FUNDATIA IOAN BARBUS

Brutalitatea jandarmeriei în noaptea de 10 august și reacția PSD din 11 august

Mulțimea demonstrând pașnic în fața sediului guvernamental din București: Una dintre primele șarje de gaze lacrimogene lansate de jandarmerie împotriva demonstranților pașnici: După lăsarea nopții, poliția a început un asalt brutal împotriva demonstranților: Posted by Raluca Si Robert on Friday, 10 August 2018 Ce fac jandarmii cand nu exista camere de filmat, injura, bat.. Au …

Mulțimea demonstrând pașnic în fața sediului guvernamental din București:

Una dintre primele șarje de gaze lacrimogene lansate de jandarmerie împotriva demonstranților pașnici:

După lăsarea nopții, poliția a început un asalt brutal împotriva demonstranților:

Posted by Raluca Si Robert on Friday, 10 August 2018

Ce fac jandarmii cand nu exista camere de filmat, injura, bat..
Au dat cu bata intr-un om nevinovat.
SHARE, SA VADA SI POPORU IN CE TARA TRAIM !

Publicată de Ionut Ghită pe Sâmbătă, 11 August 2018

Arsenalul din dotarea unor demonstranți și arsenalul folosit din plin și nediscriminatoriu de către forțele de represiune:

Doua imagini. În prima imagine este un exemplu de obiect cu care s-a aruncat în jandarmi. Cu mentiunea faptului ca petul…

Publicată de Andrei Radu pe Sâmbătă, 11 August 2018

Descrierea altercației care a cauzat rănirea unei polițiste: responsabilitatea aparține forțelor de represiune. Din fericire, polițista rănită nu a suferit de o fractură a coloanei, așa cum s-a zvonit inițial.

De fapt, cum au ajuns jandarmii sa fie prinși în ambuscada? Au intrat singuri. Sa va explic…
Fără avertisment și fără…

Publicată de Andrei Radu pe Sâmbătă, 11 August 2018

Incidentul cu doi jandarmi…rătăciți de colegi, partea a doua.
Despre evenimentul în sine, am scris deja cum a…

Publicată de Andrei Radu pe Sâmbătă, 11 August 2018

Răni cauzate de intervenția brutală a forțelor de represiune:

Așa arata rănile pe care, cu profesionalism, rațional și moderat, le-au făcut jandarmii

Publicată de Andrei Radu pe Sâmbătă, 11 August 2018

Astăzi 11 august, într-un delir al urii și imbecilității, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat următoarele:

„Doamne ce huligani ! O femeie jandarm bătută cu bestialitate , de “diaspora“ are ficatul rupt, coloana vertebrală fracturată, fracturi multiple. O ordinară de colegă deputat PNL, fost preşedinte PNL, se întreabă ce costuri au fost pentru gaze lacrimogene. Un preşedinte de ţară, responsabil atât pentru morţii de la Colectiv, cât şi pentru femeia jandarm călcată în picioare, condamnă acţiunea jandarmeriei. Nişte jeguri securiste USR care de luni de zile incită la ieşirea în stradă şi prostul de Orban “mandolină“ cere anchetarea jandarmilor. Voi, bolnavilor psihici ce reprezentaţi opoziţia, împreună cu Iohanis în frunte, şi cu oamenii din servicii sunteţi responsabili, de tot ce se întâmplă astăzi , de violenţe, de incitarea la violenţă, de ce este in Bucureşti , de jandarmii bătuţi , de spargeri, de distrugeri, de femeia jandarm mutilată pe viaţă. Veţi plăti toţi, pentru că de data asta sunteţi responsabili de tot. Sunteţi responsabili de încercarea de lovitură de stat.
Aţi incitat, aţi cerut să fie luată ţara înapoi, aţi vrut să schimbaţi ordinea constituţională prin sânge, foc şi violente”, a scris Cătălin Rădulescu pe contul său de Facebook.

„Toţi sunteţi responsabili de femeia jandarm mutilată, toţi sunteţi responsabili de violenţe, de miting, de distrugeri, de tentativă de lovitură de stat. Nu puteţi accepta nemernicilor, că votul electoral a decis şi va decide democratic şi nu violenţă , bătaia cu bestialitate a unei femei, haosul, maidanul. Impotenţa, incapacitatea şi prostia voastră nu va înlocui niciodată ordinea constituţională. Azi aţi călcat linia roşie. Aţi mutilat o femeie. Câţi aţi fost 20.000, 40.000 , 50.000? Nu ne provocaţi că venim 1 milion şi vă călcăm în picioare. Opriţi-vă şi lăsaţi ţara în pace, lăsaţi poporul ăsta să trăiască, lăsaţi românii să decidă prin vot. Voi ordinarilor din statul paralel , renuntaţi şi plecaţi, luaţi laba de pe democraţie, ati făcut destul rău în ultimii 10 ani, aţi distrus vieţi, familii a sute de mii de români. Toţi veţi plăti, aşa cum au plătit toţi în decursul istoriei. Cer tuturor românilor din ţară şi din străinătate, care susţin rezultatul votului electoral, care au asistat astăzi la ceea ce a organizat Pnl, Usr, Cioloş, grupările sorosiste, rezist şi Iohanis, să nu lăsam ţara călcată în picioare, să nu mai lăsam jandarmi bătuţi şi femei mutilate, şi să apărăm democraţia, statul de drept , ordinea constituţională şi votul romanilor . Cer ca toate forţele de ordine să acţioneze de aici încolo, mai ferm, şi după acelaşi tipar ca în Europa. Toţi cei care au devastat, incendiat, bătut, agresat, mutilat, trebuie să răspundă. La fel cei care au incitat la violenţe şi au asistat la mutilarea unei femei, Barna şi USR-istii , care postează “ începutul sfârşitului “, cei care au incitat la ieşirea în stradă: Iohanis, Cioloş, liberalii, Bot şi toţi din rezist, vor trebui să răspundă. Ţara nu e a lor!”, a mai scris deputatul PSD.

Mediafax

Emil Borcean

Emil Borcean

Asociația "21 Decembrie 1989", în colaborare cu doamna profesoară Daria Kustanovych, alungată din orașul Harkiv de hoardele Kremlinului, organizează sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 17, un nou protest autorizat împotriva agresiunii rusești ce se desfășoară la scară largă contra Ucrainei de peste 1 an și o lună. Manifestația va avea loc în Piața Universității …

Ce ai mai putea citi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian