FUNDATIA IOAN BARBUS

Stânga universitară: Femeile bune fac avort

UNC – Wilmington (UNC-W) este o universitate de stat din Carolina de Nord care are ca principiu de guvernare progresismul de stânga. Conducerea universității pune mare preț pe multiculturalism, diversitate, lupta împotriva discriminării și celelalte cauze ale Noii Stângi. Printre vacile sacre ale UNC-W se află și avortul.

O sărbătoare feministă

Pe 22 octombrie, Oficiul de Resurse LGBTQIA (prescurtare pretins savantă care reunește orientările sexuale diferite de normal: Lesbian – Gay – Bisexual – Transsexual – Queer – Intersex – Asexual) a organizat împreună cu Centrul de Studii și Resurse pentru Femei (Women’s Studies and Resource Center – WRSC) al universității un eveniment în cinstea primilor avortiști, dedicat vremurilor când întreruperea de sarcină era o acțiune pedepsită prin lege. „Veniți să aflați despre bărbații și femeile care au săvârșit avorturi înainte de a fi legalizate, adesea riscându-și viețile și libertatea. Furnizorii de avort sunt eroi”, se arată într-un flyer de mediatizare a întâlnirii.

Evenimentul a fost descris ca o întâlnire a NARAL (Liga Națională de Acțiuni pentru Drepturile de Avort – National Abortion Rights Action League) și a inclus vizionarea filmului Life Matters: The Story of an Illegal Abortionist (Viața contează: Povestea unui avortist în ilegalitate). Producția este un documentar pro-avort centrat pe medicii americani care au săvârșit întreruperi de sarcină în perioada de ilegalitate. Recunoscută ca grup politic studențesc, NARAL este susținută cu tărie de conducerea WSRC și Centrul LGBTQIA, fiind descrisă ca „grup studențesc pentru drepturi de reproducere”. Printre ideile apărate de NARAL se numără natura intrinsec bună a avortului și a persoanelor care îl săvârșesc.

Eroinele UNC-W

Potrivit unor emailuri obținute de Campus Reform, directorul WSRC, Katie Peel a promovat printre studenți evenimentele NARAL ca fiind acțiuni din categoria „dreptate reproductivă”. Dr. Mike Adams, profesor de criminologie la UNC-W, a remarcat ironia situației. Într-un interviu acordat Campus Reform, cadrul universitar a explicat că NARAL este o organizație extremistă asemenea NAMBLA (North-American Man-Boy Love Association – Asociația nord-americană a Iubirii între Bărbați și Băieți, un lobby pedofil din Statele Unite n.r.) care se ocupă cu orice, numai nu cu apărarea drepturilor omului.

„A spune că NARAL promovează drepturile de reproducere e ca și cum ai spune că NAMBLA promovează eliberarea sexuală” […] Să fie clar, nu am intenționat să compar NARAL cu NABLA. Nu ar fi drept pentru membrii NAMBLA, care „doar” violează copii pentru a-și justifica alegerile sexuale. Membrii NARAL ucid copii pentru a-și justifica alegerile sexuale, ceea ce e și mai rău.”

Pentru a înțelege raportul între diferitele instituții feministe de la universitatea din Carolina de Nord, trebuie spus că directorul WSRC, Peel, este o lesbiană „căsătorită” cu Amy Schlag, coordonatorul Oficiului de Resurse LGBTQIA. Pe vremea când aceasta din urmă era co-director al WSRC, ea a sprijinit financiar organizarea unui eveniment unde studenții universității au putut cumpăra tricouri inscripționate cu mesajul „Am făcut avort”. Mai mult, în calitate de coordonator al Oficiului de Resurse LGBTQIA, Schlag a prezentat în campusul universitar al UNC-W un film despre George Tiller, un medic american specializat în avorturi efectuate într-un stadiu foarte avansat al sarcinii. Sărbătorit de mișcarea pro-avort ca un adevărat profet al eliberării femeilor, Tiller a fost ucis în 2009 de un bărbat cu probleme de natură psihiatrică. Recent, Katie Peel și Amy Schlag s-au fotografiat la o întâlnire NARAL, având în spate un banner un putea fi citit că „Femeile bune fac avort”.

Amy Schlag și Katie Peel, două luptătoare pentru dreptul femeii de a nu mai fi femeie.
Amy Schlag și Katie Peel, două luptătoare pentru dreptul femeii de a nu mai fi femeie.

Trebuie spus că „Femeile bune avortează. Noi suntem femei bune” și „Sunt recunoscătoare pentru că pot alege. Avortul este bun” sunt doar câteva dintre sloganurile cu iz religios pe care NARAL le fosește în campus pentru a strânge noi adepți.

Binefacerile feminismului: Femeile bune fac avort.
Binefacerile feminismului: Femeile bune fac avort.

În interviul acordat Campus Reform, Mike Adams a ținut să precizeze că activistele feministe Peel și Schlag au recunoscut astfel că „sărbătoresc uciderea de copii inocenți” și „par să creadă ca mamele lor nu au fost oameni buni, numai pentru că au ales să nu le avorteze”. „E nevoie de o stranie combinație de ură de sine și inteligență scăzută pentru a ajunge la o asemenea concluzie strâmbă”, a mai spus profesorul de criminologie.

Libertatea de gândire

Madison Marston, președinte al Ratio Christi, o organizație studențească creștină din UNC-W, a explicat pentru Campus Reform că instituțiile sprijinite de universitatea de stat din Carolina de Nord sunt vădit pro-avort. Alternativele la întreruperea de sarcină nu sunt niciodată menționate studenților de pe campus pentru că unicul mesaj acceptat este cel avortist. În acest sens, Marston a subliniat că, deși a invitat atât WSRC, cât și Oficiul de Resurse LGBTQIA la mai multe evenimente pro-life pe care le-a organizat de-a lungului timpului, de fiecare dată acestea au refuzat să participe. „În trecut, LGBTQIA și UNC-W (prin WSRC n.r.) au organizat multe asemenea evenimente folosind banii contribuabililor nu doar pentru a răspândi mișcarea feministă, ci și pentru a promova și sărbători avortul. […] Este vorba despre o campanie politică împotriva vieții, finanțată de UNC-W”, a declarat Martson.

Profesorul Mike Adams consideră că UNCW nu spune adevărul când pretinde că este un spațiu al dezbaterilor de idei. Între prioritățile universitare așe UNC-W și obiectivele politice ale Stângii americane nu există nici o diferență. Adams subliniază că sprijinul deschis oferit unor instituții pro-avort precum WSRC și Oficiul de Resurse LGBTQIA arată că universitatea „înființează agenții politice deghizate drept centre de diversitate pe care mai apoi le folosește pentru a promova agenda politică a NDC” ( Comitetul Național Democrat – Democratic National Committee, forul superior al Partidului Democrat din Statele Unite ale Americii n.r.).

Amazoanele din România

Radicalismul feminist nu este un fenomen care ține strict de SUA ori de Europa Occidentală. Deghizat sub forma așa-ziselor studii de gen și a politicilor sociale, el a infiltrat învățământul superior din România și acționează în toate marile centre universitare din țară. Deși se prezintă ca o culme a rafinamentului intelectual și moral, protestele sale alternează ridicolul cu sinistrul, dar fac dovada unei încăpățânări greu de trecut cu vederea.

Într-o țară cu peste 22 de milioane de întreruperi de sarcină în 50 de ani, feminismul cere sărbătorirea avortului, acuză capitalismul de toate crimele pământului și își manifestă disprețul față de femeile și bărbații care resping corectitudinea politică și „se complac în roluri de gen”. Lăsat liber, în cel mult un deceniu va strânge destulă forță media pentru a-și impune fanatismul stângist în spațiul public.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Vlad M.

Vlad M.

Un comentariu

 1. Alex Pop
  21 noiembrie 2014

  E dureros sa vedem cu cita usurinta lumea de azi accepta “dreptul” de a-si ucide copiii. Putini americani stiu ca Planned Parenthood – ‘abatorul’ care ucide sute de mii de bebelusi in fiecare an – primeste de la bugetul federal cam 500 milioane de dolari anual (din taxele noastre, of course). Si ca au voie sa faca avorturi fetelor minore, fara stirea parintilor.
  “Killing factories”, genocid, holocaust – cu aprobul si finantarea propriului nostru guvern.
  Si, aidoma germanilor sub nasul carora se inalta fumul din lagarele de exterminare naziste, nici americanului de rind nu prea ii pasa, nu e informat, ori e prea ocupat cu ‘jobul’ (caci taxele si bill-urile trebuie platite… And if he has any spare time, he’d rather prefer to watch sports… or Kim Kardashian’s butt).
  Clipul de mai jos, pe care ar trebui sa-l vada toti americanii, arata cu cita usurinta si nepasare o angajata de la Planned Parenhood e gata sa ajute un individ care joaca rolul unui proxenet ce exploateaza fete minore, aduse in America pentru business, adica sclavie sexuala. https://www.youtube.com/watch?v=L9Zj9yx2j0Y&list=PL3140AE82A4C8FB96

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian