FUNDATIA IOAN BARBUS

Ann Coulter contra cultului Obama

ann-coulter-guilty

Cu două zile în urmă s-a aflat titlul şi subiectul noii cărţi a lui Ann Coulter Guilty: Liberal „Victims” And Their Assault On America care va fi pusă în vânzare din luna ianuarie şi care poate fi achiziţionată prin precomandă pe Amazon.
Cartea expune şi satirizează adularea lui H.Barack Obama de către mijloacele media ce sunt în stare să-i treacă absolut orice sub tăcere. Aşa cum se spune pe situl drudgereport şi declamă o propoziţie scrisă pe supracopertă, “Guilty este o foarte necesară oglindă a realităţii pentru o Stânga dezlănţuită”.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

11 comentarii

 1. Imperialistu'
  26 noiembrie 2008

  Of, si uite cum bietul Obama e atacat din nou de masinaria republicana… :mrgreen:

 2. fish
  26 noiembrie 2008

  o calduroasa predare de stafeta ????
  http://online.wsj.com/article/SB123197764931283611.html

 3. dr pepper
  26 noiembrie 2008
 4. Pataphyl
  26 noiembrie 2008

  Care cult? Care cult? Uite cult:

  Nancy Pelosi Clapping Like a Caffeinated Seal ???? ???? ????

 5. dr pepper
  26 noiembrie 2008

  foarte misto michael:

 6. Pataphyl
  26 noiembrie 2008

  Mie mi se pare semn bun că în atari momente de cumpănă oamenii buni încep să se regăsească, reînvață să-și pună întrebări și să răspundă la ele. E bine pentru că oamenii de bine (accepția bătrînei șandramale Iliescu) deja încep să dea din colț în colț. „Nebunii” de tip Ann Coulter ori Glenn Beck sînt așadar mai necesari ca oricînd, fie doar și pentru că-și asumă deschis sarcina deratizării, a scoaterii fără cruțare a jivinelor din bîrlog.

 7. dr pepper
  26 noiembrie 2008

  ???? Pur si simplu i’a umilit pe radicali.
  PataPhyl, nu stiu daca ai urmarit stirile despre revolta impotriva democratilor care au votat pentru health care.
  Citesc MSM si ma crucesc: carevasazica MSM nu se mai sfieste sa acuze un lunatic iesit de sub control care a spart un geam drept terorist in schimb cand vine vorba despre ala care a vrut sa arunce in aer avionul din detroit – ei bine, ala e freedom fighter sau cel care a ucis 13 oameni si a ranit 40 la Fort Hood – ei bine, ala e o victima a sistemului.
  Ai remarcat modul de actiune?
  Si crestinii sunt la fel de fundamentalisti, doar a existat unul care a aruncat in aer oklahoma si unu care a omorat un doctor.
  Ca omori un om sau un milion – tot dracu’ ala, nu? Tatuca Stalin parca zicea ca moartea unui om este ceva groaznic, moartea a milioane este statistica.
  Si ce mai conteaza daca defapt aia urau tot ce inseamna crestinism si au lasat si scrisori dupa moarte in privinta asta?
  Ei continua sa ii acuze pe crestini cu toate ca discutia era despre fundamentalistii islamici si teroristii aia nici macar nu erau crestini.
  Ipocrizie si dezinformare si Minciuna.
  Multa, multa minciuna repetata la nesirsit cu o candoare dezarmanta.

 8. Francesco
  26 noiembrie 2008

  Dr.Pepper, ieri am urmarit foarte atent discutia pe care a avut-o Michael Coren si am remarcat ce a spus cind cineva a afirmat ca Timothy McVeigh era crestin si ca actul sau de terorism de la Oklahoma City este echivalentul crestin al terorismului islamic. Tim McVeigh nu mai era crestin la varsta adulta.

  Conform propriei sale marturisiri, Timothy McVeigh era agnostic, doar in copilarie a frecventat biserica. Interesant este ca in timpul detentiei, binecunoscutul terorist islamic Ramzi Yousef a vrut fara succes sa-l converteasca la „religia pacii”. (Apropo de acest fapt, pentru Ramzi Yousef, Tim McVeigh era demn de Paradisul lui Allah.)

  Iata ce spunea McVeigh despre el insusi (citat din cartea American Terrorist: Timothy McVeigh and The Oklahoma Bombing de Lou Michel si Dan Herbeck)

  „Science is my religion”

  Tot din cartea American Terrorist:

  „El credea ca universul era ghidat de legea naturala, cu energia provenind dintr-o sursa superioara care ii arata fiecarei persoane ce este drept si ce este gresit daca dadea atentie la ce se petrecea in sinea sa.”

  American Terrorist

  Aceasta spune totul despre asa-zisa religie crestina a lui Tim McVeigh. Asa cum a scris http://www.theamericanview.com,”inchinarea la altarul stiintei este idolatrie, nu crestinism”.

 9. dr pepper
  26 noiembrie 2008

  asa este francesco, se folosesc de media si hollywood pentru a raspandi si umfla minciuna.
  asa cum bine explica si klavan, Lee Harvey Oswald, asasinul lui kenedy era un lunatic stangist, un marxist care a petrecut o perioada in rusia si care a ajuns sa fie usor, usor descris ca un extremist de dreapta.
  o urmaresc pe dana loesch, un interviu cu chris :
  http://thedanashow.wordpress.com/2010/03/29/is-opposition-to-big-government-is-the-new-racism/

  stanga este foarte oripilata de aparitia a ceea ce se numesc birthers – dar mint prin omisiune – pentru ca acest curent a plecat tocmai de la stanga din timpul campaniei electorale dintre obama si hillary.
  acum este atribuit dreptei, generalizand.

 10. costin
  26 noiembrie 2008

  Dr Pepper,

  Tipul e Mark Gauvreau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian