FUNDATIA IOAN BARBUS

Discursul care l-a dat jos pe Ianukovici

Uite cum se face istoria: ăsta e spiciul de 2 minute, ținut de Volodymyr Parasiuk, care a hotărât soarta președinției lui Ianukovici. Maidanul nu a acceptat înțelegerea negociată de Ianukovici cu politicienii din opoziție și cu cei 3 miniștri de externe rusofili[1] – era exact ce-i convenea lui Putin, Ianukovici ar fi rămas președinte până în decembrie 2014.

Subtitrat în Româna

Subtitrat în engleză


[1] Cei trei miniștri de externe din UE (Radoslaw Sikorski, Polonia, Frank-Walter Steinmeier, Germania și Laurent Fabius, Franța) nășiseră vestita înțelegere la care Putin și Lavrov fac în continuare apel și o numesc cu numele lui Sikorski. Mai mult despre Sikorski și relația lui cu Rusia, puteți găsi pe ILD în următoarele locuri:

https://inliniedreapta.net/jaroslaw-kaczynski-voi-face-totul-ca-sa-lamuresc-cauzele-dezastrului/

https://inliniedreapta.net/insemnare/kaczynski-a-salvat-si-obrazul-vestului-la-kiev/

https://inliniedreapta.net/kaczynski-la-tbilisi-in-2008-sfidarea-vointei-rusiei/

https://inliniedreapta.net/insemnare/organizatorul-vizitei-la-smolensk-cel-mai-mare-spion-din-istoria-poloniei-populare/

Anca Cernea

Anca Cernea

De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian