FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Papahagi: Agresiunea putinistă a separat masiv apele în lumea conservatoare

Non idem est si duo dicunt idem.

Polonezii Duda și Morawiecki se opun în bun spirit creștinesc ingineriilor sexo-marxiste promovate de unii lideri occidentali, rămânând totodată principial antiputiniști. 

Viktor Orbán se opune sexo-marxismului pretextând motive creștine, dar cu gânduri revizioniste ca orice naționalist maghiar obsedat de Trianon, făcând astfel jocul lui Putin de a diviza UE și sperând că ar putea pescui în apele tulburi ale unui război la Est.

Invazia lui Putin a revelat conservatorilor care și-au păstrat discernământul și aceste diferențe (pe care unii le semnalam de mult). De altfel, agresiunea putinistă a separat masiv apele și în lumea conservatoare, creștină, și în interiorul ortodoxiei noastre.

La noi, era de mult clar că adevărații conservatori apără civilizația europeană, iar cei falși caută doar pretexte pentru a o șubrezi, cot la cot cu haterii stângiști și cu putiniștii.

Adrian Papahagi

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian