriu, catalogat ca atare de organizațiile evreiești din România, după ce a afirmat public faptul că ”statul român se comportă ca un jidan”, a demonstrat ieri că nu dă doi bani pe instituțiile democratice, deși își dorește chiar funcția de președinte al Camerei Deputaților. Călcând legile în picioare cu bună știință, Zgonea a declarat pe un ton de stăpân pe moșie că Vasile Blaga și Roberta Anastase pot să sesizeze „și pe mama Curții Constitu­ționale“ referitor la revocarea lor din funcțiile de președinți ai Senatului, respectiv Camerei, el precizând că cei doi trebuie să respecte legea.
  „Pot să sesizeze și pe mama Curții Constituționale. Anastase și Blaga trebuie să respecte regulamentul și legea, iar ei au fugit în birou. Suntem dispuși să rămânem aici până când cei doi vor pleca din funcții și Avocatul Poporului, care e un instrument politic în mâna PDL, va fi înlocuit cu un om care respectă legea“, a spus Zgonea.

 11. Este adevarat ca la origine „revolutie” inseamna intoarcere la trecut. Avea sensul, atunci cand cuvantul a fost inventat, de renastere a unui trecut glorios si a unei epoci in contradictie cu totalitarismul. Ceea ce se intampla acum nu este o revolutie. Poate doar o „involutie”, o degenerare, o dediferentiere asemenea unei celule canceroase intr-un corp bolnav. Din pacate, acel corp este al Romaniei.
  Sunt uimit si de faptul ca, douazeci si mai mult de ani mai tarziu, continuam sa facem apel la „fenomenul Piata Universitatii”. Nu le-am dispretuit niciodata idealurile si am fost alaturi de cei de acolo. Dar – pentru numele lui Dumnezeu! – acela a fost un esec! N-a fost nici macar o „vox clamantis in deserto” pentru ca desertul este pustiu, in timp ce al nostru era si este populat de bizoni… Ar fi trebuit ca, dupa douazeci de ani si mai mult, sa gasim o alta modalitate de a imblanzi si dresa / educa turma flamanda care are nesansa votului universal. In schimb, ne intoarcem – „revolutionam” – catre aceleasi expirate paradigme, fara sa ne dam seama ca si atunci, si acum, nu facem altceva decat sa copiem modelele altor popoare care au indraznit sa gandeasca, sa greseasca si sa faureasca independent. Ii plagiem pentru ca si atunci le-am preluat sloganurile (vezi „noi suntem poporul…”) atunci cand nu le-am adaugat doar miasma damboviteana (vezi „…jos cu dictatorul”) si am transformat simplitatea si incisivitatea propozitiei simple intr-un giumbusluc.
  Aceasta nu este o „revolutie” a uslasilor sau a unui parlament corupt. Este doar o forfota printre bizonii alfa sau, mai mioritic vorbind, agitatia berbecului care trage turma de oi proaste inspre prapastie. Avem ce ne-am dorit. Ei sunt cei care ne reprezinta si o fac chiar bine. In tuse groase, ei ne arata umorile instabile si lipsa de civilizatie. „Intelectualii” romani, spre deosebire de cei polonezi care l-au ajutat pe Walesa sa-si organizeze mania dupa ce a sarit gardul santierelor din Gdansk, au stat si inca stau contemplativi pe tusa, sperand sa fie lasati sa-si termine opera. Sau, in cel mai „revolutionar” caz, viseaza la o noua Piata a Universitatii. Bine ca i-au ridicat un bust lui Paunescu de curand. Poate ca-i vor invoca fantoma ca sa le binecuvanteze noul cenaclu.
  Scriu acum departe de tara. Mi-e ciuda doar ca nu ma pot desparti de ea si ca, la bine si la rau (mai ales la rau) voi continua sa va citesc.

 12. Nea
  4 iulie 2012

  Poate nu sunteţi în Bucuresti sau sunteţi dar vă e imposibil să veniţi, deşi aţi vrea. Un gest echivalent este să vă faceţi un abonament online sau print la Kamikaze. Sunt ridicol de ieftine, revine cam 1,5 lei pe număr. Puteţi să le faceţi şi cadou unui prieten. Este vital pentru lunile care urmează să avem un ziar independent. Nu sunt angajat/patron la Kamikaze, sunt doar speriat.

 13. Vlad M.
  4 iulie 2012

  Am pus si noile stiri, apelul lui MRU si motivele invocate de USL pentru suspendarea lui Traian Basescu din functia de presedinte al Romaniei. O sa incercam sa va tinem la curent cu ce se intampla in republica Romania, viitoare Republica USL.

 14. Daniel Francesco
  4 iulie 2012

  Ambasadorul M. Gitenstein::

  „Nu sunt un expert în privinţa asta şi nu ţin partea niciuneia dintre părţi, dar pot să vă spun în mod absolut că, dacă suspendarea este făcută într-un mod care pare manipulator sau prin încălcarea Constituţiei, prin ocolişuri pentru că oamenii devin frustraţi de procesul constituţional, aceasta va avea un foarte serios efect asupra modului cum este văzută în întreaga lume aplicarea legii în România”.

 15. Daniel Francesco
  4 iulie 2012

  Bucurie uriasa pe blogul lui Adrian Nastase:
  Marian Nicolae:

  ASTA-I DORINTA CE-O POHTIM IARA MARK GITENSTEIN SI CEI DIN SPATELE LUI SA-SI TINA GURA !!!!
  FELICITARI TUTUROR ROMANILOR CARE AU ACTIONAT CA LA CARTE!!!
  Felicitari domnului presedinte Victor Ponta
  Felicitari noului presedinte al Senatului – Crin Antonescu !!!!
  Felicitari noului presedinte al Camerei Deputatilor – Valeriu Zgonea !!!
  FELICITARI USL !!!
  IN UNIRE STA PUTEREA !!!!

  teostanc:

  „Macovei mi-a confirmat ca este unul din cei mai toxici factori ai politicii romanesti.
  Culmea prostiei a comis-o Base care a cerut majortatii sa nu atace institutiile statului. Schimbarea prin votul majoritatii este un act politic si nu o lovitura de stat.
  Este acordarea structurilor de reprezentare ale poporului cu dorintele sale.”

  blogideologic:

  „În ceea ce priveşte ambasadorul în general, ca reprezentant al naţiunii americane,…comportarea sa poate fi înţeleasă prin psihologie. Lacom după bani, el este intens lobbyist, de unde interesele pentru firma Dr. Copper recte Cuprumin, precum şi pentru exploatarea gazului de şist prin tehnologia Hulliburton, indiferent la daunele aduse proprietăţii publice a românilor, consum complet gratuit de către Chevron a unor cantităţi hiperindustriale de apă în detrimentul apei pentru agricultura românilor, plus poluarea ireversibilă a unor foarte importante aquifere cu apă bună ale românilor.”

  Doru Coarna:

  „Pericol exista insa din partea tuturor celor pe care acest regim ii plateste sau le-a promis cine stie ce mine, exploatari, hidrocentrale si altele asemenea… Aia vor asmuti si vor intretine presa mondiala. USL ar trebui sa iasa la rampa cu declaratii in limbi straine si sa spuna ferm si simplu ca doar destructureaza democratic regimul particular al presedintelui Basescu, vinovat de pauperizarea dincolo de limita a populatiei, conform demonstratiilor din iarna. Atat!

  Eu am alta idee: votul public! Adica, atunci cand votam, sa ne asumam deschis alegerea pe care o facem! Si apoi, daca regimul face prostii, consecintele acestora sa le suporte doar cei ce au votat regimul acela! Adica acum doar votantii basisti din 2009 sa plateasca creditul FMI, bine?”

  si pe CriticAtac:

  Lucian Sarbu (http://newsfromromaniannet.blogspot.com/):

  „Ce ar mai fi de comentat? Ce altceva decât că intelectualii noștri se comportă ca o mizerabilă coloană a 5-a care se activează oricând, oricum, numai atunci când o cere interesul public, nu? Și atunci, oare merită asemenea indivizi vreun răspuns?”

 16. Daniel Francesco
  4 iulie 2012

  Wikipedia a blocat temporar posibilitatea de modificare a paginii „Victor Ponta”!
  Administratorii Wikipedia au blocat posibilitatea modificarii paginii „Victor Ponta” avertizand ca „punctul de vedere neutru al acestui articol sau al acestei sectiuni este disputat” si „ca articolul este protejat la modificare pana cand disputa se va rezolva”.

  Restul pe Hotnews:
  http://www.hotnews.ro/stiri-es…..-ponta.htm

 17. Costin Andrieş
  4 iulie 2012

  m-am intors acum din piata universitatii. dezolant.
  la tnb erau vesnicii pensionari in statul de plata al lui hrebenciuc, la fintina, ei insisi, elita! bumbes de la militia spirituala, mircea toma, claudiu craciun, ultrasii adusi de militia spirituala, iaru, alexandru alexe (organizatorul occupy wall street, franciza bucuresti, si a altor proteste comuniste „apolitice”). o sa revin cu poze.

 18. Costin Andrieş
  4 iulie 2012

  la update 27 am adaugat discursul lui basescu de acum citeva minute din sedinta pentru suspendare.

 19. Costin Andrieş
  4 iulie 2012

  update 28, declaratia finala a lui basescu

 20. Costin Andrieş
  4 iulie 2012

  blaga si antonescu

 21. Costin Andrieş
  4 iulie 2012

  Crin Antonescu: Dacă Băsescu nu e demis la referendum, mă retrag din politică

 22. Adi
  4 iulie 2012

  Si cand sunt alegerile la referendum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian