FUNDATIA IOAN BARBUS

În sfârșit! Mogherini le-a răspuns, practic, protestatarilor iranieni: ”In defence of Iran deal”

Toată lumea s-a întrebat de ce această tăcere a UE față de protestele din Iran? 4 zile de proteste, 12 oameni uciși, peste o mie de arestați, Mogherini tace. Tace și Ayatollahul.

În ziua a cincea zi de proteste, Mogherini, Înaltul Reprezentant al UE pentru politică externă și vicepreședinte (alături de Timmermans) al Comisiei Europene a oferit Răspunsul:  Twelve things to bring with us in 2018. Lucruri din 2017 pe care le cărăm în 2018. Unul dintre acestea – acordul nuclear cu Iranul.

Mogherini: ”In defence of Iran deal”

Problema e cu Trump:

A difficult moment for multilateralism came after President Trump’s decision not to certify again the nuclear deal with Iran in the US Congress (this was my press conference after the announcement). At the UN General Assembly’s Ministerial week, last September, I chaired the meeting of the countries who had negotiated the deal. In that occasion, we acknowledged once again that Iran is implementing the deal, as certified nine times by the International Atomic Energy Agency. The European Union – as a multilateral and reliable power – will continue to work for the deal to be implemented by all sides.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

GMT

GMT

2 Comments

 1. Stefan
  2 January 2018

  UE doreste sa dea inzestreze Iranul cu toate mijloacele pentru ca acesta sa perfectioneze bomba nucleara si rachetele balistice necesare pentru anihilarea Israelului printr-un atac nuclear.
  In acest proces, multe companii europene vor castiga bani grasi vanzand Iranului nu numai echipament militar, dar si avioane civile sau infrastructura petroliera, din care ayatollele vor finanta activitate terorista.
  Din punct de vedere al capeteniilor UE, situatia este win-win si fara risc, finantarea venind din banii inghetati ai Iranului.
  In loc sa-i pastreze pentru refacerea si relansarea economiei Iranului DUPA caderea regimului ayatollelor, acordul da lichiditate Iranului ACUM, umpland buzunarele companiilor care pot vanda Iranului funia cu care sa spinzure Israelul.
  Ideea UE si a lui Obama, care a initiat procesul este sa potoleasca setea ayatollelor cu sangele a 7 milioane de evrei care urmeaza a fi ucisi in apocalipsa nucleara planificata.
  Asa se va implini viziunea UE pentru „o lume mai buna”, o luma fara evrei. 100%!

 2. alex
  2 January 2018

  vestul europei are afaceri cu iranul. as vrea ca noul regim sa anuleze toate acordurile cu ei si sa vina companii americane, israliene si saudite in locul lor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi