FUNDATIA IOAN BARBUS

Suntem salvați! Papesa Societății Civile l-a trimis pe Crăciun Vodă să ne scoată din mizerie!

Claudiu Crăciun, un hipster-Vodă, acest neo-Ștefan cel Mare tolănit în pat cu mega-corupția „grupului infracțional organizat” și înarmat cu paloșu-i botezat „Cai Verzi pe Pereți” – produsul lui Cristian Pîrvulescu și al Alinei Mungiu Pippidi (Papesa Societății Civile), exponent de seamă al „societății civile” ce s-a oferit pe tavă lui Nea dom’Profesor (ÁPUD Ioan T. Morar) danvoiculescu – luptă pentru mine, luptă pentru tine, luptă pentru mama și pentru pisicile mele, luptă pentru noi toți, pentru viitorul României. Cel puțin asta spune că face la roșiamontană alături de anarhocomuniști (tineriimanioși și milițieniispiritului) și comuniștișiatât (criticspanac):

„In fiecare an in Rosia Montana intalnim oameni minunati, rosieni si de peste tot. Ei nu lupta doar pentru salvarea Rosiei Montane ci pentru toata tara. Ce sens vor mai avea drepturile fundamentale, democratia, proprietatea, egalitatea, demnitatea daca pierdem Rosia din cauza coruptiei, minciunii si lacomiei? Daca pierdem, tot raul este posibil in Romania. Pentru cei de azi si pentru cei ce ne vor urma- Uniti, salvam Rosia Montana!” (facebook)

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Un comentariu

  1. Vincent
    21 august 2013

    Mi-a placut asta cu „hipster Voda”. Am sa o tin minte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian