FUNDATIA IOAN BARBUS

Mineriada Mică. Dacă ne lăsăm descurajați și cuprinși de lehamite, ca în anii ’90, PSD a învins

Scopul sălbăticiei jandarmilor de ieri, justificată de provocatori violenți aduși de PSD, nu a fost inducerea fricii sau intimidarea. Nici măcar pesediștii nu sunt atât de proști. Nu am văzut frică sau oameni intimidați aseară în Victoriei, am văzut indignare și revoltă.

Scopul violențelor este inducere lehamitei, greața profundă și sentimentul că nu mai este nimic de făcut, iar cei care sunt anti-PSD (majoritatea românilor) trebuie ori să tacă, ori să plece din România, pe modelul aplicat cu succes de iliescu la mineriade – care au avut drept scop și principal rezultat un exod al celor mai capabili dintre români.

Cea mai proastă idee acum este să ne lăsăm descurajați și cuprinși de lehamite.

Dacă facem asta, PSD a învins.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

3 comentarii

 1. C.Vasu
  11 august 2018

  Fals! Majoritatea(PSD) A invins!Minoritarii se supun majoritatii!

 2. Costin Andrieș
  11 august 2018

  Fals, din nou. PSD a ajuns la putere prin votul a 18% dintre romani. E vorba de cel mai disciplinat electorat.

  De vina sunt cei care, din comoditate si lehamite, au stat acasa.

 3. lola
  11 august 2018

  Țara se va sparge.Pesedeu va avea majoritatea în emiratele unite ale olteniei unde în ’90mașinile cu număr de Timiș erau primite cu pietre.Un divorț între o Transilvanie cu capul pe umeri, serioasă și productivă și țara lui laiotă plină de”bolnavi” și”handicapați” cu „personalități”gen pandele& co. e un lucru oarecum firesc.Îmi pare rău de sacrificiul imens făcut de generațiile anterioare dar dacă nu sunt lăsați actualii băștinași să suporte efectele alegerilor lor, vor trage totul în jos și nu se vor deștepta niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian