FUNDATIA IOAN BARBUS

Sondaj de opinie 2008

Încercăm şi în acest an un sondaj de opinie. Spuneţi-ne ce credeţi despre blog. În linii mari este acelaşi format ca anul trecut, cu o singură modificare (cei care îşi aduc aminte de cel din trecut vor observa diferenţa). Întrebările cu asterisc roşu sînt obligatorii. Restul, doar dacă doriţi să furnizaţi mai multe detalii.
În orice caz, vă mulţumim anticipat pentru bunăvoinţa de a lua parte la acest sondaj. Primim răspunsuri pînă pe 23 decembrie, inclusiv. Cum se zice?… la cererea publicului am extins perioada sondajului pîna pe 30 decembrie, inclusiv. Apoi punem şampania la rece, o destupăm la momentul potrivit şi în ianuarie publicăm răspunsurile primite.

Emil Borcean

Emil Borcean

9 comentarii

 1. Ana
  8 decembrie 2008

  Imi place, articole utile, dar va rog, schimbati background-ul, este prea negru.

  **************

  http://www.iperbid.ro Licitatii Online fara Tarife!

 2. costin
  8 decembrie 2008

  salut Ana,

  problema cu backgound-ul negru apare citeodata in anumite browsere. eu unul inca nu mi-am dat seama cind si de ce. background-ul in mod normal este alb, daca nu il vezi negru, incearca cu un alt browser. tu ce folosesti?

 3. Imperialistu'
  8 decembrie 2008

  Hm… nu-mi dau seama ce se intampla. Marginile negre au cam intrat in text. Emil, vreo idee?

 4. emil
  8 decembrie 2008

  Cred ca era datorita linkului din comentariul lui Fish (nu e un repros); l-am periat si acum sper ca totul e ok; cel putin asa vad eu acum.

  Ana, Costin: in afara de cele doua dungi negre laterale, fundalul este alb. Am observat insa ca atunci din pagina se incarca mai greu, fundalul apare negru, pina la finalizarea incarcarii paginii. Nu prea am ce imbunatati aici. Ana, ai problema asta constant, sau ocazional? Se intimpla si cind pagina se incarca repede si apoi fundalul ramine negru?
  Ce browser folosesti (cred ca ar trebui sa fac niste teste cu mai multe browsere, eu folosesc doar IE).

 5. fish
  8 decembrie 2008

  ha? ????
  ce link, unde? zice-ti-mi ca sa shtiu sa nu mai creez contu… fuzii ????
  btw – io’s cu FF3 si am 2 dungi negre pe laterale. sint chiar necesare? pui un bgcolor= #FFFFFF si ai scapat ????

 6. emil
  8 decembrie 2008

  Cel de la cealalta postare (stirea de pe Yahoo). Fish, e ok, le mai aranjam noi cind e cazul.
  Da, e si asta o solutie cu alb ca background color, dar ideea era de a separa vizual pagina de fundalul nefolosit; stai putin, mi-a venit o idee…. o sa incerc ceva de compromis zilele astea.

 7. fish
  8 decembrie 2008

  neh, nu ma panicam ???? doar ca la mine se afisa cu … (adica era trim-uit) si nu impingea afisarea, era absolut normal.

 8. costin
  8 decembrie 2008

  eu am avut problema Anei cind foloseam Firefox, dar incearcam imediat cu alt browser si uitam de ea. Acuma folosesc Google Chrome care este mult mai rapid ca celelate si inca nu mi-a creat pb prea mari, nu cu backgroundul, oricum

 9. Grădinariu
  8 decembrie 2008

  Am răspuns şi eu cu vreo două zile în urmă şi nu găsisem nimic negativ de spus despre acest blog (cel puţin dintre cele de pe listă). Acum mi-am dat seama ce-aş fi putut să „reproşez”: blogul de faţă e prea democrat. Asta nu-mi place. ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian