FUNDATIA IOAN BARBUS

Al-Jazeera: “Obama e musulman”

Al-Jazeera despre discursul lui Obama din Istanbul, ‘Statele Unite nu sînt în război cu islamul’.

[Obama] A vorbit despre contribuţia credinţei islamice adusă vieţii musulmanilor americani iar apoi a pesonalizat mesajul spunînd ‘Ştiu pentru că sînt unul dintre ei’. A fost un mesaj care a atins pe multă lume azi.

Anita McNaught de la Al-Jazeera, a spus din Istambul: ‘Acesta a fost discursul pe care îl aşteptam cu toţii, a atins toate punctele esenţiale’
Obama: ‘US not at war with Islam’/arhiva Yahoo

Al-Jazeera despre Obama

.

.

.

.

.

De fapt Obama a spus asta:

Statele Unite au fost îmbogăţite de musulamnii americani. Mulţi alţi americani au musulmani în familiile lor sau au trăit în ţări cu populaţie majoritar musulmană – ştiu pentru că sînt unul dintre ei.
Obama: ‘US not at war with Islam’

Obama cu turbanSincer, nu prea înţeleg cum a fost posibil ca Al-Jazeera să facă o boroboaţă atît de mare şi să spună lumii arabe ceea ce oricum vrea să audă de atîta timp(Nu zic eu asta, ci Anita McNaught). Bănuiesc că a fost ceea ce în engleză poartă numele de Freudian Slip… sau mai bine zis de make believe pentru că Obama ne-a spus deja că nu a fost niciodată musulman.

.

.

.

.

Articolul în forma sa originală, în care Al-Jazeera spune că este musulman, îl puteţi vedea în arhiva yahoo aici. Acesta a fost modificat după aproximativ o oră iar pasajul cu pricina a fost scos. Puteţi vedea varianta nouă, aici.
Şi cum ar putea Statele Unite să fie în război cu islamul cînd preşedintele Americii face plecăciuni supuse în faţa liderului unui dintre cele mai represive regimuri islamiste din lume?
Sursa pozei cu Obama: Daily Mail
Prin: Gatewaypundit

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian