FUNDATIA IOAN BARBUS

Crin şi Ilici pun de-o revoluţie

Situatia se clarifica, în ciuda unor  reticente ale lui Victor Ponta. Crin Antonescu a anuntat ca ar fi vorbit cu Ponta despre o platforma comuna pentru o guvernare de avarie: „Noi am stabilit sa avem niste discutii in zilele urmatoare sa incercam sa conturam, pentru orice eventualitate, o platforma sa-i spunem – niste elemente esentiale …

Situatia se clarifica, în ciuda unor  reticente ale lui Victor Ponta. Crin Antonescu a anuntat ca ar fi vorbit cu Ponta despre o platforma comuna pentru o guvernare de avarie: „Noi am stabilit sa avem niste discutii in zilele urmatoare sa incercam sa conturam, pentru orice eventualitate, o platforma sa-i spunem – niste elemente esentiale pe care le-am putea pune la baza unei alternative de guvernare, guvernare de avarie.” Nicolaescu a confirmat discutiile, Vosganian, omul cu fitilul, a spus ca face parte din echipa de discutii. Adevarul e ca individul nu putea lipsea dintr-o combinatie care are un potential atât de exploziv.

Ponta a reactionat oarecum oparit sau a mintit pur si simplu: „Nu (am avut astfel de discutii – n.r.) inca, poate ca o sa avem la un moment dat.”

A intervenit insa, decisiv, patriarhul stalinist Ion Iliescu, asigurandu-ne ca revolutia bunului-simt este pe maini bune: „Dialogul constructiv permanent (dintre PSD si PNL, n.r.) de conlucrare din pozitia pe care o au, de forte de opozitie, este utila, necesara, chiar obligatorie as spune, si ea poate sa puna bazele si unei platforme comune de guvernare în perspectiva, dupa viitoarele alegeri, de a veni împreuna la guvernarea tarii.

Dreapta.net

Dreapta.net

Asociația "21 Decembrie 1989", în colaborare cu doamna profesoară Daria Kustanovych, alungată din orașul Harkiv de hoardele Kremlinului, organizează sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 17, un nou protest autorizat împotriva agresiunii rusești ce se desfășoară la scară largă contra Ucrainei de peste 1 an și o lună. Manifestația va avea loc în Piața Universității …

Ce ai mai putea citi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian