FUNDATIA IOAN BARBUS

Transparenţa sustenabilă, victorioasă!

Încă un spot publicitar politic deosebit. Stînga are un vocabular specific, dominat de expresii sacre precum „justiţie socială”, „progres” sau „sustenabil”. De curînd, un comedian din Reykjavik a participat la cursa pentru postul de primar al oraşului, sub sloganul „transparenţă sustenabilă” – o combinaţie ironică a două dintre cele mai preţuite giuvaeruri din lexiconul progresist. Şi ca să vezi: a cîştigat.

Punctele cheie ale platformei electorale promovate de Jon Gnarr au fost promisiunile de a distribui prosoape gratuite la toate bazinele de înot, de a dota grădina zoologică cu nou urs polar şi de a construi un Disneyland în vecinătatea aeroportului. Mai că-mi vine să mă mut în Reykjavik.Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

12 comentarii

 1. Francesco
  1 iunie 2010

  Numai sa iei un avion intre „pufaielile” vulcanului cu nume imposibil de pronuntat…

 2. Imperialistu'
  1 iunie 2010

  Emil, ti-am trimis un mail.

 3. Riddick
  1 iunie 2010

  The End Of Western Civilization

  by Philip Atkinson

  How our decaying Civilization will end as its enfeebled countries become too weak to resist invasion and must become overrun by other cultures.

  http://plaintruthmagazine.blog…..ation.html

 4. Nea
  1 iunie 2010

  Atunci are şanse şi Bruno, cu cântecul lui în care propovăduia educaţie şi un salon de epilare anală în fiecare cătun din lumea a 3-a.

 5. emil
  1 iunie 2010

  Oh da ???? Daca ma gindesc bine, asta ar putea fi si platforma lui Bono…

 6. portocala mecanica
  1 iunie 2010

  scurt extras din linkul oferit de Riddick(-ulous)

  „The very least that must be done to halt the Hispanic invasion is the mass enslavement, or execution, of the invaders, which must be followed by an American invasion of Mexico to enforce American language and values upon the Mexicans.”

  Aveti internet acolo la ospiciu? Si iar nu ti-ai luat medicamentele? Daca n-as fi baiat fin si simtit, ti-as spune sa o „executi” si s-o „enslave” pe mamica ta, dar te las in pace, n-ar fi frumos sa iau la rost o persoana cu evidente tulburari psihice.

 7. costin
  1 iunie 2010

  mai manea electrica, ce doresti tu de fapt? daca vrei sa te faci de cacao, ai reusit de mult, nu e nevoie sa perseverezi. daca vrei sa pari interesant si grozav, nici asta nu iti prea iese. daca vrei sa enervezi, nici macar asta nu se intimpla. primesti doar un set de sprincene ridicate cu lene.

  daca vrei sa convingi pe cineva de gargara ta, nu este locul tau aici. nu esti interesant, intelege asta odata! esti o clona, iar „isteti” ca tine halim cite trei inainte de fiecare masa. hai, mergi in pace!

 8. ramanujan
  1 iunie 2010

  Simpatic cantecelul dar muzica nu e originala (Tina Turner).

  Oricum nu se compara cu muzica folosita la noi in campania electorala:

  http://www.trilulilu.ro/cristi…..e503cdc246
  http://www.trilulilu.ro/ThEo21/4e1a8af06e2d5d
  http://www.trilulilu.ro/ale9/4ce0f2fa29e525
  http://www.trilulilu.ro/byencuta/f48ea94854e683
  http://www.youtube.com/watch?v=nAe4W1UsKlk

  Enjoy!

 9. emil
  1 iunie 2010

  Portocala Mecanică. Ţi-ai trăit traiul, ţi-ai mîncat mălaiul… pe acest blog. Şi tu ai ieşit din schemă. Ai chef de harţă? Înseamnă că ai au un deficit de vitamina B. Ia-le şi pupă-l pe nen’tu Liviu pe frunte… e singur şi nu-l iubeşte nimeni.

 10. emil
  1 iunie 2010

  ramanujan, chiar ma bucur ca ai sesizat de unde vine melodia… apropo de linkurile melodice ale politicienilor romani… am ris, dar mai mult de 3 secunde max nu am rezistat… e jale mare, sistemu’ asta politic romanesc chiar trebuie reformat din temelii ????

 11. costin
  1 iunie 2010

  pt porto, live, lucizi si altii.. sigur le place

 12. Flo
  1 iunie 2010

  In sfarsit am aflat si eu care era solutia pentru lumea asta.
  Vitamian B12 – „…important for…the brain and SPINAL CORD.”

  Am sa recomand si eu de-acum incolo ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian