FUNDATIA IOAN BARBUS

South Park şi alegerile americane

The Simpsons şi Family Guy au făcut campanie în favoarea lui Barack Obama, deşi nu mai era nevoie de intervenţia lor în favoarea candidatului democrat, jocurile fiind deja făcute de o presă mult prea ideologizată chiar şi pentru a mai simula obiectivitatea. Începusem să îmi fac griji că până pe 4 noiembrie şi South Park va interveni tot în favoarea noului Mesia, dar temerile mele s-au dovedit a fi nefondate.

Făcut parcă pentru o naţiune abia ieşită dintr-o teribilă luptă politică, ultimul episod din sezonul 12 al South Park ironizează atât comportamentul postelectoral complet iraţional al multor suporteri ai candidatului democrat, cât şi pesimismul republican* manifestat faţă de era Obama.

* Victoria prezidenţială a lui Barack Hussein Obama, un radical care a pozat în centrist, rămâne o catastrofă ale cărei consecinţe nu ni le putem imagina. ????

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Vlad M.

Vlad M.

3 comentarii

 1. Cosmin Cărbunaru
  7 noiembrie 2008

  Stiam ca South Park e diferit ????

 2. Imperialistu'
  7 noiembrie 2008

  Speranta moare ultima, mister. ????

 3. Panseluta
  7 noiembrie 2008

  Nu ma uit la South Park sau la TV in general, dar exact acum ma uit la clasicul The Great Escape:

  http://www.imdb.com/title/tt0057115/

  si, intr-o lume in care Obama trece drept „cool”, ca mascul metrosexual, post-modern si post-rasial, eu votez cu super-coolul Steve McQueen, cu ochii lui albastri, camasa albastra, dungarees albi, si atitudine a la John Wayne, cu James Coburn si James Garner, barbati prin cromozomi si vocatie, si cu vorbulite ca „It’s so stupid that it’s positively brilliant”, „goons” (nemtii), si „See you in Piccadilly”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian