FUNDATIA IOAN BARBUS

Israelul este hotărât să reziste invaziei musulmane

Pe 16 decembrie 2013 au fost în jur de 200. Pe 28 decembrie au fost câteva mii. Duminică, 5 ianuarie 2014, pe străzile Tel Aviv-ului, 30.000 de refugiați clandestini, jumătate din cei 60.000 de negri musulmani proveniți din Sudan și Eritreea, intrați ilegal în ultimii ani pe teritoriul Israelului, au strigat: „Suntem cu toții refugiați. Da libertății, Nu închisorii!”. Susținuți de activiști și ONG-uri de stânga, precum și de antreprenori din industria hotelieră, imigranții ilegali veniți din Africa au cerut abrogarea legii ce prevede eradicarea imigrației clandestine, intrată în vigoare pe 10 decembrie, și au solicitat totodată guvernului israelian să-i trateze „ca pe niște ființe umane”. Este de la sine înțeles că nu s-au gândit vreodată să ridice această pretenție și în fața guvernelor din țările de proveniență.

De data aceasta, clandestinii nu au strigat și nu au afișat pancarte cu sloganul „Nu granițelor. Nu națiunilor”, așa cum s-a întâmplat în aprilie 2013, în capitala fostei „Fortărețeâ Europa”, la Bruxelles. Atunci, pentru a le îndeparta starea de anxietate și coșmarurile cauzate de intrarea ilegală pe un teritoriu străin, parlamentari europeni, organizații civice și experți s-au alăturat imigranților ilegale pentru a le apăra „drepturile și libertățile fundamentale”.

Uimitor nu este că după ce au sfărâmat „lanțurile” colonialismului – adică după ce au scăpat de cei care le-au construit drumuri, poduri, căi ferate, școli și spitale, și i-au împiedicat să se mai măcelărească între ei, sau să moară de boli și de foame -, „dezrobiții” fug acum de dictaturile, persecuțiile, războaiele civile între triburi și clanuri, și genocidurile din țările lor independente de peste jumătate de secol. Uimitor nu este nici faptul că năvălesc în țările foștilor stăpâni colonialiști, cerându-le acestora să le asigure un trai mai bun, libertate și apărarea drepturilor.

Nu, uimitor este cât de puțini sunt cei care mai au curajul să remarce public acest lucru.

Din fericire pentru cetățenii săi, Israelul nu este o țară din Uniune Socialistă Europeană, așa că „bieții” clandestini se mulțumesc doar cu trecerea ilegală a granițelor, nemaiavând curajul, după aceea, să mai ceară și desființarea lor.

Preocupat de respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor propriului stat și nu de asigurarea unui somn liniștit, pe banii contribuabililor, pentru cei care-l invadează, primul ministru, Benyamin Netaniahu, a putut declara în 2012, înainte de a decide construirea la granița cu Egiptul a unui „zid electronic” lung de 230 de kilometri al cărui scop era acela de a opri invazia africană:


„Problema celor care se infiltrează ilegal prin sud constituie o amenințare pentru caracterul evreiesc și democratic al Statului Israel.”

Construcția „barierei electronice” a fost terminată în 2013, imigrația ilegală fiind astfel oprită. Acțiunea a fost completată de legea votată de către Knesset, Parlamentul din Israel cu o majoritate de două treimi, pe 10 decembrie. Legea prevede internarea imigranților ilegali africani în centre de detenție „deschise” sau „închise”, până la repatrierea lor.

Cu ocazia votului, deputatul Tamar Zandberg, de la partidul Meretz (de stânga), a întrebat ironic: „Intenționați să-l plasați pe Nelson Mandela într-un centru de detenție „deschis” sau „închis?”. Dacă și-ar fi întrebat colegii parlamentari despre intenția de a o plasa într-un centru de detenție pe Cecile Kyenge, fostă imigrantă clandestină provenită din Congo, ajunsă ministru în guvernul italian, Zandberg ar fi dat dovadă de o surprinzătoare manifestare de spirit retoric. Întrucât Nelson Mandela, deși negru și african, nu a fost nici musulman, nici imigrant ilegal în Israel sau altă țară, Zandberg s-a limitat a fi un simplu idiot util.

În Marea Britanie, astfel de „inteligențe”, cu putere de decizie în ultimile decenii, au făcut ca peste 600.000 de englezi albi să fie obligați să-și părăsească în doar zece ani, sub presiunea masei de imigranți, cartierele sau localitățile de baștină, și să se mute în enclave monoetnice sau chiar în alte țări.

Musulmani pașnici din Marea Britanie.
Musulmani pașnici din Marea Britanie.

Procesul continuă nestingherit. Încă 12 milioane de imigranți se vor alătura celor deja existenți, astfel încât Marea Britanie va avea la jumătatea secolulului al 21-lea, dacă se păstrează ritmul schimbărilor, peste 30 de milioane de locuitori proveniți din imigrație.

Dar Israelul nu-și poate permite, datorită suprafeței foarte mici și densității mari a populației, să se lase invadat de jumătate din continentul african și nici să permită ca Tel Aviv-ul să devină oraș musulman. Nu-și permite nici să ajungă în situația Franței, care cheltuiește peste un miliard de euro anual numai pentru îngrijirea medicală a celor peste 250.000 de clandestini. De altfel, suma reprezintă doar o fracție din prețul (84 miliarde euro) pe care francezii îl platesc anual, conform raportului Posokow, pentru a asigura reușita invaziei extra-europene.

Dacă „Fortăreața Europa” s-a predat fără să tragă măcar un foc de arme, la Tel Aviv, după manifestația clandestinilor, ministrul de interne, Gideon Saar, a declarat cu fermitate: „Lacrimile vărsate de propietarii de restaurante pe farfuriile murdare care se acumulează în chiuvetă nu fac politica Israelului. Este responsabilitatea noastră, și nu a organizațiilor pentru apărarea drepturilor omului sau a tribunalelor, de a apăra granițele țării”. Deputatul Miri Regev a spus, reflectând poziția unei majorități a israelienilor: „Aici nu este anarhie. În cele din urmă riscăm ca aceste persoane să preia controlul asupra țării. Nu suntem gata să primim 100.000 de infiltrați musulmani.”

Progresismul lacrimogen al ONG-urilor ce compun „coloana a cincea” din Israel a fost nevoit să bată în retragere. În consecință, cotidianul Le Monde s-a simțit nevoit să scrie că „legea israeliană este ca un monstru rece”.

Da, legea din 10 decembrie este, poate, „un monstru rece” pentru cei care forțează frontiera Israelului, dar este un apărător de nădejde al identității unui popor ce refuză să fie invadat și înlocuit printr-o imigrație dezlănțuită și distrugerea echilibrului demografic. Această lege, poate imperfectă, va continua să își facă efectul, în ciuda trompetelor Stângii internaționale.

Imigranții ilegali nu vor primi dreptul la muncă și vor fi cazați pe timpul nopții în centre de detenție deschise, unde vor avea obligativitatea să facă prezența de trei ori pe zi. Clandestinii care au încălcat legile și nu au respectat regulile „centrelor deschise” vor fi transferați în „centrele închise”, unde vor putea fi deținuți un an de zile fără a fi judecați. Ei vor putea părăsi oricând aceste centre dacă acceptă să se întoarcă în țările lor.

Hotărât să nu urmeze modelul multicultural european, Israelul constituie un precedent periculos pentru cei care au ales să îndepărteze orice barieră din fața invaziei islamice. Despre aceștia din urmă, Viktor Orban, mult-criticatul premier al Ungariei, spunea într-un discurs ținut la Chatam House:

„Ceea ce se întâmplă astăzi în Europa este un atac deschis, roșu-verde, contra valorilor tradiționale, contra Bisericii, contra familiei, contra națiunii. Pentru a salva Europa este nevoie de politici familiale curajoase și nu de politici imigraționiste.”

Din această cauză internaționalistă, „reflectoarele” presei mondiale sunt ațintite zilnic asupra micuțului stat, singura democrație din Orientul Mijlociu, care pune, culmea, în pericol „valorile primordiale simbolizate de lupta pentru egalitate și combaterea rasismului”.

În timp ce Israelul este pus la stâlpul infamiei pentru că se apără, „opoziția democrată” din Siria își continuă nestingherită implementarea originalei „democrații islamiste” printr-un program, scrupulos respectat, de execuții, decapitări și biciuirii publice.

Democrația islamică s-a aruncat asupra Siriei.
Democrația islamică s-a aruncat asupra Siriei.

În Iran, noua „conducere reformistă” urmează cu consecvență programul de înarmare nucleară al vechii conduceri fundamentaliste, iar Arabia Saudită, care are o suprafață de o sută de ori mai mare decât Israelul, hotărește, fără că nimeni să o acuze de rasism și încalcarea drepturilor omului, să expulzeze în regim de urgență 1.000.000 de imigranți clandestini.

În Egipt, preferații președintelui Obama, Frații Musulmani, se dedau în continuare la atacuri teroriste sângeroase ce au ca țintă instituțiile statului și minoritatea creștină, în timp ce, în Israel, un terorist palestinian încearcă să decapiteze o fetița evreică de 9 ani. Mai este nevoie să ne imaginăm intensitatea urletului mediatic internațional care s-ar fi declanșat dacă un soldat israelian ar fi încercat să aplice același „tratament” unui copil palestinian?

Toate acestea se întâmplă într-un minunat clar-obscur informațional și într-o cvasi totală tăcere mediatică.

În așteptarea decernării premiului Nobel pentru „cea mai inutilă organizație mondială”, Organizația Națiunilor Unite critică, condamnă, denunță și stigmatizează politica Israelului în Gaza, Iudeea și Samaria, și cere ca locuitorii israelieni ai platoului Golan să devină cetățeni sirieni. Astfel ei vor liberi să moară în războiul civil ce distruge țara vecină.

21 de rezoluții contra Israelului – unicul stat apartheid (!) care mai există pe Pâmânt, acum că Africa de Sud a devenit un paradis multicultural – au fost scoase pe bandă rulantă numai anul trecut. Probabil că a 22-a rezoluție, cea care condamnă Israelul că încalcă drepturile omului deoarece nu se lasă invadat și colonizat, este deja pregatită. În pauze, pentru a se mai relaxa, ONU alege în Consiliul pentru Drepturile Omului: Rusia, Cuba, China și Arabia Saudită. Și de ce nu? Doar pe 10 decembrie 2012 a fost aleasă vicepreședinte al acestui „înalt for” însăși Mauritania sclavagistă.

Într-o lume în care noțiuni ca „popor”, „credință”, „patrie” și „identitate națională” sunt privite ca niște ruine în umbra cărora emancipații de azi își fac nevoile, Israelul, asemenea unui bastion inexpugnabil, rezistă. Poate și pentru faptul că, spre deosebire de alții, nu-și permite luxul să piardă vreo luptă. Așa cum spunea unul dintre marii săi oameni, „dacă vreodată Israelul va pierde un război, singurul lucru pe care îl va face ONU, va fi să păstreze un minut de tăcere”.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Bogdan Calehari

Bogdan Calehari

23 de comentarii

 1. Corneliu
  13 ianuarie 2014

  Fara indoiala ca in problema infiltratilor africani in Israel se practica o imensa ipocrizie, asa cum se obisnuieste in lume in orice problema legata de Israel.
  La aceasta ipocrizie se raliaza in mod natural ONG-urile extrem leftiste din Israel, care sunt coloana a 5-a a inamicilor externi ai acestei tari. Ele sunt irigate din belsug din fonduri guvernamentale ale EU, ele fiind chiar reunite intr-o organizatie-umbrela denumita “Noul Fond al Tarii Israelului”, denumire- capcana pentru nestiutori si reunind inconstienti-iresponsabili-dezechilibrati politici din Israel, cu o bogata participare minoritara araba.
  Aceste ONG-uri sunt exact organizatiile cate au pus la cale demonstratiile infiltratilor, punandu-le la dispozitie agitatori, organizare, autobuze, scriindu-le pancartele si discursurile.
  Dar acesti leftisti lunatici nu se multumesc cu acte izolate. Ei activeaza in esenta pentru ca infiltratii sa fie considerati refugiati, oameni care au fugit de marile nenorociri din tarile de bastina, adica sa “le spele” statutul, ca mai apoi sa fie integrati deplin in israel si sa se alature ca minoritate la musulmanii cetateni israelieni.
  Argumentul acesta cade insa de la primul pas. Israelul nu are granite comune cu tarile de provenienta. Infiltrantii au trecut in prealabil prin Egipt, parcurgand o mie de kilometri, dusi de samsarii retelelor de traficanti de oameni beduini, carora le-au platit sume grase pentru a ajunge in Israel si nu in alta parte (altfel nici nu ar fi putut sa plece la drum).
  Dar de indata ce au intrat in Egipt, oamenii acestia au scapat practic de razboi si prigoniri, deci au devenit de facto refugiati pe teritoriul acestei tari. Caci granitele Egiptului sunt deschise, aproape nepazite, nimeni nu i-a urmarit sau prigonit, nimeni nu i-a expulzat de acolo.
  Deci de ce au continuat totusi drumul spre Israel? Pentru ca din capul locului nu au intentionat sa se opreasca acolo, treaba fiind organizata in acest scop. Ei au tintit Israelul pur si simplu pentru a-si imbunatati viata si nu pentru altceva.
  In aceasta situatie, mentinerea lor in Israel nu are nicio justificare, expulzarea lor si descurajarea altora de a incerca sa de infiltreze fiind lucrurile cele mai bune pe care le-ar face Israelul.
  Hotarit lucru, Israelul nu-si poate permite sa se sinucida in numele unor principii fals umaniste cu care insista sa se sinucida unele din marile natiuni europene.

 2. TMarius
  13 ianuarie 2014

  Interesant ca in US _toate_ organizatiile evreiesti sunt unite in problema imigratiei.Ba chiar o declara deschis un “interes evreiesc”.

  http://forward.com/articles/179296/jews-unite-behind-push-for-immigration-reform/?p=all

 3. Emil Borcean
  13 ianuarie 2014

  Vrei sa zici, inainte de dementa islamista. Check this out:

  … sau:

 4. Silvapro
  13 ianuarie 2014

  Israelul e o tarisoara mica si care se vede infruntata cu multe probleme, mult prea multe. Insasi existenta nu e un dat inteles de la sine. Aduce si multe din triburile evreiesti, unele care nu sint obisnuite cu viata moderna si trebuie mult investit in ei. Si mai in toti olimii-hadashim. Nu are resurse naturale, nici macar apa destula.

  Cum sa se aiba pretentia ca o tara atit de mica sa absoarba pe acei Sudanezi si Eritrei, din care multi vin pentru munca si mai vor si sa se stabileasca?
  Vin aici pentru ca o tara moderna si cea mai inaintata in zona si e mai aproape si mai la indemina decit altundeva in vest. Si nici macar nu e tara lor vecina care are obligatia sa ii primeasca, asa cum scrie si in articol.
  In Africa si Asia sint f. multe probleme, revolutii, incidente, conflicte ultra-singeroase, asa ca ar insemna sa incorporam milioane de oameni si to provide for them. Daca nu sintem f. fermi in politicile de imigratie nu inseamna altceva decit sinucidere.
  Acum sint 60 000 de mii si sint f. simtiti in rau – sint deja cartiere periculoase in care e indicat sa nu pui piciorul. Dar chiar in parti unde nu locuiesc, poti avea sansa, asa cum au fost deja destule cazuri, sa fi violata, robbed si omorit.

  Sa ne spuna si noua stingistii cum se face ca tocmai tara noastra, care are titlul oficial de Apartheid (cu ajutorul amplu al stingistilor), este cea mai cautata de catre musulmani, contra carora allegedly se spune ca este indreptat appertheidul?

  E aceeasi absurditate, la care mi-a atras atentia articolul superb al lui Calehari, ca cei care s-au luptat impotriva coloniasmului vestic, se duc de buna voie sa traiasca sub “jugul” acelorasi tari care i-a inrobit.

  Articolul mi-a reliefat si clarificat inca o idee, adica problema se poate vedea si sub acest unghi: ca daca nu sintem atenti, e o noua invazie straina a tarii Israel.

 5. Silvapro
  13 ianuarie 2014

  Si as mai avea inca o observatie;
  Facind abstractie de visul sionist si de drepturile indigene ale evreilor asupra Israelului, de ce arabii existenti (sau inexistenti inca, depinde de perioada) in aceste imprejurimi, nu au fost si nu sint willing sa ne accepte si pe noi ca refugiati sau infiltrati cu drepturi (ca doar multi evrei au fugit in Israel de pogromuri, prigoane, antisemitism, Holocaust), asa cum ni se cere noua sa-i acomodam pe Africani?

 6. Anca Cernea
  13 ianuarie 2014

  @4 explicații detaliate despre cum s-a ales praful de Afganistan găsiți aici

  Roots of Islamic Terrorism: How Communists Helped Fundamentalists
  By Antero Leitzinger

  e un articol lung, dar extrem de important, despre violența islamistă asmuțită de sovietici
  dacă îl citiți, veți privi cu alți ochi ceea ce se întâmplă acum în Siria – vi se va contura o ipoteză privind felul cum Putin „salvează creștinii de islamiști”

 7. Mediator Bucuresti
  13 ianuarie 2014

  Sa ne rugam pentru oamenii astia ! Numai ei stiu cat le este de greu acolo !

 8. Corneliu
  13 ianuarie 2014

  Si iata ce face Rusia cu infiltrantii ilegali, fara multe povesti: expulzeaza 500.000 si infiinteaza 34 de centre de detentie pentru cei care urmeaza sa fie expulzati.
  Si nu am auzit deocamdata ca infiltrantii ilegali de acolo sa organizeze vreo demonstratie de protest, sa incerce sa fie primiti sa protesteze la Duma Federatiei Ruse, sau sa fie incurajati si organizati de niscaiva organizatii interne cozi de topor…
  http://romanian.ruvr.ru/news/2014_01_14/Serviciul-de-migrare-rus-a-interzis-intrarea-in-tara-la-500-000-de-straini-4512/

  Oricat nu avem o simpatie iesita din comun pentru ceeace fac rusii, dar nu e oare mai corect asa decat o invazie care sa roada tara pe dinauntru?
  E bine sa li se spuna lucrurilor pe nume.

 9. Bogdan Calehari
  13 ianuarie 2014

  @8

  Cand spuneti “sa ne rugam pentru oamenii astia” pare ca va referiti la clandestinii musulmani intrati ilegal in Israel. Daca este asa, am o intrebare: daca le este atat de greu acolo, de ce nu pleaca si raman in continuare sa se chinuie? Doar sunt liberi si chiar rugati sa o faca.

 10. Liv STOmer
  13 ianuarie 2014

  Atunci poate Israelul ar fi bine sa urmeze un soi de politica de tipul “primim refugiati, dar numai din tarile europene si din USA”, ma rog, dacaor fi si din US unii care sa vrea sa vina acolo. Poate asta ar crea un precedent, si asta ar fi un model si pt tarile UE. In fond, ar trebui sa invete si oamenii astia sa faca deosebiri, eu mereu spun si iar spun asta tuturor, aici in Dk.: nu toti refugiatii/emigrantii sunt la fel. Unii vor sa munceasca, sa plateasca taxe si sa duca o viata linistita, in timp ce altii nu. Poate politica pt. cei din tarile non-europene+non-USA ar trebui macar putin innasprita. Nu stiu daca exista treaba sta deja, dar dupa mine, de oriunde ar proveni emigrantul/refugiatul respectiv, daca are in cazier ceva mai grav decat o amenda RATB, ar trebui trimisin tara lui inapoi, scurt. Dar ipocrizia e la cote maxime, cum bine spunea cineva pe-aici.

 11. Liv STOmer
  13 ianuarie 2014

  – sint deja cartiere periculoase in care e indicat sa nu pui piciorul.

  -that’s frightening, Silva.

 12. Corneliu
  13 ianuarie 2014

  @ Liv STOmer
  1. Israelul nu primeste refugiati de niciun fel. Nici negri, nici albi, nici verzi… Cei despre care e vorba s-au infiltrat si au creat problema discutata, as putea spune din cauza unei neglijente de durata (constand din lipsa unui obstacol eficient la granita cu Egiptul), lichidata intre timp.
  2. “Cartierele periculoase” sunt de fapt unul singur, in sudul Tel Avivului. Acolo locuiesc si lucreaza totusi in majoritate cetateni israelieni a caror viata de zi cu zi nu este este foarte roza datorita delincventei si mizeriei produse de intrusi. Personal am trecut pe acolo de mai multe ori si inafara de peisajul dezolant, n-am avut vreo senzatie de nesiguranta.
  Dar caracterul “periculos” al acestei zone nu se poate compara cu ceeace se intampla in cartierele similare de imigranti din Europa in care nici politia nu indrazneste sa intre.

 13. Corneliu
  13 ianuarie 2014

  Mi-a cazut in mana azi ceva despre unul din acesti “nenorociti’ infiltranti.
  Individul, pe nume TemesgenTsegay, apare pe pagina lui de FB in albumul sau de fotografii cu urmatorul afis:

  TemesgenTsegay1_zpsdf44e15c

  Rezulta ca el, infiltrantul ilegal, se solidarizeaza cu cei care urasc Israelul, si pun un X mare pe steagul tarii.
  Se vede ca o face pentru ca ii merge foarte rau, desi cumva are posibilitatea sa foloseasca internetul.
  Si atunci, cautand mai departe in bogatul sau album foto (deci are si camera sau smartphone) am dat si peste alte poze.
  Iata-o pe asta:

  http://s1306.photobucket.com/user/Corneliu888/media/TemesgenTsegay0_zps0447a35c.jpg.html

  Aici domnul Tsegay face o primire triumfala miresei sale proaspete, intr-un automobil de lux, pe unul din bulevardele din Israel.

  Mai departe. Iata si o poza de grup cu cativa dintre prietenarii sai:

  http://s1306.photobucket.com/user/Corneliu888/media/TemesgenTsegay2_zps98293f34.jpg.html

  Individul in cauza este al doilea din dreapta sus, langa mama si proaspata mireasa, toti aratand ca fiind la mare nevoie, lihniti de foame si obiditi de catre israelieni.

  Insfarsit inca o poza, unul dintre prietenii sai:

  http://s1306.photobucket.com/user/Corneliu888/media/TemesgenTsegay4_zps90da7b04.jpg.html

  Bietul om arata lumii intregi ca a ajuns la sapa de lemn. Imi dau lacrimile.

  Las cititorilor sa judece singuri.
  Hotarat lucru, Israelui ar trebui sa faca tot posibilul sa scape de aceasta plaga.

 14. Corneliu
  13 ianuarie 2014

  Rog colegii din redactia ILD sa ma ajute si sa faca vizibile pozele in clar.
  Multumesc anticipat.

 15. Emil Borcean
  13 ianuarie 2014

  Corneliu, dar omul e plin de intentii bune… in prima poza zice: “Te incalzesc, Israel” ????

 16. Bogdan Calehari
  13 ianuarie 2014

  Privindu-l pe “politicul” ce se sparge-n figuri cu “evantaiul” din sute de dolari, realizez ca, din Tartasesti, Pipera si Zambaccian pana in Khartum si Asmara, cocalarii astia “politici” sunt toti la fel cu o singura mica deosebire – unii sunt “refugiati” si altii sunt detinuti “politici”.

 17. Corneliu
  13 ianuarie 2014

  Emil, in privinta lui “I heat u Israel”, am considerat-o ca pe o eventuala “licenta poetica” a autorului afisului, tinand cont ca ignoranta sa ar fi explicabila. Se intampla chiar si un “case mai bune”.
  De ar fi fost numai ea…
  Bogdan, acela-i politic? Asi de unde! E un borfas ca toti ceilalti, adusi cu totii de catre organizatiile de borfasi beduini.
  Iar porunca modei zice ca orice protest sa fie condimentat cu “Huo Israelul”.

 18. Bill
  13 ianuarie 2014

  Avem si noi, chiar azi, un “I heat u Israel” la monarhisti (si, credeti-ma, blogul ala e destul reprezentativ pentru monarhistii anului 2014!). Observam cum, doar vizita Presedintelui in Israel e motiv de tras un glont care impusca doi iepuri deoadata: “Micul Satan” si “Tiranul”.
  http://roxanaiordache.wordpress.com/2014/01/20/basescu-romania-colonia-israelului/

 19. Mihaela Bărbuş
  13 ianuarie 2014

  Monarhia noastra mai are putin si ajunge ca Adrian Nastase. Fitze si talente, finetzuri, arta, etc., alaturi de securisti, penali si dusi cu pluta.

 20. Bogdan Calehari
  13 ianuarie 2014

  Corneliu, sunt de acord cu tine, de aia l- am pus pe “politic” intre ghilimele ????

 21. Corneliu
  13 ianuarie 2014

  Circul cu demonstratiile infiltratilor din Africa continua la Tel Aviv. Fara indoiala ca au parte in continuare de mana organizatoare a grupusculelor lunatece de stanga despre care am mai vorbit si care se bucura de o irigare abundenta de fonduri din partea tarilor UE.
  De data asta demonstrantii au fost dotati cu mini-pancarte, de fapt coale de hartie format cca A1, tiparite cum trebuie, in niciun caz de catre vreunul dintre acestia.
  Una dintre “pancarte”, cu care au crezut ca vor rupe gura targului, atrage in mod deosebit atentia. Ea zice:

  “Tarile africane acorda statutul de refugiati MULTOR sudanezi. In Israel 0% dintre sudanezi sunt recunoscuti ca refugiati.”

  Stau, ma gandesc si ma minunez: pai daca atatea tari africane, vecine, ii primesc ca refugiati, ce cauta ei departe, in Israel, la mii de kilometri, inafara doar ca vor s-o duca mai bine decat in vreuna dintre aceste tari primitoare, intre confratii lor? Ce are asta cu situatia de refugiat Unde le e logica?
  Cert este ca in prostia lor si a organizatorilor lor, si-au dat in petec.

  Poza relevanta:

 22. Emil Borcean
  13 ianuarie 2014

  Corneliu, priveste mai atent la randul de jos, a treia persoana de la stanga la dreapta. Pe foaia femeii scrie mare RESPRECT. Cred ca autorul mesajelor e individul de la comentariul tau nr. 14, tolomacul care ii dadea sus si tare cu “I HEAT YOU, ISRAEL”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian