FUNDATIA IOAN BARBUS

Cum l-am intalnit pe Bogdan Duca, seful propagandei ruse in Romania si agent oficial al regimului criminal de la Moscova

l-am intalnit pe Bogdan Duca acum vreo 10 ani la o conferinta organizata de Militia Spirituala, ong stangist radicala apropiat de Mircea Toma (vesnicul echidistant intre criminali si vicimele lor), la Universitatea Bucuresti.

Ne stiam deja de vreo doi ani din online, scrisesem despre el mai multe articole despre care se plangea, ani mai tarziu, ca l-au facut nefrecventabil, izolat si privit ca un ticalos etc.

Era unul dintre cei invitati la conferinta Militiei, a vorbit cateva minute despre nu mai stiu ce exact (am filmarea de atunci pe undeva). Era recomandat cu caldura de raposatul maoist putinist Claude Karnoouh drept “bunul meu prieten”, or smth, si ascultat cu luare aminte de militieni.

M-am dus spre el atunci si m-am prezentat, hlizindu-ma: “sunt Costin Andries de la ILD”. I-a cazut fata instant, ma privea cu manie si ura. Nu mai stiu ce-a zis, m-am amuzat si am plecat razand. Stiam ce-i poate pielea. Acum, spune bolsevicul, “pentru ca platforma Sputnik e cenzurata in Romania, nu am cum sa comunic publicului romanesc din Romania gandurile si ideile mele…”

Care, dupa cum se stie de cand a fost racolat si numit oficial sef al propagandei ruse in Romania, nu sunt ale lui – nici gandurile, nici ideile, ci ale regimului care bombardeaza blocuri de locuinte, spitale si maternitati, si ucide mii de civili, in Ucraina, si ameninta Romania cu invazia.

Bogdan Duca e agentul oficial al unui regim criminal.

P.S.

Dupa ce si Facebook a interzis Sputnik, bolsevicul Duca s-a mutat cu arme si bagaje sa se victimizeze, in numele regimului criminal de la Moscova, pe Telegram.

***

Duca promoveaza pe Telegram petitia pentru “neutralitate” a lui Adrian Severin, in care bolsevicul cere ” neutralitate absolută” pentru Romania. Severin este ingrijorat ca Romania ar putea ajuta un stat ale carui orase sunt sterse in intregime de pe harta si mii de civili sunt bombardati si masacrati de catre rusi, e ingrijorat de “atacuri ale unui stat beligerant [Ucraina] împotriva unui alt stat beligerant [Rusia]”. Doi beligeranti intr-un razboi care nu e al nostru, pana ajung rusii aici si il pun iar ministru pe Severin.

***

Exista si o varianta ruseasca a dezastrului din Afganistan: “daca ai credinta cat un bob de mustar” poti s-ajungi si taliban si sa-ti eliberezi tara de impresialistu-american cadea-i-ar bomba in ocean!

Mircea Morar preia frecvent pe pagina putinista pe care o administreaza – Conservator 24 (cu peste 10.000 de abonati) – un articol scris de Bogdan Duca, citat cateva ore mai tarziu si de Sputnik.

Duca ne explica in text de ce alunacarea Afganistanului inapoi in barbarie si genocid sub talibani nu este un dezastru, ci o victorie!

E simplu, talibanii sunt de fapt “sufletul afgan”, contrar a ce ar vrea sa credem “propaganda NATO” si “colaborationistii” ei de acolo si de la noi, iar ascensiunea talibanilor e de fapt o victorie si o intoarcere la popor, dar si o veste buna si o lectie pentru noi ca romani:

daca talibanii au putut “elibera” Afganistanul de ocupantul american, exista speranta și pentru noi sa scapam de sub “ocupatia americana”, de “dusmanul” SUA si/sau NATO.
Intre timp, vad agitatie si pe partea cealalta a parleazului, unde postarea lui Duca e data dovada de stangistii romani care sufla in panzele Sputnik si explica de ce propaganda ruseasca cea mai obraznica si cretina a lui Duca e de fapt chintesenta “conservatorismului rumân”.

Mircea Morar e azi foarte activ pe Telegram, unde distribuie clipuri despre invazia din masacrele din Ucraina de pe canale oficiale rusesti.

Teodosie conferentiaza, in 2017, cu Bogdan Duca de-a dreapta lui.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian