FUNDATIA IOAN BARBUS

Ziua Revoluției Europene

Se pare că multora le-a scăpat semnificația zilei de 29 mai – aceasta a fost botezată de către vajnicii revoluționari de serviciu ai celor obidiți ca ”Ziua Revoluției Europene”, după modelul maghrebian, și nu numai.

In case anyone is interested, May 29th has been dubbed „European Revolution Day” by an internet organised Europe wide event: taking inspiration from Tunisia, Egypt, Spain and now Greece too.

Pagina de Facebook ”European Revolution Day” are și un slogan inept, precum imberbii săi promotori: ”No Parties, just democracy” – ”Fără partide, doar democrație”. Cu alte cuvinte, democrație în lipsa pluripartidismului.

În Barcelona s-a lansat chiar și un apel pentru o zi de mobilizare la nivel mondial pe 19 iunie. ”E timpul să răspândim Mișcarea şi să organizăm demonstraţii în întreaga lume.”

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Vlad P.

Vlad P.

5 comentarii

 1. Liviu Crăciun
  1 iunie 2011

  ernu are loc in fata la revuluția hipstereasca

  Ernu la Revulutie

 2. Liviu Crăciun
  1 iunie 2011

  o donsoara putin naiva si cu stagiu complet prin tari straine (italia?) isi exprima sentimentele cele mai calde fata de revulutie

  dara revulutia se zbirleste si criticataca prompt: „Ian taci, măi femeie, că biserica-i în inima omului! Bate-te mai bine cu mâna peste gură şi zi ca vameşul: Doamne, milostiv fii mie, păcătoasei, care-mi tot îmbălorez gura pe bărbat degeaba.”

  Revulutie

 3. emil b.
  1 iunie 2011

  drepturili bazice ies la prostest.

 4. Vlad P.
  1 iunie 2011

  „HAI SA SCHIMBAM TOTUL”

  sărmanul

 5. Provita
  1 iunie 2011

  Dar ce ne vad ochii? Pumni stransi si ridicati in sus? Parca am m ai vazut asta undeva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian