FUNDATIA IOAN BARBUS

Vitejie teroristă la Al Aksa

Musulmanii veniţi să se roage la moscheea „Al Aksa” de pe Muntele Templului din Ierusalim încep o nouă zi de violenţe, dezordini, aruncări de bolovani şi provocări, din seria de tulburări pe care conducerile organizaţiilor lor extremiste au decis să le întreţină, poate-poate se întâmplă ceva dramatic şi apare prilejul declanşării unei noi intifade.

Poliţia e prezentă pe esplanada Templului pe care se află moscheea, pentru a ţine lucrurile sub control.

Dintr-o dată, dintr-una din intrările în moschee o mână ticăloasă şi laşă aruncă o sticlă incendiară gata aprinsă asupra unui grup de politişti stationaţi în apropierea intrării. Imediat se poate vedea cum doi dintre dintre politişti sunt atinşi de flăcări. Colegii îi salvează. Atât.

E un video de 16 secunde, în care scena propriu zisă durează mult mai puţin. Vizionaţi-o cu rezoluţia maximă, de HD, 1080p. Veţi vedea şi mai clar ticăloşia şi laşitatea, veţi vedea cum dintr-unul din locurile cele mai sfinte ale Islamului se aruncă cu o sticlă incendiară, o armă a morţii şi schilodirii. Veţi întelege că aceasta, poate nu singura, a fost pregătită şi ţinută în moscheea sfântă, locul de rugăciune la Dumnezeu, pângărind de fapt acel loc.

Este ceeace caracterizează ticăloşia „curajosilor luptători” care vor să ne vadă eradicaţi din propria noastră ţară, luând şi Islamul în slujba misiunii la care s-au înhămat. Cu laşitate şi curaj de teroriști, căci ei ştiu că politiştii evrei nu vor intra în moscheie să-l prinda pe ticlos, aşa cum s-ar cuveni şi cum ar face orice alta poliţie din lume.

Înregistrarea video pare să fie realizată şi distribuită de un factor musulman, tocmai spre lauda şi premărirea glorioasei fapte, după standardul lor de valori, ca toate faptele lor, când e vorba să lovească în noi.

Vizionaţi aceste câteva secunde iar şi iar direct pe Youtube şi realizaţi cât mai bine cu ce soi de ticăloşie avem de a face. E aceeaşi ticăloşie, acelaşi „curaj” cu care cu un an în urmă au asasinat în toiul nopţii o familie întreagă sfârtecată cu cuţitele la Itamar.

ARVE Error: Mode: lazyload is invalid or not supported. Note that you will need the Pro Addon activated for modes other than normal.

Cititi si corespondenta aferenta:
https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/166085

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Corneliu

Corneliu

3 comentarii

 1. Corneliu
  12 martie 2013

  Aceasta intamplare imi aminteste una mult mai grava petrecuta in anul 2002 cand un grup de teroristi s-a baricadat la biserica nativitatii din Betleem, luand ostatici 200 de preoti, calugari si pelerini aflati acolo.
  Israelienii nu au luat cu asalt biserica din respect pentru sfintenia locului, tinandu-i pe teroristi asediati timp de 39 de zile pana cand in urma unui acord ei au iesit si au fost expulzati inafara Israelului si a teritoriilor palestiniene.
  In tot acest timp teroristii au produs distrugeri in biserica, au murdarit in tot locul si au continuat sa traga din turla bisericii in trupele care incercuiau biserica.
  http://en.wikipedia.org/wiki/S….._Bethlehem

 2. Corneliu
  12 martie 2013

  Apropo de viteja „eroilor” teroristi palestinieni.
  S-a intamplat azi noapte. Adelle Biton, o mama impreuna cu cei trei copii mici ai ei calatorea spre casa pe soseaua nr. 5, in apropiere de orasul Ariel. Dintr-o data de pe marginea drumului rasar cativa „eroi” ticalosi si cu o vitejie fara seaman arunca bolovani in parbrisul masinii condusa de femeie.
  Brava „actiune” de „rezistenta antisionista” reuseste, Mama copiilor, la volan, pierde controlul asupra masinii si intra intr-un camion greu care circula pe partea opusa. Rezultatul a fost clar. Toti patru grav raniti si sper sa iasa totusi cu viata.
  In cursul diminetii, armata reuseste sa puna mana pe faptasi. Dar nicio grija, nimeni nu-i va impusca asa cum ar merita. Vor intra pana la urma intr-o inchisoare israeliana in care se vor odihni in conditii de lux pe socoteala contribuabililor.
  A doua zi insa, alti banditi de acelasi soi au incercat din nou cu o alta masina. De data asta calatorii au scapat teferi.
  In unul din cele doua linkuri se poate vedea bolovanul care patrunsese in masina accidentata.
  Deci sa nu se uite, aruncatorii de pietre o fac ca sa ucida! Nu e nicio diferenta in intentie fata de folosirea unei arme de foc.
  Ticalosi.

  http://www.israelnationalnews……UMpuhdA340

  http://www.israelnationalnews……UMr-hdA340

 3. Corneliu
  12 martie 2013

  In completare, se anunta acum ca in aceeasi noapte in care a fost ranita familia mentionata in comentariul precedent, un alt atac cu bolovani, de data asta asupra unui autobuz, in aceeasi zona, a dus la ranirea unei calatoare.
  Se poate spune mai putin decat lasitate si ticalosie?

  http://www.israelnationalnews……UMxiBdA340

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian