FUNDATIA IOAN BARBUS

Îndemn la asasinat: Un imam cere uciderea evreilor

Terorismul jihadist prezintă un pericol nu doar pentru statele islamice, ci pentru întreaga lume. În consecință, aspectul „cultural” al valului de terorism din lumea musulmană nu mai poate fi ignorat. Acum câteva zile a apărut o ilustrare splendidă, o piatră nestemată a acestei civilizaţii. Mai văzusem unele şi până acum, dar nu ca asta.

Un om al credinţei, un imam din Gaza, a ținut o predică într-o moschee, loc prin definiţie sfânt pentru musulmani, îndemnându-și enoriaşii să-i înjunghie pe evrei oriunde îi vor găsi. Ca şi cum nu ar fi fost destul, în timpul predicii a pus mâna pe un cuţit, agitându-l deasupra capului cu mişcări sugestive.

Înregistrarea predicii de pe 9 octombrie 2015 trebuie vizionată pentru a pricepe cu ce monștri are de a face Israelul. V-aţi putea oare imagina un preot creştin, un rabin, un călugăr budist sau al oricărei alte religii într-o ipostază similară? Abu Rajab, un imam palestinian, reprezintă perfect caracterul forţelor cu care se confruntă Israelul. Textul predicii, tradus şi prezentat mai jos, este nu mai puțin elocvent. Violența discursului nu lasă loc de îndoială: islamul nu acceptă conviețuirea. „Palestinienii” nu vor pace, doar un război de exterminare care să se încheie cu uciderea tuturor evreilor.

TREZEȘTE-TE, EUROPA! Privește ce se petrece la porțile tale!

Un imam din Rafah cere palestinienilor să înjunghie evrei

MEMRI

Fraților, trebuie să reamintim constant lumii și tuturor celor care au uitat – lumea trebuie să audă prin intermediul acestor camere şi prin internet. Aceasta este Gaza! Acesta este locul tranşeelor şi al armelor! Acesta este Cisiordania! Acesta este locul bombelor şi al pumnalelor! Acesta e Ierusalimul, Ierusalimul este cuvântul-cheie. Acesta este Ierusalimul. Multe pot fi spuse despre Ierusalim. Soldaţii profetului Muhammad sunt aici. Aici este binecuvântarea lui Allah, soldații profetului Mahomed sunt aici.

Fraților, de aceea ne amintim azi de ce le-a făcut Allah evreilor. Ne amintim de ce le-a făcut la Khaybar. [Imamul se refera la măcelărirea locuitorilor evrei din Khaybar de către armata profetului Mahomed, fondatorul Istamului n.t.] […] Azi înțelegem de ce evreii construiesc ziduri. Nu o fac ca să oprească rachete, ci pentru a ne împiedica să le tăiem gâtlejurile. […] [Predicatorul spune aceste cuvinte scoţând un cuţit de vânătoare şi agitându-l în faţa audienţei, îndemnând-o să ucidă evrei n.t.]

Fratele meu din Cisiordania, înjunghie! Fratele meu din Cisiordania, înjunghie miturile Talmudului din minţile lor! Fratele meu din Cisiordania, înjunghie miturile despre Templu din inimile lor! [imanul amintește de templul evreiesc care s-a aflat cândva pe Muntele Templului – Hamasul şi celelalte mişcări islamiste îi neaga existenţa istorică n.t.]
[…]

Astăzi am impus Israelului starea de asediu. Ascultaţi ce-şi spun evreii unul altuia: „stai în casă sau ieși și vei muri”. Nu au alternativă. O, bărbaţi din Cisiordania, prima fază a operaţiunii vă cere să înjunghiati pentru a impune asediul! [El subliniază că aceasta trebuie să fie doar prima fază spre faza finală a anihilarii poporului evreu n.t.] Acum impunem asediul cu pumnale şi în faza următoare, care va fi realizată cu voia lui Allah…

[Evreilor n.t.] Nu vă vom trimite înapoi în Rusia, Bulgaria, Ucraina sau Polonia. Nu vă vom trimite acolo. Ați venit aici și curtea militară islamică a dat sentinţa divină. Această curte, prezidată de tovarășul Profetului, Sad Ibn Mu’ad, a hotărât. Sad Ibn Mu’ad [apropiat al profetului Mahomed, cu un rol important în uciderea evreilor din tribul Banu Quraiza n.t.] a revenit în Cisiordania și se află pe străzile din Ierusalim, Afula, Tel Aviv și Negev. Curtea militară a dat o sentință divină: în țara noastră nu veți primi decât măcel și înjunghieri.

De ce? Lumea va spune că suntem terorişti, că incităm la violență. Da! O, profetule, e pentru Tine şi pentru credincioşii care te urmeaza. O, profetule, îndeamnă-i pe credincioşi la luptă! De ce? O, America, o, cruciați agresori, o sioniştilor arabi, o sioniştilor, cei dintre evreii criminali – suntem noi agresorii? Voi aţi venit de bunavoie ca să fiți măcelăriți în țară noastră.

[…]
[Predica oferită de imam se încheie cu sfaturi tactice pentru credincioși: musulmanilor li se cere să îi atace pe evrei în grupuri bine organizate pentru a face cât mai multe victime n.t.]

Dar când va veni făgăduința Lumii de Apoi, vă vom aduce Noi în cete amestecate” [citat din Coran – Sura 17, versetul 104/106; cuvinte adresate de Allah evreilor n.t.]. Allah i-a adus aici pe evrei, pe inamicii Săi și pe inamicii umanității, pe cei care ne-au distrus casele din Siria, Irak, Egipt și de pretutindeni. […] O, oameni ai moscheii Al-Abrar și locuitori ai Rafah, de la această moschee a voastră aveți onoare de a transmite aceste mesaje bărbaților din Cisiordania: formaţi echipe de înjunghiere, nu vrem atacuri solitare.

O, tineri din Cisiordania, atacati câte trei, câte patru! Unii să ţină victima în timp ce ceilalţi o atacă cu satâre şi cuţite de măcelărie. Nu vă temeţi de ce se va spune despre voi! O, bărbați din Cisiordania, data viitoare atacaţi căte trei, patru sau cinci. Atacați-i în grup, tăiați-i în bucăți!

Textul in engleza

A mai contribuit Vlad M.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Corneliu

Corneliu

10 comentarii

 1. DanP
  21 octombrie 2015

  In plus, ultimul aliat al lui Bibi (Harper, Canada) a fost inlocuit cu un baiat de bani-gata, complet nepregatit, insa cu tupeu maxim, de stinga, politically-correct, pro-climate-change, pro-Islam si refugiati.
  Probabil palestinienii jublieaza: nimeni din G7 n-o sa-i mai sustina pe evrei in nici-un fel. Nici macar in dreptul de a se apara de manifestarile astea de dragoste din partea Religiei Pacii.

 2. Vlad M.
  21 octombrie 2015

  Victoria tovarasului Trudeau este de rau augur, dar la alegerile prezidentiale din 2016 vom avea un presedinte republican. Cu SUA alaturi, situatia se va mai echilibra si va fi gasita o solutie si pentru programul nuclear iranian.

 3. Motto: “We have to rethink elements as basic as space and time.” – Justin Trudeau.

  DanP, faptul că Bibi a pierdut un aliat nu e mare lucru. Problema e că Justin Trudeau, acest dandy neomarxist și filfizon cu creier de bibilică, a ajuns mare șef în Canada. Nici nu știu canadienii ce și-au făcut cu mînuța lor. Exact ca maimuțele cînd se plictisesc. S-au scărpinat undeva și cînd s-au uitat îl aveau în mînă pe Justin T.

  S-au plictisit de atîta bine, liniște și pace, s-au săturat să vadă “tumbling debt, falling taxes, low crime, [and] secure borders” (vezi Meet Prime Minister Zoolander) zece ani la rînd și au zis că vor schimbare, acțiune, spectacol, distracție: ia s-o punem invers, să vedem, mai merge?! O să vadă curînd, fiindcă băiatul e complet dus de-acasă. Pot să-și pregătească de pe acum spinările, fiindcă în cîrca lor vor cădea toate.

  Sigur, canadienii mai în vîrstă sînt perplecși. Pînă acum cîteva zile ar fi rîs cu lacrimi dacă cineva le-ar fi spus că J. T. va deveni într-o zi prim-ministru.

  În 3-4 luni Merkel și Obama vor fi priviți ca politicieni talentați și responsabili în comparație cu lunaticul ăsta. Aveți doar puțintică răbdare.

  Mă chinuiam să găsesc un termen de comparație în politica românească pentru Justin Trudeau, alias “The Dauphin,” alias the “ridiculous ballerina,” alias “Zoolander.” și toți la care m-am oprit cîte o secundă (Ponta, Geoană, Crin etc. – aka “proștii noștri”) mi s-au părut pînă la urmă niște oameni cu scaun la cap și cu ceva experiență politică și de viață în comparație cu el. Dar tocmai cînd să renunț mi-a căzut fisa: Justin Trudeau e un Remus Cernea în sos de Rică Venturiano. Asta e. Neomarxist, demagog si prost grămadă, ca Cernea, și guraliv incontinent ca personajul lui Caragiale. Dacă în România ar trebui să se întîmple ceva asemănător cu ce s-a întîmplat în Canada, Remus Cernea ar deveni mîine președinte sau prim-ministru. Vă dați seama?

  Ăsta e omul:
  https://youtu.be/5KeJi2KMSPI

  P.S. Dacă aveți 12 minute de pierdut și măcar un kil de lămîi la îndemînă, puteți să vedeți circul pe care acest demagog tembel l-a făcut la moartea tatălui său:
  https://youtu.be/5p4NUJMPAjQ

 4. geo
  21 octombrie 2015

  Pacat ca nu si-a scos ochii cu cutitul ala….Facea si el un lucru bun…
  Cata ura,prostie si spalare pe creier pot sa aiba unii in ei.

 5. Student
  21 octombrie 2015

  Geo
  Si cata prostie in europenii care cred toate minciunile palestinienilor si le plang de mila. Pe stangisti si nazisti insa nu-i putem acuza de prostie. Ei stiu bine ceea ce fac atunci cand fac lobby pentru palestinieni : ura pe Israel. Nici nu ma mira ura unor dezaxati atei care din moment ce neaga existent lui Dumnezeu, automat ca vor musti de ura impotriva evreilor ca popor al lui Dumnezeu si prin care Hristos s-a pogorat pe pamantla oameni.

 6. geo
  21 octombrie 2015

  Student,
  am senzatia ca in zilele astea ca se implineste cu Europa acea vorba spuna de Hristos : ochi au si nu vad, urechi au si nu aud…si asta ma ingrozeste cel mai tare….

 7. Student
  21 octombrie 2015

  Da, si pe mine ma ingrozeste. Zilele frumoase si linistite ale Europei s-au cam dus. Ura, raul, prostia , bestialitatea si nebunia hulele la adresa lui Dumnezeu pun stapanire pe zi ce trece in intreaga lume. Iar lumea numeste asta progress si asteapta cu sufletul la gura o noua era. Da, era bolsevismului mondial e aproape.

 8. Student
  21 octombrie 2015

  Valul de ”conspiratii” devenite virale prin Europa in randul stangistilor si nazistilor , conspiratii conform carora evreii conduc lumea, ei stau in umbra , ei incurca si ei descurca , ei provoaca totul si tot ei vor o noua ordine mondiala antihristica, toate aceste mizerii vin exact la indemina musulmanilor dandu-le apa la moara.
  Si daca o luam pe fir sa vedem cine lanseaza aceste ”conspiratii” si cine le distribuie pe internet, avem o surpriza : toti sunt prorusi, putinisti si dughinisti. Deci vorbim de ”conspiratii ” clocite la Moscova.
  As dori sa atrag atentia cititorilor asupra fenomenului ”SITURILOR ORTODOXISTE” din tara noastra. Am scris ortodoxiste si nu ortodoxe pentru ca nu sunt in realitate ortodoxe. Sunt situri si bloguri asa zis ortodoxe care instiga la ura, violenta si mai ales ura impotriva evreilor si bineinteles fac propaganda Rusiei, uneori mascata alteori la vedere. In spatele lor stau troli sau indivizi platiti de anumite grupari,organizatii, ong-uri sau partide de orientare nazista, comunista pro Rusia. Iata cateva exemple :
  -Blogul saccsiv – editat de un puscarias pe nume Vasile Vieru, fost interlop, cautat de politie pentru inselaciuni si alte infractiuni, turnator de colegi de celula, protejat al serviciilor.
  – Situl Cuvantul Ortodox – despre administratorii din spate am vazut ca se stie pe ILD
  – Blogul Apologeticum – administrat de un alt infractor, prieten cu puscariasul Vasile Vieru, pe nume Gabriel Teodor Gioacas. Individul a fost o perioada asa zis calugar, infiltrate la manastirea Petru Voda de unde tinea situatia sub control , editand totodata blogul Apologeticum, blog ce instiga la ura, anti-Semitism si anarhie. A creat pret de cativa ani impresia ca blogul sau ar fi creat de manastirea Petru Voda, cu binecuvantarea parintelui staret iar articolele smintitoare ar avea girul manastirii. A fost in final deconspirat de cativa calugari curajosi , dupa care a fost dat afara din manastire impreuna cu un alt ”preot ” dubios pe nume monahul Teodot ( alias MArius Rogojina ), ambii baieti ai serviciilor. Bineinteles, serviciile au dezmintit ca acesti indivizi ar lucre in slujba lor. Ca erau prorusi, se vedea de la o posta, insa nu cred ca prorusii astia militant isi fac de cap in Romania fara verdele SRI-ului.
  – blogul Acasa ( ex. Moarte Lumii Noastre) administrat de nicknameul deveghepatriei (pe numele lui , Catalin Danoiu), un anarhist de pe la Noua Dreapta,infractor si recidivist, a facut puscarie in Italia pentru furt. Inflacarat prorus si anti-American, antioccidental, antisemit .
  – blogul Lupta Pentru Ortodoxie administrat de una care posteaza pe toate aceste bloguri anarhice si anti-Semite sub numele ”danutza”. Pe numele real Daniela Stefan, inginer chimist, activista in cadrul asociatiei Sfintii Martiri Brancoveni Constanta, lobbysta inflacarata a candidatului politic nazisto-legionaro-putinist Marcel Bouros. Iata cum se cunosc toti intre ei si se promoveaza reciproc.
  – blogul Vremuritulburi – condus de un dezaxat de la organizatia nazista Totul pentru Patrie.
  – Ciprian Voicila
  -Daniel Vla blog
  -Laurentiu Dumitru blog
  – Poetul anarhist si psihopat Marius Ianus blog
  -Vlad Herman blog
  -Santinela ortodoxa blog
  -RaduIacoboaie blog
  Toti acestia ( si cati or mai fi) sunt intr-o stransa relatie, se sustin reciproc, posteaza cam aceleasi articole in intervale de timp date, isi furnizeaza informatii si detalii. Uneori pare ca se mai cearta intre ei dar e vorba doar de diversiune. Nu vor decat sa pescuiasca eventuali opozanti . De ex : saccsiv il ataca intr-un articol pe ”deveghepatriei” iar acesta din urma raspunde tot printr-un articol. Unii dintre comentatorii lor se duc sa-l vorbeasca de rau pe celalalt pe unul dintre cele doua bloguri. Dar le apar emailurile sau IP-urile. Apoi saccsiv si deveghepatriei fac schimburi de emailuri si IP-uri si asa isi deconspira oponentii , dusmanii. Mai exista deasemeni unele cazuri in care de exemplu pare ca un blog ca saccsiv si sa zicem Santinela Ortodoxa nu au absolut nimic in comun, ba chiar scriu uneori lucruri ce se bat cap in cap. Fiecare cu admiratorii si comentatorii lui.Tu intri sa zicem pe blogul Santinela Ortodoxa si zici ceva despre blogul saccsiv. Dupa care te trezesti ca pe blogul saccsiv se stie despre tine (email, IP). Isi furnizeaza reciproc informatii unii altora. Recomand tuturor cititorilor sa nu posteze ceva acolo.
  Banuiesc ca administratorii ILD cunosc acest fenomen destul de ???? . Am considerat doar ca este necesar sa afle cat mai multi cititori despre fenomenul ”ortodoxismului” putinist din Romania care nu e de fapt orthodox. Ba chiar va rog sa urmariti unele articole pe blogurile lor cand ataca preoti, ierarhi , patriarhie, mari duhovnici ai Bisericii Ortodoxe Romane numindu-i vanduti la americani si evrei. Deci un blog care se autointituleaza orthodox si instiga la ura, calomniaza si incita, sminteste, nu este un blog crestin orthodox. Circula chiar zvonuri ca unii dintre trolii sau bloggerii ”ortodocsi” prorusi din Romania sunt chiar securisti care si-au lasat barbi si s-au facut pocaiti peste noapte. Este un fenomen ciudat cum multi fosti bolsevici si criminali isi lasa barbi, iau Biblia in mina si dand ochii peste cap tin lectii de morala crestina, instigand totodata la ura, anarhie si crime.

 9. Adrian
  21 octombrie 2015

  Ia vezi ca cel de la deveghepatriei a schimbat macazul

  https://deveghepatriei.wordpress.com/2016/02/06/serghei-lavrov-comunist-criminal-ce-esti/

  ce retardat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian